Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

O hayalden bendede var , şöyle bir odamı bi duvar tavana kadar kitaplık, iki berjerle okuma köşesi, bir köşeside küçük bir mescid tarzı oda istiyorum ne güzel olurdu huzur dolu
insanın bunalınca kaçacağı bir oda olsa evde ne güzel olurdu dimi,bu arada koşu bandında aklıma geldi yılmaz erdoğan ın sema gösterisiyle birlikte seslendirdiği etme şiirinin videosunu izledim çok severim

canımsın daha 40 bedene düşecen sen yeteki iste.

Ayy inşallah canım benim

Teşekkürler canım inşallah

tam sopalıksınız üzgünüm duydum kaçamak yapanı falaka yatıracam bu hafta diyet bitti mezun olduk diye kaçamak yok koruyun kilonuzu bir müdett gezegen gelsin onuda hizaya sokmak lazım
Gece 1 de yola çıktık. Sabah 5: 30 da eve vardık. Girer girmez yattım, biraz mesaj okuyun dedim, göz kapaklarım yeter artık uyu dedi. Sabah kalktım biraz daha okuyun dedim, çatlayan başım kalk ilaç iç dedi.
Yeşil çay yapıyım içerken okuyum dedim, eşim maç bakacam kahvaltı hazırla dedi.
Mutfağa bi girdimki evden kaçasım geldi. Hâlâ mutlaktayım

İste yeterki fatmam

Aslında spordan kaybediyoruz. Haftada 3 gün spor yapabilsek gayet guzel vereceğiz kilo. Hadi bu hafta başlayalım ne iyi olur

Tebrik ederim. Senin adına bende çok sevindim. Biraz dişini sıksan 2 ay sonra 50 de büyük gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…