yok canım pırasanın bir zararı bende çok severim yoğurtlu değilde zeytinyağlı limonlu yaparım ama denerim neden olmasın.
yollayım kuzum memleketten alıp getirmiştim kaç kilo istiyon
dizimi incittim çok feci ağrıyor iş yerinde merdivenden inerken arkadaş çağırdı döndüm nasıl döndüysem dizim çok fena ağrıdı ve şimdi merdiven inip çıkarken çok zorlanıyorum ne güzel spora başlamışken bu olacak işmiydi yaaaa
daha öncede dizim böyle ağrımıştı menisküs zorlanması olmuş demişti doktor bayağı bir süre çekmiştim geçmişti yeniden oldu öffff
iş yerindeyim iş cok ama hiç bir şey yapamıyorum hep birilerinden evrak bekliyorum
Menümü yazayım
Sabah
Muzlu yulaf kepekli tarçınlı fındıklı kefir
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase keten tohumlu yoğurt
Bir tabak tavuklu patlıcan yemeği
Akşam
Bir büyük tabak sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış pırasa
Su 3.5 litre spor 15 dakika leslie yarım saat yürüyüş
Sporumu iyiki sabah yapmışım akşama kalsa yapamazdım
aeben yasom7272
Antepia27
moni
Yasocum menüme yorum yapmanı bekliyorum
Hasamotom yok diyemi beyenmiyon
İnsulİndirencim var menopoz um var biraz kadar d vitamin i eksikliğm varkurtarmadi demi
Senin nasıl gidiyor bakim cumaya yaklaşıyoruzGeçmiş olsun canım
Kolay gelsin canım
Gayet güzel menü gerçi fatmada n yorum istwmemissin ama
Malum Yaseminlestim napiym
hgdiniz takımımıza..
saracım bizde turuç sıkarlar bilirmisin bilmem yabani portakaldır tadı eksidir zeytinyağlı yemekleri onla yaparlar. prinç koymadan yapıyorum kendime yaparkenBen portakallıda yapıyorum içine havuç ve bir fincanda pirinç katarım çok güzel olur ama şimdi diyetteyim diye sadece haşlayıp yoğurtlu yiyorum bağırsakları çok güzel çalıştırıyor
yok canım karadenizli değilim sadece gelinim bura mersinliyim.50 kiloluk bir bidon olsun canımcanımsın sen ya ben seni karadenizli sanıyordum sen egelimisin
hım yapayım menüne yorum çok kötü otur sıfırrYasocum menüme yorum yapmanı bekliyorum
ilk sayfayı okuyun kendinizi tanıtın kaptanımız gelince size gerekli cevabı verecektir arkadaşım.Hoşbuldum
Kaptan beni kabul ederse bundan sonra bu takımla devam etmek istiyorum
fatmaaaaaaGeçmiş olsun canım
Kolay gelsin canım
Gayet güzel menü gerçi fatmada n yorum istwmemissin ama
Malum Yaseminlestim napiym
Zaten ben yeni başlayanlara ilkin 15 dk sonra 20 ve 25 arttirin diyorum kolay değil çünkübu arada pamuğun sporu anca 15 dakka yapabildim dizlerim koptu yok anam yok ama çok zevkli neyse menümüde yazayım bugünlük spor yapabilirmiyim bilmem
sabah7.30
2 kaşık lor maydonoz ve kırmızı biberle salata yaptım 1 yumurta 5 zeytin ve yarım dilim tb ekmeği
öğlen 12.30
yarım kase mercimek çorba etli türlü 3 kaşık kadar anca ve çacık
ikindi
sütlü kahve
akşam 17.30
dünden kalan karalahana yemeği ve yoğurt
su 2 .5lt
spor yapmadımmı diyim bilmem 15 dakka pump it out
Hosgeldin obezztommHoşbuldum
Kaptan beni kabul ederse bundan sonra bu takımla devam etmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?