fatmayla zafınız kuruyemiş oldu bugunlerde saraycam aklam onun yerine bol yogurt yiyeydin daha sper olurduMenü vereyim
Sabah
Omlet
Peynir
2 zeytin
Akşam 3 gibi :)
Palamut tava
Salata
Akşam ara
1 avuç Kuru yemiş abartacaktım az kalsın ama tuttum kendimi
Su 2 lt
Spor yine yok
aeben
Bilgi icin tskler abla, bende sebze niyetine yemistim bezelyryi, birdahaki sefere daha dikkat ederim sucukta cok seviyorum cook elimden gelse hergun yerim ama arada bir simdi, hani bos yiyebilirim sucugu ekmeksiz?zehracım bezelye baklagil sebze değil yanındada pilav olmamış canım .
Pilav yerine salata olaydı akşamında daha dengeli olurdu . Puantını ondan kırdım şekeri 8 puan
sara_28
Ha birde dip not: sucugu ekmeksiz yediğinizde yanı tanında karbonhidrat almadıgınızda kilo olmaz lakin eklekle sucuk yediğinizde sucugun doymuş yağları depo olur kanşekeriniz karbonhidratdan yükseldiği için
Yaseminim bu hafta da yarim kilo rahat gider insallah
Dogru diyosun abla, ama cok uzuluyorum istiyorumki herseyden yesin, bekliyeyim duzelir ins. Duzelmesse doktoru aramayi dusunuyorum bilemedimki abartiyirmuyum ne offcanım benim sen hasta olunca yemek yiyebiliyormusun yada iyileşsen bile en az bi hafta hep iştahsız oluyorsun oda öyle çoçuk istahsız olacak tabi korkma ölmez bişey olmaz ay benim gibi sende çoçuğun yememesine takma ama aburcuburda verme güzelim yiyecek merak etme ve üzme kendini
saracım gl endeksinden baktım menüne sabah muzun, öğlen activianın şekeri her iki öğündede dakgalanma yapmış olabilir gerçi muzu kefir tolare etmiştir uinede dikkat etMenümü yazayım
Sabah
Muzlu yulaf kepekli tarçınlı fındıklı kefir
Öğle
Bir salatalık bir domates
Bir dilim tel peyniri
Bir tane kayısılı activa
Ara
Bir fincan zerdaçallı süt
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak tavuklu patlıcan yemeği
Bir kase yoğurt
Salata
Su 3.5 litre spor yarım saat yürüyüş 45 dakika leslie 10 dakika jimnastik
aeben
yasom7272
@Antepia27
moni
Busracim kek icin bir oneri de bulunabilirim.Cam fincanda yada karton bardak da kek yapabilirsin.Mikrodalga da olur.Tencerede kaynayan suyun icine koyarak da olur.Tencerede yapacaksan cam bardak olmasi gerekiyor.Ben mikrodalga da 2-3 karton bardakla yapiyorum artmasin diye.Bi puf noktasi karton bardagi yaglamana gerek yok.Yapismiyor,zaten yirtarak cikartiyorsun.Islak kek yaparsan da bardaktan kasikla yeniyor.Harika oluyor.Netten de bak istersen yineYa şu kek börek meselesi benim de canımı sıkıyor.ogretmenimiz kesinlikle hazır bir beslenme istemiyor ki bunu takdir ediyorum. Ancak pazartesi börek ya da poğaça salı da kek yazmış. Ben ,bir tane böreği çocuğa koyacam diye her hafta kek börek yapmak zorunda kalıyorum. Tek kişilik olan bişey değil ki bu.o da tadına tuzuna bakarken kacabiliyor.Artik poğaça yi bari hazır koysam diyorum kuralı delip. bana fikir verebilecek var mı. Hergün 1 kişi sınıf için hazirlasa ayda 1 sıra gelir ama bu da kabul edimedi. Zehirlenme falan olabilirmiş.
