- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
insanın bunalınca kaçacağı bir oda olsa evde ne güzel olurdu dimi,bu arada koşu bandında aklıma geldi yılmaz erdoğan ın sema gösterisiyle birlikte seslendirdiği etme şiirinin videosunu izledim çok severimO hayalden bendede var , şöyle bir odamı bi duvar tavana kadar kitaplık, iki berjerle okuma köşesi, bir köşeside küçük bir mescid tarzı oda istiyorum ne güzel olurdu huzur dolu
canımsın daha 40 bedene düşecen sen yeteki iste.
benim de elimde uzun zaman önce başlayıp bitiremediğim kitap o, elveda güzel vatanım,ondan önce ahmet ümit in en az 5 kitabını okumuştum hep plan yapıyorum kitap okumak için olmuyor,hele bu birkaç ay mümkün değil gibi
gecmiş olsun fulya cım tatil imkanın varsa süper olur ben 15 tatilde bir hafta izin düşünüyorum
ne mutlu sana fatma cım daha da düşecek inşallah
@Birumut55 rabbim kolaylık versin her iki aileye de,bebeğine de geçmiş olsun
@Pamukprncess sana da rabbim kolaylık versin çocuklar biraz büyüsün arkadaş olurlar
kızlar evde iş çok ben kaçayım akşama görüşürüz
Sonrada ben gibi olursunuzKimse duymasın helede yasemin bende sen gibiyim mortim
Gece 1 de yola çıktık. Sabah 5: 30 da eve vardık. Girer girmez yattım, biraz mesaj okuyun dedim, göz kapaklarım yeter artık uyu dedi. Sabah kalktım biraz daha okuyun dedim, çatlayan başım kalk ilaç iç dedi.tam sopalıksınızüzgünüm duydum kaçamak yapanı falaka yatıracam bu hafta diyet bitti mezun olduk diye kaçamak yok koruyun kilonuzu bir müdett gezegen gelsin onuda hizaya sokmak lazım
Işte geldim burdayım, ben bu ışte ustayımGezegen bacıma nerde ki
Göremiyorum onu
moni listeye girdim ama bana ejderha vermedin neden?
takımdaki herkesin var bir benim yok onuda kıskanayım dur
bende o kiloda olmak istiyom kıskanayımmı bi kıskanmadığım o kalmıştı
Diyetmi? O kim
Kızlar uzun zamandır kendime bişey almiyordum bedenimi bilmiyorum
Neyse
Geçen internet telefon bı tunik gordum çok hoşuma gitti faracemin bedenine baktım 54 dedim zayıflama sürecinde yım 52 sipariş ettim
Tunigim geldi 52 bile bol oldu 50 sipariş etsem tam gelecekmiş ayy bı sevindim
60 beden nadirde olsa bulurdum oda gelmezdi okulda giydiğim takımlarındam pujamalarima kadar diktirirdim bulamadığım için şimdi aldığım bol geliyor ayyy çok sevindim
Sen gel senle yarış etcem daha verecek kilom var olacakDiyetmi? O kim
Acaip salladım. Çok stresliydi, şükür güzel neşeli geçti. Ama diyet filan olmadığı gibi normal yemede olmadı. Abarttım
Kız evinden biri bir pasta yapmış. Acaip güzeldi, tarifini aldım, eşime yapacam. Ben tadına baktım, yazık oda baksın.Heeeee vişneli çikolatalı yaş pasta olacakkız sen diyette değilmisin ne pastası
Evet tabikiKutlamada pasta varmi
Veriyorum menü hatta dün 8 aldımHafta sonu dikkat saraycam bak iki haftadır artıdasın bu hafta 1 kilo üstü vermeni bekliyorum eh işte menü falan yok
Aslında spordan kaybediyoruz. Haftada 3 gün spor yapabilsek gayet guzel vereceğiz kilo. Hadi bu hafta başlayalım ne iyi olurİyi canım toparlamaya çalışıyorum
İşte 10 gündür aynı kiloda sayıyorum
Artısı var ama eksilesi hiç yokk
Beni 55 çekmeye çalışıyordun ya kankim
Bizim yaşdaki çoluk sahibi insanlar için 55 az
Gerçi benim kardeşim ile aynı boyumuz o 54 kilo 1 çocuğu var.
Ama kardeşim senelerce aynı kiloda almaz hiç
Yapı meselesi birazda
içime kıskançlık perisi kaçtı
Ona arzu etmek diyelimki bende ediyorum nolmuş yani
Tebrik ederim. Senin adına bende çok sevindim. Biraz dişini sıksan 2 ay sonra 50 de büyük gelecekKızlar uzun zamandır kendime bişey almiyordum bedenimi bilmiyorum
Neyse
Geçen internet telefon bı tunik gordum çok hoşuma gitti faracemin bedenine baktım 54 dedim zayıflama sürecinde yım 52 sipariş ettim
Tunigim geldi 52 bile bol oldu 50 sipariş etsem tam gelecekmiş ayy bı sevindim
60 beden nadirde olsa bulurdum oda gelmezdi okulda giydiğim takımlarındam pujamalarima kadar diktirirdim bulamadığım için şimdi aldığım bol geliyor ayyy çok sevindim
Monimde kabul ederse olur ancak puan verdiğin menülere beni etiketlersen daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?