Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Size sağlıklı bir yemek tarifi vereyim

Tavuklu patlıcan yemeği

Malzemeler
Tavuk incik
Patlıcan
Kırmızı ve yeşil biber
Kuru soğan ve sarımsak
Domates ve salça
Pulbiber ve kekik
Tuz

Yapılışı
Kuru soğan kırmızı biber yeşil biber ve sarımsağı soteleyip domatesini ekliyoruz iki üç dakikada onları soteledikten sonra salçasını tuzunu baharatlarını ekliyoruz sonra tavukları ve uzun uzun doğrayıp tuzlu suda beklettiğimiz patlıcanları ekleyip kısık ateşte bir saat kadar pişiriyoruz hiç su eklemiyoruz sebzenin ve tavuğun suyuyla pişiyor çok lezzetli oluyor piştikten sonra yarım saat kadar dinlendirip servis yapıyoruz.

Menün çok güzel canım sporunu yap mutlaka Fatmam

Çok güzel

Canımın içi menün süper hem dengeli hem sağlıklı

saracım afiyet olsun bugün pişirdin galiba bu yemeği evine geçince bunu güveçte yap süper olur. ben patlıcansız yapıyorum yeşil kırmızı biber soğan sarımsakla güveçte yapıyom.

Ooo şiiper menu . Ben çok sacmayim gene yazmim. Akşam yemeğini yemedim hala kocam şu hamsiyi temizleese yicek tık. Ben kafalarını. Neyin koparamiom. Midem almio. Yoksa şimdiye 40 tava hamsi yapmistm
Vero bu hafta çok iyi olmalıyız lütfen dikkat edelim ikimiz de.

Fatmacim senin adina cok sevindim.Tebrik ederim.Bu mutlulugun tarifi yok zaten.Yasamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…