Pamugum afiyet olsunenü
sabah iki dilim ekmek
domates yarım, karpuz az , haşlanmış yumurta 1 tatlı kaşığı bal peynir 1.5 kibrit kutusu büyüklüğünde
Ara ceviz 3 tane süt ve karışık kuruyemiş az
Öğlen mercimek köftesi iki kaşık cacık kase
Ara türk kahvesi bir lokum
Akşam etli sebze yemeği ekmeksiz ve ayran
Şu 2.5 lt spor 30 dk pump it up
güzel menü aylinim en azından düzenli olmuş menünİyi aksamlar herkese
Menumu yazayim
Kalkinca : yarim lt limonlu su
Sabah : 1, tane yumurta
1 kk peynir
1 tk bal domates yesillik
1 tane kepekli galeta
Oglen : Yogurtlu kabak yemegi
Ara : 2 ceviz 2 kuru kayisi 1 kuru incir
Aksam : Firinda sebzeli tavuk.Sadece 1 but yedim
Salata yogurt
Su 2 lt Spor 45 dk leslie + 45 dk yuruyus + 250
11250 adim
1 kupa yesi cay + 1 kupa mate cayi
aeben
Tarifi yolladim aylincimAfiyet olsun gezegenim.Bizede yaz tarifini
Ozlemcim supersin cnmgünaydın hayırlı sabahlar hayırlı mutlu sağlıklı haftalar olsun
cuma kilom 99.6
bugünkü kilom 99.2
Rabbım kabul eylesin inşallah.Bugün orucluydum
Sahur
2 haslanmis yumurta
Iftar
Mantar çorbası
Salata
3kasik makarna
2dilim elma
Şekersiz cay
Yarim saat yürüyüş
Bu azimle 60 bile olursun insallahbirinci olurmuyum bilmiyorum ama 80 li kilolarda olmak güzel bunu hayal bile edemiyordum ödemler olmasa şimdi 87 falan olabilirdim neyse daha fazlasıda olacak inşallah hedefim 65 kiloya inmek doğum günüme kadar ideal kilomda olurum inşallah
Menün güzel olmuş zor kuratarmışsın düğündeİyi akşamlar kızçelerim
Menü yazayım
Sabah uyanınca
1 bardak su
Kahvaltı
Beyazpeynir,domates,salatalık,1 h.yumurta,maydanoz,3 zeytin
1dtb ekmeği
Çay
Ara
Sade Türk kahvesi
1 hurma
Öğlen Düğündeydim
çeyrek tabak pilav ve tavuk(ablamın tabağına döktüm diğerlerini)
1 ayran
(Pastaya kalmadım erken kalktım)
Ara
2 üçgen dilim kavun
2 k yoğurt
Akşam
1 t etli türlü
Salata
Ara
Çay kahve vişi içerim birazdan
Su:2 litre tamamlanır yatana kadra
Spor:1 saat yürüyüş
Tsk ederim monicim.Su sorununu cozdum artik 2 lt icebiliyorum.Ama leslie yaparken midemde ki sularin lıkır lıkır seslerini duyuyorum.Sizinde oyle oluyor mugüzel menü aylinim en azından düzenli olmuş menün
10 puan canım
Gordum gezegenim tsk ederimTarifi yolladim aylincim
Merak ettim ilk fırsatta bakıcamBu kızların yaptığını.mi yaptın yasom
Bende yapsam dicem şimdi ama asla yapamam
Eşim koltukta telefona bakıyor
TV den bu video actigimi dusunseneee
Abooooo
Herif şoka girer
saracım gl endeksinden baktım menüne sabah muzun, öğlen activianın şekeri her iki öğündede dakgalanma yapmış olabilir gerçi muzu kefir tolare etmiştir uinede dikkat et
Bu haliylede güzel menün afiyet olsun
10 Puant canım
Not : moniş menüleri değil mönü puanlarını topluca istiyor canım
Gamzem düşmanımın başına vermesin 3 günde 100 gr az degil benim için normal benim öyle hırslarım yok canim yavaş gitsin ama kalıcı olsun önemli olan o.Valla ne desem bilemedim
Ne güzel menülerin sporun var
Çok az gitmiş
İnan ki üzüldüm böyle olmasına
Hasimato ne kötü bişey ya
Allah'tan sen güçlü kendini
bilen bı kadınsın
Bu azimle 60 bile olursun insallah
Tsk ederim monicim.Su sorununu cozdum artik 2 lt icebiliyorum.Ama leslie yaparken midemde ki sularin lıkır lıkır seslerini duyuyorum.Sizinde oyle oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?