- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
INŞAALLAH kaptaniçemGeçmiş olsun kuzum, inşallah önemli bir şey değildir
Ablam önümüzdeki aya erteledik şimdilik tansiyon bebeğede zararliymiş ya histeroskopi olucaktı ertelettim bi sonucun kaldı ayın 15ine bide ona bakılacak işteTebrik ederim canım
Maşallah canım tebrik ederim
Rabbim tez zamanda şifa versin canım
Tebrik ederim canım mezun oluyosun bir maşallahda sana
Geçmiş olsun canım tansiyon böbrekleri etkiler böbreküstü bezlerindende kaynaklanabilir acil şifalar dilerim bebek tedavisi ne durumda
evdeki meseleler mi canım,az kaldı inşallah sen görme duyma ne varsa işine bak kimse için üzülmeye hatta kızmaya değmiyor
Hayırlısıyla tez zamanda kucağına alırsın yavrunu inşallah canımINŞAALLAH ablam dua edin nolur banaALLAH'IN izniyle kavuşayım yavruma
Ablam önümüzdeki aya erteledik şimdilik tansiyon bebeğede zararliymiş ya histeroskopi olucaktı ertelettim bi sonucun kaldı ayın 15ine bide ona bakılacak işte
günaydın hanımlar
geçen hafta 64.4 kg
bu hafta 64.7
fark -0,3
% 0,47
moni
bu hafta toparlayamadım çok üzgünüm, haftaya telefi edeceğim.
ben neden 1. sınıf hatırlıyorum acaba,yok bebebgim benim oğlan 4. Sınıf
Kız 4 yaşında
Ama şimdiden kizin 1 . Sınıf stresi sardı
2 sene sonra başlıyor
Çok zor Allah yardımcımiz olsun
of of 3 haftadır hiç iyi değilim ya çok kızıyorum kendimeAz yardım ette olalım
aynen canım 3-4 sene zor oluyor, yeni yeni oynamaya başladılar, ama kavga da çok ediyorlarHmm burada grup kuralım.ama maşallah çok ozeniyorum ben böyle yaş arası yakın olanlara. Buyuturken zor olmuştur ama şimdi ikisi de yakın ne güzel arkadaşlık yaparlar. Bizim yaş farkı biraz çok. Ikisi de farklı ilgi istiyor.
Bildirim yapmamak artı çıkmaktan iyidir dimiKac kilo oldun kizz
geçmiş olsun canım, tez zamanda şifa bulasınBu arada giremedim burayada canlar böbrekte sorun varmış o araştiriliyo renal arter darlığı diye birşeymiş mranjiyografiye girdim bakalım orda ne diyecekler dua edin bana tansiyonum ondan yükseliyormuş
Yapmak dicektim. Yaptim da. Kimle biriyle yarissam falan ben ya. Artı artı 63 u görcem bu gidisleBildirim yapmamak artı çıkmaktan iyidir dimi
Benim de mi öyle ki abla gerçi ben hiç aç kalmıyom . Da emzirme var ben de . Çılgın gibi acikmis saldrmis oluim yemeeklreKilo bildirim
Geçen hafta 66
Bu hafta 65,8
Fark 0,2
Yüzde % 0,303
Malesef bünye duruk , geçirdiğim zor günler ve mide ağrısıyla aç kalınıp hızlı giden kilolardan sonra vucud kendini korumaya aldı, iştahta açılınca artık bi süre kilo gitmiyor , gitmezde bu durumda . Artık iyce kendimizin bünyemizin dr. Olduk ...
Bu hafta beni mezun edebilirsinmoni
tebriklerKilo bildirimi geçen cuma 65.8
Bu hafta 64.7
Fark 1.100 Gr
Ben de bildirim yapayım o zaman
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 78.2
Fark 3.3 kilo. (BI Masallahinizi alırım.diyetin Ilk haftası olduğundan böyle sanırım) Eki Görüntüle 2195005 Eki Görüntüle 2195004
tebrikler
tebriklerKilo bildirim
Geçen hafta 66
Bu hafta 65,8
Fark 0,2
Yüzde % 0,303
Malesef bünye duruk , geçirdiğim zor günler ve mide ağrısıyla aç kalınıp hızlı giden kilolardan sonra vucud kendini korumaya aldı, iştahta açılınca artık bi süre kilo gitmiyor , gitmezde bu durumda . Artık iyce kendimizin bünyemizin dr. Olduk ...
Bu hafta beni mezun edebilirsinmoni
tebriklerGeçen hafta 86.9
Bu hafta 85
Fark 1.9
ALLAHIMA şükürler olsun 2 kg kaldı mezuniyetehastane hastane koşmaktan güzel verdim
moni
tebriklergünaydın hayırlı cumalar sevgili takım
kilom geçen cumayla gramı gramına aynı çıktı güldüm tartının üstünde 99.6
itiraf ediyorum bir iki akşam kaçırdım,regl,az su ve sporsuzlukla yine iyi
moni
bende kilo bildirimi yapayım
Geçen Cuma :89,9
Bugün :91,9
Fark : +2 Kğ
malesef ödemlerim duruyor tüm takımdan özür dilerim
Saraycam napan . Kilon nasil yarış yapa k mi ya. Ben menu yazmayın ca . Çok saçmliom sen şu yarım kioluluk nutella kavanozun u kafama vur olmamiigeçmiş olsun canım, tez zamanda şifa bulasın
hele haftaya 1 kilo verme nasıl kırarım kafanıSaraycam napan . Kilon nasil yarış yapa k mi ya. Ben menu yazmayın ca . Çok saçmliom sen şu yarım kioluluk nutella kavanozun u kafama vur olmamii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?