Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay çok teşekkür ederim hic duymamistim böyle birşey. Mikrodalga yok ama tencerede deneyebilirim

ben geçen sene ana sınıfında kızıma koyuyordum, haftada 1 yapıp poşet ya da saklama kabına koyup dolaba atıyorum halen öyle yapıyorum, kek poğaça börek hepsini... sadece içi patatesli olanlar buzluktan çıkınca yenmiyor, diğerleri taze kalıyor.

kızım 1. sınıf ona beslenme koyuyorum ve öğlen yemeğine denk geliyor. biraz zorlanıyorum. 2 gün köfte tavuk yemek olarak koysam 3 gün börek poğaça sandviç vs koysam diğer türlü ne koyabilirim düşünüp duruyorum. yanına kuruyemiş meyve içecek süt ayran da koyuyorum, bazen salatalık havuç koyuyorum

çok zorlandığım da dolapta olanları akşamdan çıkarmak çok işime geliyor. bu gün börek ve kömbe koydum buzlukta vardı.

kuruyemiş azaltmam lazım sabahları 1 küçücük kase yeterli olur, hakikaten çok kalorili farkında olmadan 1 öğün yemiş gibi oluyorum.

spor aklımda plan yapıp başlamalıyım, ama her gün olmaz haftada 3 en fazla 4 kafi gelir sanırım. sağol canım emeğine sağlık

hanımlar dün akşam diyet başarılarını okurken bir konu dikkatimi çekti.
interval fastingle zayıflama tecrübem diye bir konu, her neyse, ben geçen sene 55 kg kadar indim 68 kg. dım, ve hafta sonu kaçamak çok yapıyordum, öyle böyle değil yani, örneğin fıstık yersem yarım kilo bitirirdim, ya da bulgur pilavı koca dolu 1 tabak yerdim. Yani sağlıklı olanlardan doyana kadar, sonra hafta içi olabildiğince dikkat edip gayet güzel kilo veriyordum. doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama bana iyi gelmişti, gerçi sonrasında aşırı saç dökülmesi oldu ya neyse.

neden bunu yazdım bende bilmiyorum, 2 haftadır artı geliyorum ondan önce 200 gr bi eksim vardı, bunun nedeni, yine hafta sonu aşırı yemem, hafta içi düzeltirim demem ama hafta içi yine kaçamak yapmam oldu.

tamam şimdi buldum başlık BEN NEREDE HATA YAPTIM olmalıydı

hoş karşılayın iyi değilim

7 ekim 2018 menüm

11:00
2 dilim peynir
3ceviz
domates
salatalık
biber
1 bardak yeşilçay

14:30
4 köfte
yarım domates
3 biber

18:00
3 yuvarlak parça palamut
salata

ne güzel menü değil mi. burda kalsa ya
gerisini yazıyorum. cozuttuğum kısım

2 dilim kavun
1 dilim karpuz
2-3 avuççekirdek
küçükbirparça tahin helvası
yarım kase aşure
çaylabirlikte 3-4 bisküvi

kaçamak kelimesinin kifayetsiz kaldığı menümü,ceza olarak sizlerle paylaşıyorum.
ben ettim siz etmeyin

LAydLiNe

dizimi incittim çok feci ağrıyor iş yerinde merdivenden inerken arkadaş çağırdı döndüm nasıl döndüysem dizim çok fena ağrıdı ve şimdi merdiven inip çıkarken çok zorlanıyorum ne güzel spora başlamışken bu olacak işmiydi yaaaa

daha öncede dizim böyle ağrımıştı menisküs zorlanması olmuş demişti doktor bayağı bir süre çekmiştim geçmişti yeniden oldu öffff

çok güzel menü diyecektim ama sonunu okuyunca vazgeçtim, sanırım tüm takımlara yazdın

oy çok kötü olmuş ya, geçmiş olsun umarım çok çabuk atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…