haydiiiiiiii uyanın sporunuzu yapın sonra tartılın bakalım bu hafta ne durumdayız
İlk tartı bildirimi benden gelsin
cuma günü : 91,9
bugün:89,9
Fark : -2 Kğ
Ödemler gitti çok şükür
moni
günaydın canım tartıldınmı bu sabah merak ediyorum
Ya şu kek börek meselesi benim de canımı sıkıyor.ogretmenimiz kesinlikle hazır bir beslenme istemiyor ki bunu takdir ediyorum. Ancak pazartesi börek ya da poğaça salı da kek yazmış. Ben ,bir tane böreği çocuğa koyacam diye her hafta kek börek yapmak zorunda kalıyorum. Tek kişilik olan bişey değil ki bu.o da tadına tuzuna bakarken kacabiliyor.Artik poğaça yi bari hazır koysam diyorum kuralı delip. bana fikir verebilecek var mı. Hergün 1 kişi sınıf için hazirlasa ayda 1 sıra gelir ama bu da kabul edimedi. Zehirlenme falan olabilirmiş.
günaydın hayırlı sabahlar hayırlı mutlu sağlıklı haftalar olsun
cuma kilom 99.6
bugünkü kilom 99.2
Bende aynısını yazacaktım sen yazmissin ozlemimVayy enerji ni seveyim enerjik hatun masallah canım
Vayy 1. Belli 2. Kim acaba tebrikler canım
Günaydın canım
Tartimi n pili bitmiş eşime bugün al dedim
Hafta sonu iyi geçirdim birde regli başlamak üzere cumaya eksimle gelirim inşallah
Canım yaptıklarını buzluğa at götüreceği gece çıkar sabah beslenme sine koy
Bende aynısını yazacaktım sen yazmissin ozlemim
günaydın hayırlı sabahlar hayırlı mutlu sağlıklı haftalar olsun
cuma kilom 99.6
bugünkü kilom 99.2
Antep te hava bulutlu ayy çok severim bu havaları güneş sıcak hiç aram yoktur belki yağmur da yagar
Vayy enerji ni seveyim enerjik hatun masallah canım
Vayy 1. Belli 2. Kim acaba tebrikler canım
Günaydın canım
Tartimi n pili bitmiş eşime bugün al dedim
Hafta sonu iyi geçirdim birde regli başlamak üzere cumaya eksimle gelirim inşallah
Canım yaptıklarını buzluğa at götüreceği gece çıkar sabah beslenme sine koy
sağol tatlım bu hafta kendimi spor için zorlayacam bakalım yapabilecek miyimafiyet olsun özlemcim bugün sporuda yapmışsın.
ben de ben de bütün gün kuruyemiş yiyebilirim başka bişey yemeden
iyi fikir evde yok o kadar küçüğü hemen alıyorumsaraycam küçük reçel kabın varmı ona koy porsiyonluk olanlardan.
Aynen bende üşeniyorum
zorunlu şeyleri mecbur yapıyorum da işte duruma göre üşenebiliyorum,geçen okul dönemi sabah 6.30 da kalkıp akşam yemeğini yapardım kızlar okuldan gelince yesin abur cubur yemesin diye,bu yıl ona da üşeniyorumüşengeç seyler sizi
oo maşallah kuzum harikasın20 kilo civarı canım
ödemler inmiş gördün mü bireysel derece geliyorİlk tartı bildirimi benden gelsin
cuma günü : 91,9
bugün:89,9
Fark : -2 Kğ
Ödemler gitti çok şükür
moni
Ooo tebrikler canım
Bende aynısını yazacaktım sen yazmissin ozlemim
Hımm yanlış yazmisim demiHangi yazdığımı la aynı fikirde yüz canım
Senin denetimin yokmu niye burdasin
Elimden geleni yapıyorum fatmacimyasom7272 bu arada kutlarım sessiz sedasız hedefe yuruyorsun maşallah diym nazar değmesin çünkü çok emek veriyor sun
Tıka basa yemedim zaten benim minicik bi midem var :)kızartmalar dolmalar börekler ve kilo almadın heeee valla tebrik ediyorum demekki metabolizman süpper çalışıyor
bide kızlar pazardan ince kıl biberlerden almıştım acı çıktı yiyemiyoruz turşu mu yapsam nasıl yapsam da atmasam bilen var mı
Ben de bildirim yapayım madem. Ama kızmayın
Cuma 78.2
Pazartesi 79.6
Tamam dün bazı şeyler kaçırmış olabilirim ama bu da fazla olmuş. Cuma günü 5 günde 3.5 kilo vermem de anormaldi şu anda 1 günde 1.5 kilo almam da anormal. Değişik bir bünye m var benim. Hafta içi toparlarim inşallah.
birinci olurmuyum bilmiyorum ama 80 li kilolarda olmak güzel bunu hayal bile edemiyordum ödemler olmasa şimdi 87 falan olabilirdim neyse daha fazlasıda olacak inşallah hedefim 65 kiloya inmek doğum günüme kadar ideal kilomda olurum inşallah
Ben de bildirim yapayım madem. Ama kızmayın
Cuma 78.2
Pazartesi 79.6
Tamam dün bazı şeyler kaçırmış olabilirim ama bu da fazla olmuş. Cuma günü 5 günde 3.5 kilo vermem de anormaldi şu anda 1 günde 1.5 kilo almam da anormal. Değişik bir bünye m var benim. Hafta içi toparlarim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?