Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar kızçelerim
Menü yazayım

Sabah uyanınca
1 bardak su

Kahvaltı
Beyazpeynir,domates,salatalık,1 h.yumurta,maydanoz,3 zeytin
1dtb ekmeği
Çay

Ara
Sade Türk kahvesi
1 hurma

Öğlen Düğündeydim
çeyrek tabak pilav ve tavuk(ablamın tabağına döktüm diğerlerini)
1 ayran
(Pastaya kalmadım erken kalktım)

Ara
2 üçgen dilim kavun
2 k yoğurt

Akşam
1 t etli türlü
Salata

Ara
Çay kahve vişi içerim birazdan

Su:2 litre tamamlanır yatana kadra
Spor:1 saat yürüyüş

kabul et gamze kıskandın şahsen ben kıskanç biri olarak fena kıskandım aha aha aha

Valla bende kıskandım çok güzeller
Ağızm açik kaldı
Yemek işini yarına bıraktım. Öğlen şehriye çorba ve köfte yap acagim. Kizin beslenmesini hazırladım. Sabah sütlü gevrek veririm. Neyse planladığın gibi olmadı hemen b planına geçtim

Süpersin kankitom

Yemek işini yarına bıraktım. Öğlen şehriye çorba ve köfte yap acagim. Kizin beslenmesini hazırladım. Sabah sütlü gevrek veririm. Neyse planladığın gibi olmadı hemen b planına geçtim
saraycam sana pratik bişey söyleyim köfte yapacağın zaman çokça yogur şekil ver ve tepsiye tek tek diz buzluğa at sabah onlar donunca kaç tane istiyorsan buzdolabı poşetine koy ihtiyaç olduğunda çıkar anında kızart hazır yemek.

Kahvaltı ekmeksiz bal gibide olur ben Üç buçuk aydır ekmek yemiyorum bir eksiklik hissetmiyorum

saracım saraycanın kilosu az ve ekmek yemediği için sabah- öğlen akşam saçma sapan şeylere saldırıyor bir süre sonra

Doğrudur canım ben sadece ekmeksiz de kahvaltı yapılabilir onu demek istedim

Sara ciğim ben tam olarak adapte olamadığımdan ve yasom bunu çok iyi anladigindan, düzenli beslenmek için ekmek yemeni söylüyor. Haklı çünkü sabah diyet modunda olup akşam cozutuyorum maalesef. Bak aylardır buradayım geldiğim kilo 64.8 di bu cuma 64.7 yim 100 gr haziranda gelmiştim 5 ay oldu aslında yasomun dediği gibi ekmekle düzenli beslenseydim şimdiye 55 olmustum. Üzülüyorum bu duruma ve bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorum zannedip yerimde sayıp duruyorum.

Ayrıca masallah 20 kg vermişsin takdire şayan tebrikler

Kız o kadar kıymayı nasıl alacağım

Şaka tabi ki biraz gülelim. Kıymam buzlukta olduğundan 2. Kez buzluğa koymuyorum. Kurban kıyması

Kız o kadar kıymayı nasıl alacağım

Şaka tabi ki biraz gülelim. Kıymam buzlukta olduğundan 2. Kez buzluğa koymuyorum. Kurban kıyması
anladım canım ama dene çok iyi oluyor ben kurbanda yaptım çok pratik oldu işten gelince hemen atıyom 3 4 tane tavaya salata yapana kadar kızarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…