Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ablam önümüzdeki aya erteledik şimdilik tansiyon bebeğede zararliymiş ya histeroskopi olucaktı ertelettim bi sonucun kaldı ayın 15ine bide ona bakılacak işte

Ablam önümüzdeki aya erteledik şimdilik tansiyon bebeğede zararliymiş ya histeroskopi olucaktı ertelettim bi sonucun kaldı ayın 15ine bide ona bakılacak işte

herşeyde bir hayır vardır canım önce sağlık sen sağlıklı olacaksın ki bebeğinde sağlıklı olsun sağlıkla gelsin

aynen canım 3-4 sene zor oluyor, yeni yeni oynamaya başladılar, ama kavga da çok ediyorlar

Benim de mi öyle ki abla gerçi ben hiç aç kalmıyom . Da emzirme var ben de . Çılgın gibi acikmis saldrmis oluim yemeeklre

Kilo bildirimi geçen cuma 65.8
Bu hafta 64.7
Fark 1.100 Gr
tebrikler

Ben de bildirim yapayım o zaman
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 78.2
Fark 3.3 kilo. (BI Masallahinizi alırım.diyetin Ilk haftası olduğundan böyle sanırım) Eki Görüntüle 2195005 Eki Görüntüle 2195004

tebrikler

fazla kalamayacam grş
geçen hafta 69.00
bu hafta 68.500
fark 500
moni
tebrikler
tebrikler
Geçen hafta 86.9
Bu hafta 85
Fark 1.9
ALLAHIMA şükürler olsun 2 kg kaldı mezuniyetehastane hastane koşmaktan güzel verdim
moni
tebrikler
tebrikler
bende kilo bildirimi yapayım
Geçen Cuma :89,9
Bugün :91,9
Fark : +2 Kğ

malesef ödemlerim duruyor tüm takımdan özür dilerim

sen elinden geleni yaptın hiç kızamıyorum sana, ama kendime ve vorones e kızdım, haftaya çok iyi olmalıyız verooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…