Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menü vereyim

Sabah
Omlet
Peynir
2 zeytin

Akşam 3 gibi :)

Palamut tava
Salata

Akşam ara
1 avuç Kuru yemiş abartacaktım az kalsın ama tuttum kendimi

Su 2 lt

Spor yine yok
aeben
fatmayla zafınız kuruyemiş oldu bugunlerde saraycam aklam onun yerine bol yogurt yiyeydin daha sper olurdu
Bu haliylede güzel olmuş helede hafta sonunu oldugunu düşünürsek

Spora asılmalısın artık !

Puanın 9 canım

Bilgi icin tskler abla, bende sebze niyetine yemistim bezelyryi, birdahaki sefere daha dikkat ederim sucukta cok seviyorum cook elimden gelse hergun yerim ama arada bir simdi, hani bos yiyebilirim sucugu ekmeksiz?

Dogru diyosun abla, ama cok uzuluyorum istiyorumki herseyden yesin, bekliyeyim duzelir ins. Duzelmesse doktoru aramayi dusunuyorum bilemedimki abartiyirmuyum ne off

saracım gl endeksinden baktım menüne sabah muzun, öğlen activianın şekeri her iki öğündede dakgalanma yapmış olabilir gerçi muzu kefir tolare etmiştir uinede dikkat et
Bu haliylede güzel menün afiyet olsun
10 Puant canım

Not : moniş menüleri değil mönü puanlarını topluca istiyor canım

Busracim kek icin bir oneri de bulunabilirim.Cam fincanda yada karton bardak da kek yapabilirsin.Mikrodalga da olur.Tencerede kaynayan suyun icine koyarak da olur.Tencerede yapacaksan cam bardak olmasi gerekiyor.Ben mikrodalga da 2-3 karton bardakla yapiyorum artmasin diye.Bi puf noktasi karton bardagi yaglamana gerek yok.Yapismiyor,zaten yirtarak cikartiyorsun.Islak kek yaparsan da bardaktan kasikla yeniyor.Harika oluyor.Netten de bak istersen yine

Pamugum afiyet olsun
Genel baktıgımda lokum cıs, mecimek köftanın miktarı yazmamışşın
Bunlardan pyan kırıyorum
Puanın 9 canım

güzel menü aylinim en azından düzenli olmuş menün

10 puan canım

Menün güzel olmuş zor kuratarmışsın düğünde
9,5 canım

canım sabah kahvaltısı diyetisyenin tavsiyesi yoksa bende muzu yemem tatlısı bana çok fazla geliyor içimi bayıyor resmen ama yarın kontrolüm var bunu konuşacam

moni kim menü yazmış kim yazmamış onu öğrenmek için istemiyormu menü listesine eklemek için yoksa puanların faydası ne onu anlayamadım

Valla ne desem bilemedim
Ne güzel menülerin sporun var
Çok az gitmiş
İnan ki üzüldüm böyle olmasına
Hasimato ne kötü bişey ya
Allah'tan sen güçlü kendini
bilen bı kadınsın
Gamzem düşmanımın başına vermesin 3 günde 100 gr az degil benim için normal benim öyle hırslarım yok canim yavaş gitsin ama kalıcı olsun önemli olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…