Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tam sopalıksınız üzgünüm duydum kaçamak yapanı falaka yatıracam bu hafta diyet bitti mezun olduk diye kaçamak yok koruyun kilonuzu bir müdett gezegen gelsin onuda hizaya sokmak lazım
O attada

Gelsinde bende tekrar onunla başlayım vermem gereken kilolar var hala

O hayalden bendede var , şöyle bir odamı bi duvar tavana kadar kitaplık, iki berjerle okuma köşesi, bir köşeside küçük bir mescid tarzı oda istiyorum ne güzel olurdu huzur dolu

iyiyim kankim. Dünkü menü eh işte normal diyetlik olduğu söylenemez:) sen nasılsın
İyi canım toparlamaya çalışıyorum
İşte 10 gündür aynı kiloda sayıyorum
Artısı var ama eksilesi hiç yokk

57 olsun madem 55 gözüm kesmiyor

Beni 55 çekmeye çalışıyordun ya kankim
Bizim yaşdaki çoluk sahibi insanlar için 55 az
Gerçi benim kardeşim ile aynı boyumuz o 54 kilo 1 çocuğu var.
Ama kardeşim senelerce aynı kiloda almaz hiç
Yapı meselesi birazda

Canım kendine yuklenme sakin kal gerekirse ev işlerinden odun ver çocuğu ihmal etme kuzucuk daha oda bebek
Men ikiz bebek büyütürken bide çalışıyordum af edersin evimi ....götürürdü büyüdüler hamdolsun evimi temizliyorum kendime zaman ayırabiliyor um

Kızlar uzun zamandır kendime bişey almiyordum bedenimi bilmiyorum
Neyse
Geçen internet telefon bı tunik gordum çok hoşuma gitti faracemin bedenine baktım 54 dedim zayıflama sürecinde yım 52 sipariş ettim
Tunigim geldi 52 bile bol oldu 50 sipariş etsem tam gelecekmiş ayy bı sevindim
60 beden nadirde olsa bulurdum oda gelmezdi okulda giydiğim takımlarındam pujamalarima kadar diktirirdim bulamadığım için şimdi aldığım bol geliyor ayyy çok sevindim

canımsın daha 40 bedene düşecen sen yeteki iste.

Faydam olduysa ne mutlu bana
Teşekkür ederim canım

ahmet ümit okuyodum elvada vatanım uzun zaman oldu aldığım ama koymuşum unutmuşum kitabı.
benim de elimde uzun zaman önce başlayıp bitiremediğim kitap o, elveda güzel vatanım,ondan önce ahmet ümit in en az 5 kitabını okumuştum hep plan yapıyorum kitap okumak için olmuyor,hele bu birkaç ay mümkün değil gibi

dişim ağrıyor gibi. başıma da vurdu ağrı şimdi
gecmiş olsun fulya cım tatil imkanın varsa süper olur ben 15 tatilde bir hafta izin düşünüyorum

ne mutlu sana fatma cım daha da düşecek inşallah
Birumut55 rabbim kolaylık versin her iki aileye de,bebeğine de geçmiş olsun
Pamukprncess sana da rabbim kolaylık versin çocuklar biraz büyüsün arkadaş olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…