- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Ne demek,
hep öyle demezlermiyada 5binlira maaş alıyonuz ne yapıyon paraları bankada saklama harca allahım nasıl kazandığımızı bilseler hepsi kaçar dr bile okadar almıyor ben nasıl alıyorsam.
ben bulmadım pamuk yapıyomuş dur bir bakim didim lesli yapıyoz hep değişiklik olsun ama zor yada bana zor geldi biraz kalas bir tipimde
valla pamuk bravo gerçekten zor ve eğlenceli teşekkür ederiz bizi bunla tanıştırdığın için.
iyi geceler canım
bende bayadir yapmadim bende baslamak istiyorum..
amaliyatimi olali 6 ay gecti simdi daha iyiyim yapabilirim gibi geliyor yarindan itibaren baslamak istiyorum
Eğer yapabilirsen yap güzellik bak ilkin hemen ogrenemiyorsun ama pes etme 4 günden sonra tam yapıyorsun ve inanılmaz bir sportabi acemilik dönemi aynisini yapacağım diye daha fazla yoruluyorsun :) daha fazla yakıyorsun bir de çok eğlenceli
bu arada günaydın hayırlı bir hafta olsun inşallah hepimiz için .......
Günaydın kızlar geçen bir hafta diyet yapmadığım halde kilom 72.7 Ins bugünden itibaren yola devam. Geçen hafta misafirlerden dolayı sabahları kizartmalar akşam dolma börek derken vaktim olmadı
GuGünayd hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir hafta diliyorum
Hamdolsun cnm iyiyim bu sabah denetim var erken geldim ise hatta kilomuda yazmadan cikmisim.sen nasilsin?günaydın canım nasılsın
Pazartesi de mi bildirim var ay ben bilmiyordum kacirmisim bunuİlk tartı bildirimi benden gelsin
cuma günü : 91,9
bugün:89,9
Fark : -2 Kğ
Ödemler gitti çok şükür
moni
Hamdolsun cnm iyiyim bu sabah denetim var erken geldim ise hatta kilomuda yazmadan cikmisim.sen nasilsin?
Pazartesi de mi bildirim var ay ben bilmiyordum kacirmisim bunu
Merhaba herkese gunaydin.Allah razı olsun soranlardan dün sebepsiz yere canım sikkindi. Sanırım çok zayıf bir psikolojik var herseyden hemen etkileniyor um. Depresyona ciddi meyilliyim herhalde. Allaha Şükür bugün iyiyim.yeni hafta yeni gün yeni umutlar diyelim. Herkese selamlar.
Ya şu kek börek meselesi benim de canımı sıkıyor.ogretmenimiz kesinlikle hazır bir beslenme istemiyor ki bunu takdir ediyorum. Ancak pazartesi börek ya da poğaça salı da kek yazmış. Ben ,bir tane böreği çocuğa koyacam diye her hafta kek börek yapmak zorunda kalıyorum. Tek kişilik olan bişey değil ki bu.o da tadına tuzuna bakarken kacabiliyor.Artik poğaça yi bari hazır koysam diyorum kuralı delip. bana fikir verebilecek var mı. Hergün 1 kişi sınıf için hazirlasa ayda 1 sıra gelir ama bu da kabul edimedi. Zehirlenme falan olabilirmiş.İyi geceler hanımlar acil iş cikti bana
Üst komsuma çikolata parçacıklı kek yapcam
Öğretmen saat 10 da liste atmis velilere
İlk sıra komsumda
Teşekkür ederim canım.İyi olmana sevindim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?