57 olsun madem 55 gözüm kesmiyorne dedin10 kilomu 58 tamam 54 çok az
dişim ağrıyor gibi. başıma da vurdu ağrı şimdi
saol canım. arada tutuyor.Geçmiş olsun canım
Çürükmü ?
saol canım. arada tutuyor.
Hafta sonu dikkat saraycam bak iki haftadır artıdasın bu hafta 1 kilo üstü vermeni bekliyorum eh işte menü falan yok57 olsun madem 55 gözüm kesmiyor
O attadatam sopalıksınızüzgünüm duydum kaçamak yapanı falaka yatıracam bu hafta diyet bitti mezun olduk diye kaçamak yok koruyun kilonuzu bir müdett gezegen gelsin onuda hizaya sokmak lazım
Çürükmü ?
Geçmiş ola
O attada
Gelsinde bende tekrar onunla başlayım vermem gereken kilolar var hala
O hayalden bendede var , şöyle bir odamı bi duvar tavana kadar kitaplık, iki berjerle okuma köşesi, bir köşeside küçük bir mescid tarzı oda istiyorum ne güzel olurdu huzur doluHmmm dili güzel bir yazar Ahmet Ümit bende kitap okumayı çok severim ama almayı daha çok seviyorum yeni bir kitaplık almam gerek evime geçince alacam okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var şimdilerde elimde oya baydarın yolun sonundaki ev var onu bitirecem bugün yarın
İyi canım toparlamaya çalışıyorumiyiyim kankim. Dünkü menü eh işte normal diyetlik olduğu söylenemez:) sen nasılsın
57 olsun madem 55 gözüm kesmiyor
Aslında 62-63 fatmam 38 oluyorum o kiloda . Daha aşagı inmiştim 58 e pek begenmemişlerdi.. bıyum kısa minyonum ama kaslı ve kemikli oldugumdan kilomu göstermiyorumCanım mezuniyet in hayırlı olsun hedefin kav
Kızlar oynatmama az kaldı daha hiç oturmadim sıkıntım o değil bebeğim hep ağlıyor bugün ara ara uyudu 10 dköyle uykusunu da alamıyor uyumuyor basliyir ağlamaya iki yaşındaki de ilgi oyun istiyor bir baktım halıda uyuyakalmis 2 yaşındaki çok üzülüyorum ona az vakit harcadigim için ben beraber oynayacağı yaş farkı az olsun dedim kardeş istedim ama o da bende yiprandikbir de eşim tatili hiç yok evde bile elden tel dusmuyor işler yüzünden hep tekim anlayacağınız çok bunaldım çok
Aslında 62-63 fatmam 38 oluyorum o kiloda . Daha aşagı inmiştim 58 e pek begenmemişlerdi.. bıyum kısa minyonum ama kaslı ve kemikli oldugumdan kilomu göstermiyorum
yaptım canım duş falan çok zaman aldı sonrada klasik kahvaltımı yaptım
bende o kiloda olmak istiyom kıskanayımmı bi kıskanmadığım o kalmıştıAslında 62-63 fatmam 38 oluyorum o kiloda . Daha aşagı inmiştim 58 e pek begenmemişlerdi.. bıyum kısa minyonum ama kaslı ve kemikli oldugumdan kilomu göstermiyorum
canımsın daha 40 bedene düşecen sen yeteki iste.Kızlar uzun zamandır kendime bişey almiyordum bedenimi bilmiyorum
Neyse
Geçen internet telefon bı tunik gordum çok hoşuma gitti faracemin bedenine baktım 54 dedim zayıflama sürecinde yım 52 sipariş ettim
Tunigim geldi 52 bile bol oldu 50 sipariş etsem tam gelecekmiş ayy bı sevindim
60 beden nadirde olsa bulurdum oda gelmezdi okulda giydiğim takımlarındam pujamalarima kadar diktirirdim bulamadığım için şimdi aldığım bol geliyor ayyy çok sevindim
attaya gittide pestilleride kesin götürmüştür.İlahi yasemin demek gezegen bacı attaya gitti ne güldüm yaff
Faydam olduysa ne mutlu bana
Teşekkür ederim canım
benim de elimde uzun zaman önce başlayıp bitiremediğim kitap o, elveda güzel vatanım,ondan önce ahmet ümit in en az 5 kitabını okumuştum hep plan yapıyorum kitap okumak için olmuyor,hele bu birkaç ay mümkün değil gibiahmet ümit okuyodum elvada vatanım uzun zaman oldu aldığım ama koymuşum unutmuşum kitabı.
gecmiş olsun fulya cım tatil imkanın varsa süper olur ben 15 tatilde bir hafta izin düşünüyorumdişim ağrıyor gibi. başıma da vurdu ağrı şimdi
ne mutlu sana fatma cım daha da düşecek inşallahKızlar uzun zamandır kendime bişey almiyordum bedenimi bilmiyorum
Neyse
Geçen internet telefon bı tunik gordum çok hoşuma gitti faracemin bedenine baktım 54 dedim zayıflama sürecinde yım 52 sipariş ettim
Tunigim geldi 52 bile bol oldu 50 sipariş etsem tam gelecekmiş ayy bı sevindim
60 beden nadirde olsa bulurdum oda gelmezdi okulda giydiğim takımlarındam pujamalarima kadar diktirirdim bulamadığım için şimdi aldığım bol geliyor ayyy çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?