Merak ettim ilk fırsatta bakıcam
Bu ara yapmayı düşünmüyorum. Tarifi yolladım. Acil yap tadına bak
Gecmisi okuyordum.Yazayim simdisen bugün tartıldınmı canım senide merak ediyorum ben
Gecmisi okuyordum.Yazayim simdi
Cuma : 70
Bugun : Sabit
Ablanı sevmiyonmu kaptan. Ben kilo alıyorum sen yeİyi akşamlar kızçelerim
Menü yazayım
Sabah uyanınca
1 bardak su
Kahvaltı
Beyazpeynir,domates,salatalık,1 h.yumurta,maydanoz,3 zeytin
1dtb ekmeği
Çay
Ara
Sade Türk kahvesi
1 hurma
Öğlen Düğündeydim
çeyrek tabak pilav ve tavuk(ablamın tabağına döktüm diğerlerini)
1 ayran
(Pastaya kalmadım erken kalktım)
Ara
2 üçgen dilim kavun
2 k yoğurt
Akşam
1 t etli türlü
Salata
Ara
Çay kahve vişi içerim birazdan
Su:2 litre tamamlanır yatana kadra
Spor:1 saat yürüyüş
Sizin olmuyor mu oyle?Benim mide kucuk ya ondan olabilir.Men de seni seviyom saraminşallah canım ama şu an o kadarını hayal edemiyorum
lıkır lıkır su sesi heeee seni çok seviyom men yaaaa
Cok alemsin yaa.bak bak ama yalnızken yap eşinin yanında yaparsan sonu ne olur bilmem
Sizin olmuyor mu oyle?Benim mide kucuk ya ondan olabilir.Men de seni seviyom saram
Evet canim.Cok verince zaten bir iki hafta durakliyor benim kilom.Genelde hep boyle olurolsun cuma günü o kadar güzel kilo vermiştinki bugün böyle olması çok normal
Ay buna gülemeden geçemedimhalk diliyle cevap veriyim buna iki maaş alıyonuz ne yapıyonuz parayı bir kıymamı alamıyon
Bugun cam kapi perde dip kose temizlige basladim.Tasinma işi yaza kaldi.Nasil sevindim,hemen temizlige basladim.Sizlere guzel muhabbetler.Aksama gorusuruz canlar
buu bunuda alıntılayıp geçeyimİlk tartı bildirimi benden gelsin
cuma günü : 91,9
bugün:89,9
Fark : -2 Kğ
Ödemler gitti çok şükür
moni
Allah kabul etsin canım.oo afiyet olsun canım benim öğrencilere
sanada kolay gelsin..
bizde asure yapacagiz
bu aksamdan findik kirdik ayikladik malzemeleri islattik yarin aksam pisirilecek iş yerine dagitacagiz..
kv dem birdefa yapti komsulari cagirdi kuran okuttu bunuda bizim isyerine dagitacagiz ..
Hastaysa zaten yiyemez canım, suyu bol içsin. Ivır zıvır verme, meyva soyup kutuya koy, kürdana peynir, zeytin, domates diz, canı istedikçe onlardan yesinKizlar merhaba napiyorsunu, bende yeni isten geldim. Diyetten alakasiz ama canimi cok sIkan bir durum var, oglum hastaydi iyilesti sukur ama tam yemek yemeye basladi zannediyordum ama yemiyor ga cok kafayi takmis durumdayim, aciktim diyor yemek koyuyorum yemiyor, ivir zivir istiyor vermiyorum ama yemekte yemiyor bu yuzden moralim biraz bozuk tavsiyesi olan vari acaba?
Makinamı kapıp geliyorum, bana ne pişirecen?Geçmişi bitiremedimkursa gitmem kazım iş güç dolu . Gezegen bana grl iş var hemde çok camlar perdeler dip bucak temizlik lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?