halk diliyle cevap veriyim buna iki maaş alıyonuz ne yapıyonuz parayı bir kıymamı alamıyonKız o kadar kıymayı nasıl alacağım
Şaka tabi ki biraz gülelim. Kıymam buzlukta olduğundan 2. Kez buzluğa koymuyorum. Kurban kıyması
Kurbanda çok yoğun olduğundan köfte yapamadım. Ancak kıyma yapıp dolaba atabiliyorum. Ama kıyma satın alırsam köfte yapıp koyuyorum çok pratik oluyor.anladım canım ama dene çok iyi oluyor ben kurbanda yaptım çok pratik oldu işten gelince hemen atıyom 3 4 tane tavaya salata yapana kadar kızarıyor.
Kıyma kaç para haberin var mıhalk diliyle cevap veriyim buna iki maaş alıyonuz ne yapıyonuz parayı bir kıymamı alamıyon
Iyi geceler canimhayırlı geceler ben yatar yarın iş var ve denetleme var
pump it up work
Bende yarin bunu yapayim.Daha yorucu ve hareketli.Daha fazla kalori yaktirir diye dusunuyorumYarından itibaren 10 dakikada bunu yapayım leslie yede benziyor hareketler
Kolay gelsin gamzem.Bizede gondermeyi unutma.İyi geceler hanımlar acil iş cikti bana
Üst komsuma çikolata parçacıklı kek yapcam
Öğretmen saat 10 da liste atmis velilere
İlk sıra komsumda
oo afiyet olsun canım benim öğrencilereİyi geceler hanımlar acil iş cikti bana
Üst komsuma çikolata parçacıklı kek yapcam
Öğretmen saat 10 da liste atmis velilere
İlk sıra komsumda
iyi geceler canımVeee lesli yapmaya gidiyorumm uzun bir aradan sonra lesli ablamla bulasayim
evli çoçuklu bekarım
gamzecim eşim yurtdışında oğlum istanbulda stajda yani anlayacağın evli çoçuklu bekarım.
Güzel cevap.halk diliyle cevap veriyim buna iki maaş alıyonuz ne yapıyonuz parayı bir kıymamı alamıyon
Ay çok güldüm. Nereden buluyorsunuz ablacim böyle şeyleri10 dakikada bile terledim son hareket çok zor tabi, vucut alışkın değil
Eğer yapabilirsen yap güzellik bak ilkin hemen ogrenemiyorsun ama pes etme 4 günden sonra tam yapıyorsun ve inanılmaz bir sporgüzel spormuş denemek lazım beğendim.
allah razı olsun canım teşekkür ederimHem evli hem bekar diyince nasıl oluyor dedim ama tam dadediğin gibiymişsin
Allah kavuştursun sağlıkla eşine ve çocuğuna inşaalah
,Güzel cevap.
ben bulmadım pamuk yapıyomuş dur bir bakim didim lesli yapıyoz hep değişiklik olsun ama zor yada bana zor geldi biraz kalas bir tipimdeAy çok güldüm. Nereden buluyorsunuz ablacim böyle şeyleri
valla pamuk bravo gerçekten zor ve eğlenceli teşekkür ederiz bizi bunla tanıştırdığın için.Eğer yapabilirsen yap güzellik bak ilkin hemen ogrenemiyorsun ama pes etme 4 günden sonra tam yapıyorsun ve inanılmaz bir sportabi acemilik dönemi aynisini yapacağım diye daha fazla yoruluyorsun :) daha fazla yakıyorsun bir de çok eğlenceli
canım benim sen hasta olunca yemek yiyebiliyormusun yada iyileşsen bile en az bi hafta hep iştahsız oluyorsun oda öyle çoçuk istahsız olacak tabi korkma ölmez bişey olmaz ay benim gibi sende çoçuğun yememesine takma ama aburcuburda verme güzelim yiyecek merak etme ve üzme kendiniKizlar merhaba napiyorsunu, bende yeni isten geldim. Diyetten alakasiz ama canimi cok sIkan bir durum var, oglum hastaydi iyilesti sukur ama tam yemek yemeye basladi zannediyordum ama yemiyor ga cok kafayi takmis durumdayim, aciktim diyor yemek koyuyorum yemiyor, ivir zivir istiyor vermiyorum ama yemekte yemiyor bu yuzden moralim biraz bozuk tavsiyesi olan vari acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?