Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Madem geldin menüne yorum yapıyım
Helva için
Aşure için
Bisküvi için
Buda geç saatte yendiğin için
Buda misafir olduğun için. Herzaman bekleriz

Geçmiş olsun canım, benim dizimde feci ağrıyor. Spor yapıyım diyordum vazgeçtim, yanlış bişey yapıp sakatlanmayım diye.
Hafta sonu az daha merdivenlerden yuvarlanacaktım, geniş pantolon giymiştim, paçasına bastım. Şükür bana bişey olmadı, pantolon yırtıldı.

yasom7272 canım sen bilirsin benim kız kuduz aşısı için devlet hastanesine gidecek aşı kartı ve tarihleri var,intaniye servisine mi gitsin hemen yaparlar mı aşısını acaba
özlemcim büyük hastanelerde nasıl yapılıyor bilmiyorum ama bizim acillerde yapıyorlar aşı kartını gösteriyon onlar aşını yapıp yaptığına dair aşı kartına işliyor.

Sanada geçmiş olsun canım

saracim çok geçmiş olsun çok üzüldüm bir sağlıkçı olarak sana kocakarı tarifi vereyim bu akşam 10 tane zeytini çekirdekleri ile döv ve bağla sabaha ağrın azalır biraz zonklar ama söyleyim. diyecenki okadar parammı var zeytini hepa edeyim çok pahalı canımsın çok geçmiş olsun.

gezegenim geçmiş olsun hani hacamat iyi gelmişti ne oldu daha sıcakken başladın yer temizlemeye demi afferim.hiç canınızın kıymetini bilmiyonuz valla başlarım temizliğinize.

Sağol canım benim heee o kadan zeytini nerden alam hayrına gönderiver 

Menümü yazayım
Sabah
Muzlu yulaf kepekli tarçınlı fındıklı kefir

Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase keten tohumlu yoğurt
Bir tabak tavuklu patlıcan yemeği

Akşam
Bir büyük tabak sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış pırasa

Su 3.5 litre spor 15 dakika leslie yarım saat yürüyüş

Sporumu iyiki sabah yapmışım akşama kalsa yapamazdım

aeben yasom7272
Antepia27
moni

Pırasayı yıkayıp doğrayıp haşlıyorum üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim kızlar

yasom7272 pırasanın haşimatoya zararı varmı dersin
yok canım pırasanın bir zararı bende çok severim yoğurtlu değilde zeytinyağlı limonlu yaparım ama denerim neden olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…