Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sebzelerin kozlenip az yağlanmış hali teşekkürler canım

Bizim burda patlıcan söğürme denir canım bu yemeğe afiyet olsun

Hadi bakalım göster kendini
Bu kadar iddia ettin
Senden güzel eksiler bekliuom
Yemek yiycegin zaman bu sözlerin gelsin aklına

Aynen canım

Yok bebeğim ben mezunim zaten ikinciside brnim için çocuk oyuncağı sen korkmalısın

Ayy kıskandım içime yasemin kacti
yasom7272

moni listeye girdim ama bana ejderha vermedin neden?
takımdaki herkesin var bir benim yok onuda kıskanayım dur

Yasemin alinganliktan kıskançlığa mi terfi ettin

severek okuyorum en büyük hayalim 1 odanın bütün duvarları kitaplık olsun sadece bana ait çok isterdim.

Benimde öyle bir hayalim var biliyormusun evimin bir odasını kütüphane gibi yapayım şöyle köşeyede büyük bir akvaryum yanında çiçeklerim ne güzel olurdu inşallah bir gün gerçekleştirecem bu hayalimi

Görüş bakalım bir orta yol bulursunuz inşallah olmadı benim diyetisyene gel çok tatlı çok hoşsohbet biri

Bizim burda patlıcan söğürme denir canım bu yemeğe afiyet olsun

Aynen canım

Ayy kıskandım içime yasemin kacti
yasom7272

Yasemin alinganliktan kıskançlığa mi terfi ettin
aha aha aha ne güldüm fatma allahta seni güldürsün evet kıskanç bişey oldum

Belli belli. Kaç kere iyi akşamlar deyip söze başlamışsın gerisi gelmemiş Mönü fulyam mönü ????
valla bitiğim evet girişi yapıyom sonu gelmiyor farkındayım

menü bu aralar yazmıyorum tam düzene giremedim. yazmaya çalışıcam. bu hafta da çok yoğunum da nasip olursa sonra biraz tatil yapmayı düşünüyorum.

Kızlar oynatmama az kaldı daha hiç oturmadim sıkıntım o değil bebeğim hep ağlıyor bugün ara ara uyudu 10 dköyle uykusunu da alamıyor uyumuyor basliyir ağlamaya iki yaşındaki de ilgi oyun istiyor bir baktım halıda uyuyakalmis 2 yaşındaki çok üzülüyorum ona az vakit harcadigim için ben beraber oynayacağı yaş farkı az olsun dedim kardeş istedim ama o da bende yiprandik bir de eşim tatili hiç yok evde bile elden tel dusmuyor işler yüzünden hep tekim anlayacağınız çok bunaldım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…