- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Madem geldin menüne yorum yapıyım7 ekim 2018 menüm
11:00
2 dilim peynir
3ceviz
domates
salatalık
biber
1 bardak yeşilçay
14:30
4 köfte
yarım domates
3 biber
18:00
3 yuvarlak parça palamut
salata
ne güzel menü değil mi. burda kalsa ya
gerisini yazıyorum. cozuttuğum kısım
2 dilim kavun
1 dilim karpuz
2-3 avuççekirdek
küçükbirparça tahin helvası
yarım kase aşure
çaylabirlikte 3-4 bisküvi
kaçamak kelimesinin kifayetsiz kaldığı menümü,ceza olarak sizlerle paylaşıyorum.
ben ettim siz etmeyin
@LAydLiNe
Geçmiş olsun canım, benim dizimde feci ağrıyor. Spor yapıyım diyordum vazgeçtim, yanlış bişey yapıp sakatlanmayım diye.dizimi incittim çok feci ağrıyor iş yerinde merdivenden inerken arkadaş çağırdı döndüm nasıl döndüysem dizim çok fena ağrıdı ve şimdi merdiven inip çıkarken çok zorlanıyorum ne güzel spora başlamışken bu olacak işmiydi yaaaa
daha öncede dizim böyle ağrımıştı menisküs zorlanması olmuş demişti doktor bayağı bir süre çekmiştim geçmişti yeniden oldu öffff
İyi1 kilo pestille mesir macunu , olarrr
özlemcim büyük hastanelerde nasıl yapılıyor bilmiyorum ama bizim acillerde yapıyorlar aşı kartını gösteriyon onlar aşını yapıp yaptığına dair aşı kartına işliyor.yasom7272 canım sen bilirsin benim kız kuduz aşısı için devlet hastanesine gidecek aşı kartı ve tarihleri var,intaniye servisine mi gitsin hemen yaparlar mı aşısını acaba
bu konuda yorum yapamıyom aylinim benim bünye biraz karmaşık elimden geleni yapıyom inş 68 olurum kısmet bakalım.Yaseminim bu hafta da yarim kilo rahat gider insallah
Geçmiş olsun canım, benim dizimde feci ağrıyor. Spor yapıyım diyordum vazgeçtim, yanlış bişey yapıp sakatlanmayım diye.
Hafta sonu az daha merdivenlerden yuvarlanacaktım, geniş pantolon giymiştim, paçasına bastım. Şükür bana bişey olmadı, pantolon yırtıldı.
saracim çok geçmiş olsun çok üzüldüm bir sağlıkçı olarak sana kocakarı tarifi vereyim bu akşam 10 tane zeytini çekirdekleri ile döv ve bağla sabaha ağrın azalır biraz zonklar ama söyleyim. diyecenki okadar parammı var zeytini hepa edeyim çok pahalıdizimi incittim çok feci ağrıyor iş yerinde merdivenden inerken arkadaş çağırdı döndüm nasıl döndüysem dizim çok fena ağrıdı ve şimdi merdiven inip çıkarken çok zorlanıyorum ne güzel spora başlamışken bu olacak işmiydi yaaaa
daha öncede dizim böyle ağrımıştı menisküs zorlanması olmuş demişti doktor bayağı bir süre çekmiştim geçmişti yeniden oldu öffff
evet canım bitti şükür güzel geçti ama benim arkadaş biraz heyecanlı bir tip baktım kekeliyor atladım cevap verdim salladım ama tuttu
saol bacım çok şükür bitti bir telaş herkese biyere koşuyor beynim dolandı.Yasemin kolay gelsin canım .
gezegenim geçmiş olsun hani hacamat iyi gelmişti ne oldu daha sıcakken başladın yer temizlemeye demi afferim.Geçmiş olsun canım, benim dizimde feci ağrıyor. Spor yapıyım diyordum vazgeçtim, yanlış bişey yapıp sakatlanmayım diye.
Hafta sonu az daha merdivenlerden yuvarlanacaktım, geniş pantolon giymiştim, paçasına bastım. Şükür bana bişey olmadı, pantolon yırtıldı.
saracim çok geçmiş olsun çok üzüldüm bir sağlıkçı olarak sana kocakarı tarifi vereyim bu akşam 10 tane zeytini çekirdekleri ile döv ve bağla sabaha ağrın azalır biraz zonklar ama söyleyim. diyecenki okadar parammı var zeytini hepa edeyim çok pahalıcanımsın çok geçmiş olsun.
bu akşamda rabbim izin verirse 20 dakkalığını yapacam fena zorluyor.
hgdiniz takımımıza..Selam 10.takım
Yarışmacı ihtiyacınız var mı?
yollayım kuzum memleketten alıp getirmiştim kaç kilo istiyonSağol canım benim heee o kadan zeytini nerden alam hayrına gönderiver 
yok canım pırasanın bir zararı bende çok severim yoğurtlu değilde zeytinyağlı limonlu yaparım ama denerim neden olmasın.Pırasayı yıkayıp doğrayıp haşlıyorum üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim kızlar
yasom7272 pırasanın haşimatoya zararı varmı dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?