Allah bunlarin cezasını versin ne diyeyim
niyemi beddua etti kızları görünce fit vucutlarını kıskandı bir gr yağ yokNiye kız beddua ettin durduk yere
Niye kız beddua ettin durduk yere
niyemi beddua etti kızları görünce fit vucutlarını kıskandı bir gr yağ yok
kabul et gamze kıskandın şahsen ben kıskanç biri olarak fena kıskandım aha aha ahanapim ya hep bunlar yüzünden bu hallere dusuyirum
Bak sana kızlara bakmaktan spor mu yapıyorlar
Napiyorlar anlamadim
Yemek işini yarına bıraktım. Öğlen şehriye çorba ve köfte yap acagim. Kizin beslenmesini hazırladım. Sabah sütlü gevrek veririm. Neyse planladığın gibi olmadı hemen b planına geçtimGit başla hemen saydıklarıni yaparsan seninde başarı hikayen olur
10 dakikada bile terledim son hareket çok zor tabi, vucut alışkın değil
bunun 4 5 dakka 1 saat olanıda var saracım bak yapabilirsen şahsen ben kızları kıskandığımdan yapamam okadar dakka galibaYarından itibaren 10 dakikada bunu yapayım leslie yede benziyor hareketler
he yaptım valla ben evde yanlızım benim kimsem yok yanlız yaşıyorumBu kızların yaptığını.mi yaptın yasom
Bende yapsam dicem şimdi ama asla yapamam
Eşim koltukta telefona bakıyor
TV den bu video actigimi dusunseneee
Abooooo
Herif şoka girer
kabul et gamze kıskandın şahsen ben kıskanç biri olarak fena kıskandım aha aha aha
Yemek işini yarına bıraktım. Öğlen şehriye çorba ve köfte yap acagim. Kizin beslenmesini hazırladım. Sabah sütlü gevrek veririm. Neyse planladığın gibi olmadı hemen b planına geçtim
he yaptım valla ben evde yanlızım benim kimsem yok yanlız yaşıyorum
saraycam sana pratik bişey söyleyim köfte yapacağın zaman çokça yogur şekil ver ve tepsiye tek tek diz buzluğa at sabah onlar donunca kaç tane istiyorsan buzdolabı poşetine koy ihtiyaç olduğunda çıkar anında kızart hazır yemek.Yemek işini yarına bıraktım. Öğlen şehriye çorba ve köfte yap acagim. Kizin beslenmesini hazırladım. Sabah sütlü gevrek veririm. Neyse planladığın gibi olmadı hemen b planına geçtim
Kahvaltı ekmeksiz bal gibide olur ben Üç buçuk aydır ekmek yemiyorum bir eksiklik hissetmiyorum
saracım saraycanın kilosu az ve ekmek yemediği için sabah- öğlen akşam saçma sapan şeylere saldırıyor bir süre sonra
Doğrudur canım ben sadece ekmeksiz de kahvaltı yapılabilir onu demek istedim
evli çoçuklu bekarımColuk çocuk yok.mu canım
Eşin falan
Sordum ama cvp vermek istemezsen anlarım
gamzecim eşim yurtdışında oğlum istanbulda stajda yani anlayacağın evli çoçuklu bekarım.Coluk çocuk yok.mu canım
Eşin falan
Sordum ama cvp vermek istemezsen anlarım
Kız o kadar kıymayı nasıl alacağımsaraycam sana pratik bişey söyleyim köfte yapacağın zaman çokça yogur şekil ver ve tepsiye tek tek diz buzluğa at sabah onlar donunca kaç tane istiyorsan buzdolabı poşetine koy ihtiyaç olduğunda çıkar anında kızart hazır yemek.
anladım canım ama dene çok iyi oluyor ben kurbanda yaptım çok pratik oldu işten gelince hemen atıyom 3 4 tane tavaya salata yapana kadar kızarıyor.Kız o kadar kıymayı nasıl alacağım
Şaka tabi ki biraz gülelim. Kıymam buzlukta olduğundan 2. Kez buzluğa koymuyorum. Kurban kıyması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?