Sebzelerin kozlenip az yağlanmış haliteşekkürler canım
Hadi bakalım göster kendini
Bu kadar iddia ettin
Senden güzel eksiler bekliuom
Yemek yiycegin zaman bu sözlerin gelsin aklına
Yok bebeğim ben mezunim zatenikinciside brnim için çocuk oyuncağı sen korkmalısın
moni listeye girdim ama bana ejderha vermedin neden?
takımdaki herkesin var bir benim yok onuda kıskanayım dur
iyiyim kankim. Dünkü menü eh işte normal diyetlik olduğu söylenemez:) sen nasılsınGünaydın kankiloşum
Nasılsın
Dün menü verdin mi canım
Kaçamak yok dimi
severek okuyorum en büyük hayalim 1 odanın bütün duvarları kitaplık olsun sadece bana ait çok isterdim.
Otur keyfine bakhamdolsun iyiyim cnm dün kitap okurken uyumuşum erkenden uyandım miskin miskin takılıyom evde işler duruyor ama yapan yok hiç iş yapmak istemiym ama rahatsızda oluyom nasıl bişeyse bendekidetam sopalığım
mutlu pazarlar kızlar
hakkını yemeyim başarılı bir çoçuk benim oğlumdan bikaç yaş buyük zayıflattıkları var bayağı ama ben anlayan bir diyetisyen yok çünkü ne yaşadığımı anladttığımda kitabı bilgi verip geçiyorlar ozaman sinir oluyom daha öncede demiştim diyetisyenlerle pek anlaşamıyom ara öğün veriyor ama ben yapamıyorum evde olmayınca daha önce yaptığım diyette ara öğünlüydü kendim yapmıştım ama ara öğün yaparak verdim şimdi çalışma şartları ara öğüne pek müsait olmuyor bende 3 öğün yiyorum arada hiç bişey ağzıma atmıyom çiğneyecek belki yanlış ama şimdilik böyle pazartesi bir konuşurum ne diyecek.
Bizim burda patlıcan söğürme denir canım bu yemeğe afiyet olsun
Aynen canım
Ayy kıskandım içime yasemin kacti
yasom7272
Yasemin alinganliktan kıskançlığa mi terfi ettin
valla bitiğimBelli belli. Kaç kere iyi akşamlar deyip söze başlamışsın gerisi gelmemişMönü fulyam mönü ????
saraycam bitanem artık toparla kendini çok kilon yok zaten bikaç kilo verip mezun olacaniyiyim kankim. Dünkü menü eh işte normal diyetlik olduğu söylenemez:) sen nasılsın
saol canım fulyacım sen ne iş yapıyorsun bir şirketin ceo su gibim çalışıyon maşallahmutlu pazarlar kızlar
10 kilo var dahasaraycam bitanem artık toparla kendini çok kilon yok zaten bikaç kilo verip mezun olacan
sorma valla başım çatlıyorsaol canım fulyacım sen ne iş yapıyorsun bir şirketin ceo su gibim çalışıyon maşallah
Okey tatlımBana göre ekmeğin fazla pamuğum lakin emzirmenden dolayı onlar eriyordur afiyet olsun.
Ama yinede akşamki 2 dl ekmeginden 1 puant kırdım
Puanın 9 canım.
Menüne benide etiketmisin :68;
geçmiş olsun dr git diyecemde bugünde pazar olmassa acile git yarına kadar en azından bir ağrı kesici yapsınlar.dişim ağrıyor gibi. başıma da vurdu ağrı şimdi
yok öyle hastaneye gidecek kadar değil. ağrı kesici alsam yeter.geçmiş olsun dr git diyecemde bugünde pazar olmassa acile git yarına kadar en azından bir ağrı kesici yapsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?