Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

anladım canım ama dene çok iyi oluyor ben kurbanda yaptım çok pratik oldu işten gelince hemen atıyom 3 4 tane tavaya salata yapana kadar kızarıyor.
Kurbanda çok yoğun olduğundan köfte yapamadım. Ancak kıyma yapıp dolaba atabiliyorum. Ama kıyma satın alırsam köfte yapıp koyuyorum çok pratik oluyor.

İyi geceler hanımlar acil iş cikti bana
Üst komsuma çikolata parçacıklı kek yapcam
Öğretmen saat 10 da liste atmis velilere
İlk sıra komsumda
oo afiyet olsun canım benim öğrencilere
sanada kolay gelsin..
bizde asure yapacagiz
bu aksamdan findik kirdik ayikladik malzemeleri islattik yarin aksam pisirilecek iş yerine dagitacagiz..
kv dem birdefa yapti komsulari cagirdi kuran okuttu bunuda bizim isyerine dagitacagiz ..

Veee lesli yapmaya gidiyorumm uzun bir aradan sonra lesli ablamla bulasayim
iyi geceler canım
bende bayadir yapmadim bende baslamak istiyorum..
amaliyatimi olali 6 ay gecti simdi daha iyiyim yapabilirim gibi geliyor yarindan itibaren baslamak istiyorum

Kizlar merhaba napiyorsunu, bende yeni isten geldim. Diyetten alakasiz ama canimi cok sIkan bir durum var, oglum hastaydi iyilesti sukur ama tam yemek yemeye basladi zannediyordum ama yemiyor ga cok kafayi takmis durumdayim, aciktim diyor yemek koyuyorum yemiyor, ivir zivir istiyor vermiyorum ama yemekte yemiyor bu yuzden moralim biraz bozuk tavsiyesi olan vari acaba?

güzel spormuş denemek lazım beğendim.
Eğer yapabilirsen yap güzellik bak ilkin hemen ogrenemiyorsun ama pes etme 4 günden sonra tam yapıyorsun ve inanılmaz bir spor tabi acemilik dönemi aynisini yapacağım diye daha fazla yoruluyorsun :) daha fazla yakıyorsun bir de çok eğlenceli

Hem evli hem bekar diyince nasıl oluyor dedim ama tam da dediğin gibiymişsin
Allah kavuştursun sağlıkla eşine ve çocuğuna inşaalah
allah razı olsun canım teşekkür ederim gamze aslında daha başka cevap verecektimde beni tanımıyorsunuz yanlış anlar ciddiye alırsınız diye yani espiri yapmadım.

,
hep öyle demezlermiyada 5binlira maaş alıyonuz ne yapıyon paraları bankada saklama harca allahım nasıl kazandığımızı bilseler hepsi kaçar dr bile okadar almıyor ben nasıl alıyorsam.

Ay çok güldüm. Nereden buluyorsunuz ablacim böyle şeyleri
ben bulmadım pamuk yapıyomuş dur bir bakim didim lesli yapıyoz hep değişiklik olsun ama zor yada bana zor geldi biraz kalas bir tipimde

valla pamuk bravo gerçekten zor ve eğlenceli teşekkür ederiz bizi bunla tanıştırdığın için.

canım benim sen hasta olunca yemek yiyebiliyormusun yada iyileşsen bile en az bi hafta hep iştahsız oluyorsun oda öyle çoçuk istahsız olacak tabi korkma ölmez bişey olmaz ay benim gibi sende çoçuğun yememesine takma ama aburcuburda verme güzelim yiyecek merak etme ve üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…