Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen abla yaa hiç sevinmedim zaten cumadan biliyorum böyle olacağını. Ne olacak böyle bilmem. Sanırım ben en iyi akşam 5 ten sonra hicbirsey yemeyince verebiliyorum bunu anladım. Hafta sonu hep yemek saatleri şaştı ama daha dikkat edicem

5 şubat canım sende mayıs ayına kadar istediğin kiloya haydi haydi ulaşırsın

Vay süper bu haber bu
3 kg garanti gidecek cumaya kadar ki
Bence 3 de geçer
arada strese girip umutsuz oluyirsun ama 3 ayda 20 kg vermişsin
Kendine haksızlık etme

sağol canım başlarda iyi gitti ama bir aydır neredeyse yerimde sayıyorum ödemlerden dolayı yada duraklamaya girip girmemekle kararsız kalıyor metabolizmam ama öyle ama böyle gidecek bu kilolar başka yolu yok

İlk ögünün çok geç olmuş özlem bacım onun dışında güzel menüm , sadece ilk öğünündeki karpuzun o öğüne yakışmamış , montiden bilirsin pro öğününe gl endeksi yüksek gıdalar oek olmaz

Puanın 10 canım afiyet şifa olsun

Standar 10 ouanın yasemin

sara_28

Afiyet olsun datmam 10 puan canım madem kuruyemişinde az
sara_28

zehracım bezelye baklagil sebze değil yanındada pilav olmamış canım .
Pilav yerine salata olaydı akşamında daha dengeli olurdu . Puantını ondan kırdım şekeri 8 puan
sara_28

Ha birde dip not: sucugu ekmeksiz yediğinizde yanı tanında karbonhidrat almadıgınızda kilo olmaz lakin eklekle sucuk yediğinizde sucugun doymuş yağları depo olur kanşekeriniz karbonhidratdan yükseldiği için

Iyi olmana sevindim busracim.Zaman zaman hepimizin oluyor

Menü

Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
4 Zeytin
2 dilim salam
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek

Öğlen
Şekersiz kahve

Saat 5
1 galeta
1 kk peynir

Akşam
1 kase pul biber ve karabiberli yoğurt
5.findik

Su 2 lt
Zottiriğim kahvaltı geç ve doyurucu olmuş zannımca o yüzden diğer ögünlerinin ara şeklinde olması dorun değil bence
Puanın 9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…