Ay çok teşekkür ederim hic duymamistim böyle birşey. Mikrodalga yok ama tencerede deneyebilirimBusracim kek icin bir oneri de bulunabilirim.Cam fincanda yada karton bardak da kek yapabilirsin.Mikrodalga da olur.Tencerede kaynayan suyun icine koyarak da olur.Tencerede yapacaksan cam bardak olmasi gerekiyor.Ben mikrodalga da 2-3 karton bardakla yapiyorum artmasin diye.Bi puf noktasi karton bardagi yaglamana gerek yok.Yapismiyor,zaten yirtarak cikartiyorsun.Islak kek yaparsan da bardaktan kasikla yeniyor.Harika oluyor.Netten de bak istersen yine
ben geçen sene ana sınıfında kızıma koyuyordum, haftada 1 yapıp poşet ya da saklama kabına koyup dolaba atıyorum halen öyle yapıyorum, kek poğaça börek hepsini... sadece içi patatesli olanlar buzluktan çıkınca yenmiyor, diğerleri taze kalıyor.Ya şu kek börek meselesi benim de canımı sıkıyor.ogretmenimiz kesinlikle hazır bir beslenme istemiyor ki bunu takdir ediyorum. Ancak pazartesi börek ya da poğaça salı da kek yazmış. Ben ,bir tane böreği çocuğa koyacam diye her hafta kek börek yapmak zorunda kalıyorum. Tek kişilik olan bişey değil ki bu.o da tadına tuzuna bakarken kacabiliyor.Artik poğaça yi bari hazır koysam diyorum kuralı delip. bana fikir verebilecek var mı. Hergün 1 kişi sınıf için hazirlasa ayda 1 sıra gelir ama bu da kabul edimedi. Zehirlenme falan olabilirmiş.
kuruyemiş azaltmam lazım sabahları 1 küçücük kase yeterli olur, hakikaten çok kalorili farkında olmadan 1 öğün yemiş gibi oluyorum.fatmayla zafınız kuruyemiş oldu bugunlerde saraycam aklam onun yerine bol yogurt yiyeydin daha sper olurdu
Bu haliylede güzel olmuş helede hafta sonunu oldugunu düşünürsek
Spora asılmalısın artık !
Puanın 9 canım
sen yap ben yemeği yaparım, ama 2 çocuk arkandan dökecek her daim haberin olaOlmaz
Ben temizlik sen yemek yapacak
neredesiniz be ya
iş yerindeyim iş cok ama hiç bir şey yapamıyorum hep birilerinden evrak bekliyorumTemizlik teydim canım bitti çok şükür
Sen nasılsın
çok güzel menü diyecektim ama sonunu okuyunca vazgeçtim,7 ekim 2018 menüm
11:00
2 dilim peynir
3ceviz
domates
salatalık
biber
1 bardak yeşilçay
14:30
4 köfte
yarım domates
3 biber
18:00
3 yuvarlak parça palamut
salata
ne güzel menü değil mi. burda kalsa ya
gerisini yazıyorum. cozuttuğum kısım
2 dilim kavun
1 dilim karpuz
2-3 avuççekirdek
küçükbirparça tahin helvası
yarım kase aşure
çaylabirlikte 3-4 bisküvi
kaçamak kelimesinin kifayetsiz kaldığı menümü,ceza olarak sizlerle paylaşıyorum.
ben ettim siz etmeyin
LAydLiNe
oy çok kötü olmuş ya, geçmiş olsun umarım çok çabuk atlatırsındizimi incittim çok feci ağrıyor iş yerinde merdivenden inerken arkadaş çağırdı döndüm nasıl döndüysem dizim çok fena ağrıdı ve şimdi merdiven inip çıkarken çok zorlanıyorum ne güzel spora başlamışken bu olacak işmiydi yaaaa
daha öncede dizim böyle ağrımıştı menisküs zorlanması olmuş demişti doktor bayağı bir süre çekmiştim geçmişti yeniden oldu öffff
oy çok kötü olmuş ya, geçmiş olsun umarım çok çabuk atlatırsın
bende memurumSağol canım inşallah çabuk atlatırım
Memurum canım sen ne iş yapıyordun
çok güzel menü diyecektim ama sonunu okuyunca vazgeçtim,sanırım tüm takımlara yazdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?