Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne demek

iyi geceler canım
bende bayadir yapmadim bende baslamak istiyorum..
amaliyatimi olali 6 ay gecti simdi daha iyiyim yapabilirim gibi geliyor yarindan itibaren baslamak istiyorum

İnşallah baslarsin canım dün ilk gününü yaptım mende

Yaa çoluk çocuğunla ilgilensene bırak bu isleri

Günaydın kızlar geçen bir hafta diyet yapmadığım halde kilom 72.7 Ins bugünden itibaren yola devam. Geçen hafta misafirlerden dolayı sabahları kizartmalar akşam dolma börek derken vaktim olmadı

kızartmalar dolmalar börekler ve kilo almadın heeee valla tebrik ediyorum demekki metabolizman süpper çalışıyor

İyi olmana sevindim kuzum

İyi geceler hanımlar acil iş cikti bana
Üst komsuma çikolata parçacıklı kek yapcam
Öğretmen saat 10 da liste atmis velilere
İlk sıra komsumda
Ya şu kek börek meselesi benim de canımı sıkıyor.ogretmenimiz kesinlikle hazır bir beslenme istemiyor ki bunu takdir ediyorum. Ancak pazartesi börek ya da poğaça salı da kek yazmış. Ben ,bir tane böreği çocuğa koyacam diye her hafta kek börek yapmak zorunda kalıyorum. Tek kişilik olan bişey değil ki bu.o da tadına tuzuna bakarken kacabiliyor.Artik poğaça yi bari hazır koysam diyorum kuralı delip. bana fikir verebilecek var mı. Hergün 1 kişi sınıf için hazirlasa ayda 1 sıra gelir ama bu da kabul edimedi. Zehirlenme falan olabilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…