Sabah biraz erken kalksam çok iyi olacak. Yine de 3 haftadır iyiyim. daha Çok zorlanacagim diye düşünüyordumsaraycam zor günler bir rayına koydumu tıkır tıkır gidecek işlerin zamanla alışacaksın bu tempoya.
Menü veriyorum
Sabah
2 çok tahilli ekmek
Peynir
Az nohut
5 zeytin
Yumurta
Yeşillik
Domates salatalık
Ara
Çerez bugün abartma din k.cekirdegi yer fıstığı
İkindi
Patlıcan yemeği
2 dlm tam buğday ekmeği
Ara
Yoğurt
Ara
Yoğurt kürü
Şu 2.5 lt civarında
Spor @sara_28 canım sana söz verdim şimdi cikicam gelince 2 mil lesli yapicam inşallah
Çok güzelbende yazam menümü
sabah8.30
menemen 5 zeytin yarım dilim tb ekmeği kk peynir
öğlen 13.30
yöresel bir yemek ezme karalahana yemeği ve yoğurt
ikindi
bitki çayı ve 2kuru kayısı ve 4 çiğ kaju
akşam 18.30
4 köfte ve salata
2.5 lt su yarım saat yürüme bandı yarım saat bisiklet
bende yazam menümü
sabah8.30
menemen 5 zeytin yarım dilim tb ekmeği kk peynir
öğlen 13.30
yöresel bir yemek ezme karalahana yemeği ve yoğurt
ikindi
bitki çayı ve 2kuru kayısı ve 4 çiğ kaju
akşam 18.30
4 köfte ve salata
2.5 lt su yarım saat yürüme bandı yarım saat bisiklet
moni @aeben sara_28
gene unutmuşum etiketi
Menü vereyim
Sabah
Omlet
Peynir
2 zeytin
Akşam 3 gibi :)
Palamut tava
Salata
Akşam ara
1 avuç Kuru yemiş abartacaktım az kalsın ama tuttum kendimi
Su 2 lt
Spor yine yok
@aeben
Teşekkürler canımSporunda olsa bugünkü menün güzel canım
Menü
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
4 Zeytin
2 dilim salam
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğlen
Şekersiz kahve
Saat 5
1 galeta
1 kk peynir
Akşam
1 kase pul biber ve karabiberli yoğurt
5.findik
Su 2 lt
saracım afiyet olsun bugün pişirdin galiba bu yemeği evine geçince bunu güveçte yap süper olur. ben patlıcansız yapıyorum yeşil kırmızı biber soğan sarımsakla güveçte yapıyom.Size sağlıklı bir yemek tarifi vereyim
Tavuklu patlıcan yemeği
Malzemeler
Tavuk incik
Patlıcan
Kırmızı ve yeşil biber
Kuru soğan ve sarımsak
Domates ve salça
Pulbiber ve kekik
Tuz
Yapılışı
Kuru soğan kırmızı biber yeşil biber ve sarımsağı soteleyip domatesini ekliyoruz iki üç dakikada onları soteledikten sonra salçasını tuzunu baharatlarını ekliyoruz sonra tavukları ve uzun uzun doğrayıp tuzlu suda beklettiğimiz patlıcanları ekleyip kısık ateşte bir saat kadar pişiriyoruz hiç su eklemiyoruz sebzenin ve tavuğun suyuyla pişiyor çok lezzetli oluyor piştikten sonra yarım saat kadar dinlendirip servis yapıyoruz.
Vero bu hafta çok iyi olmalıyız lütfen dikkat edelim ikimiz de.Ooo şiiper menu . Ben çok sacmayim gene yazmim. Akşam yemeğini yemedim hala kocam şu hamsiyi temizleese yicek tık. Ben kafalarını. Neyin koparamiom. Midem almio. Yoksa şimdiye 40 tava hamsi yapmistm
Canımın içi menün süper hem dengeli hem sağlıklı
teşekkür ederim elimden geldiğince dengeli beslenmeye calışıyorum.Çok güzel
saracım afiyet olsun bugün pişirdin galiba bu yemeği evine geçince bunu güveçte yap süper olur. ben patlıcansız yapıyorum yeşil kırmızı biber soğan sarımsakla güveçte yapıyom.
saraycam küçük reçel kabın varmı ona koy porsiyonluk olanlardan.
Var tabi :) En azından caydırıcı olur 1 kase yemiş gibi hissederim.saraycam küçük reçel kabın varmı ona koy porsiyonluk olanlardan.
Gecmis olsun canimyok öyle hastaneye gidecek kadar değil. ağrı kesici alsam yeter.
ben kendimi öyle alıştırdım yoksa bir kase yerim.Var tabi :) En azından caydırıcı olur 1 kase yemiş gibi hissederim.
Fatmacim senin adina cok sevindim.Tebrik ederim.Bu mutlulugun tarifi yok zaten.Yasamak lazimKızlar uzun zamandır kendime bişey almiyordum bedenimi bilmiyorum
Neyse
Geçen internet telefon bı tunik gordum çok hoşuma gitti faracemin bedenine baktım 54 dedim zayıflama sürecinde yım 52 sipariş ettim
Tunigim geldi 52 bile bol oldu 50 sipariş etsem tam gelecekmiş ayy bı sevindim
60 beden nadirde olsa bulurdum oda gelmezdi okulda giydiğim takımlarındam pujamalarima kadar diktirirdim bulamadığım için şimdi aldığım bol geliyor ayyy çok sevindim
Afiyet olsun gezegenim.Bizede yaz tarifiniKız evinden biri bir pasta yapmış. Acaip güzeldi, tarifini aldım, eşime yapacam. Ben tadına baktım, yazık oda baksın.
Ne oldu busracim,niye canin sıkkın?Merhaba hanımlar. Sabahtan beri yazıp yazıp siliyorum. Bi canım sıkkın hicbirsey yapasim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?