Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sara_28 canım bu hafta diyetisyene gittiğinde hergün aynı kahvaltıyı yapman gerektiğini sorarmısın . yani haftanın 3günü yulaflı 4günü normal kahvaltı yapsan olmuyormu?

sara_28 canım bu hafta diyetisyene gittiğinde hergün aynı kahvaltıyı yapman gerektiğini sorarmısın . yani haftanın 3günü yulaflı 4günü normal kahvaltı yapsan olmuyormu?

Sorarım canım ama listemi değişir büyük ihtimalle her hafta yeni bişey deniyor ama bugünde 600 gr daha eksi çıktım tartıda ya leslinin yada sporun etkisi oldu canım

Senin kıskançlığını severim ben nasılsın ne yapıyorsun canım
hamdolsun iyiyim cnm dün kitap okurken uyumuşum erkenden uyandım miskin miskin takılıyom evde işler duruyor ama yapan yok hiç iş yapmak istemiym ama rahatsızda oluyom nasıl bişeyse bendekide tam sopalığım

Sorarım canım ama listemi değişir büyük ihtimalle her hafta yeni bişey deniyor ama bugünde 600 gr daha eksi çıktım tartıda ya leslinin yada sporun etkisi oldu canım
saracım bu ödemlere alış kuzum arada olacak bunlar canını sıkmasın benimde oluyor hala benimde ödemim var sabah uyanıyom balon gibiyim pazartesi bende bir diyetisyende tartılayım ne kadar kasım suyum var bakim bi önerisi olurmu dinliyim artis diyetisyenimizin biraz artis diyetisyenimiz var kpssde bölüm 1.si türkiyede 37 olmuş

Haklısın alışmak lazım ben dikkat edeyimde Allah büyük bununda bir çaresi olacak muhakkak

Vayyyy bayağı havalı bir ditetisyenmiş bu kadar bsşarılıysa faydalan ondan canım benim

ahmet ümit okuyodum elvada vatanım uzun zaman oldu aldığım ama koymuşum unutmuşum kitabı.

Hmmm dili güzel bir yazar Ahmet Ümit bende kitap okumayı çok severim ama almayı daha çok seviyorum yeni bir kitaplık almam gerek evime geçince alacam okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var şimdilerde elimde oya baydarın yolun sonundaki ev var onu bitirecem bugün yarın

Haklısın alışmak lazım ben dikkat edeyimde Allah büyük bununda bir çaresi olacak muhakkak

Vayyyy bayağı havalı bir ditetisyenmiş bu kadar bsşarılıysa faydalan ondan canım benim
hakkını yemeyim başarılı bir çoçuk benim oğlumdan bikaç yaş buyük zayıflattıkları var bayağı ama ben anlayan bir diyetisyen yok çünkü ne yaşadığımı anladttığımda kitabı bilgi verip geçiyorlar ozaman sinir oluyom daha öncede demiştim diyetisyenlerle pek anlaşamıyom ara öğün veriyor ama ben yapamıyorum evde olmayınca daha önce yaptığım diyette ara öğünlüydü kendim yapmıştım ama ara öğün yaparak verdim şimdi çalışma şartları ara öğüne pek müsait olmuyor bende 3 öğün yiyorum arada hiç bişey ağzıma atmıyom çiğneyecek belki yanlış ama şimdilik böyle pazartesi bir konuşurum ne diyecek.

severek okuyorum en büyük hayalim 1 odanın bütün duvarları kitaplık olsun sadece bana ait çok isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…