Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yok canım pırasanın bir zararı bende çok severim yoğurtlu değilde zeytinyağlı limonlu yaparım ama denerim neden olmasın.

Ben portakallıda yapıyorum içine havuç ve bir fincanda pirinç katarım çok güzel olur ama şimdi diyetteyim diye sadece haşlayıp yoğurtlu yiyorum bağırsakları çok güzel çalıştırıyor

Geçmiş olsun canım

iş yerindeyim iş cok ama hiç bir şey yapamıyorum hep birilerinden evrak bekliyorum

Kolay gelsin canım

Gayet güzel menü gerçi fatmada n yorum istwmemissin ama

Malum Yaseminlestim napiym

Ben portakallıda yapıyorum içine havuç ve bir fincanda pirinç katarım çok güzel olur ama şimdi diyetteyim diye sadece haşlayıp yoğurtlu yiyorum bağırsakları çok güzel çalıştırıyor
saracım bizde turuç sıkarlar bilirmisin bilmem yabani portakaldır tadı eksidir zeytinyağlı yemekleri onla yaparlar. prinç koymadan yapıyorum kendime yaparken

bu arada pamuğun sporu anca 15 dakka yapabildim dizlerim koptu yok anam yok ama çok zevkli neyse menümüde yazayım bugünlük spor yapabilirmiyim bilmem
sabah7.30
2 kaşık lor maydonoz ve kırmızı biberle salata yaptım 1 yumurta 5 zeytin ve yarım dilim tb ekmeği
öğlen 12.30
yarım kase mercimek çorba etli türlü 3 kaşık kadar anca ve çacık
ikindi
sütlü kahve
akşam 17.30
dünden kalan karalahana yemeği ve yoğurt
su 2 .5lt
spor yapmadımmı diyim bilmem 15 dakka pump it out

Iyi akşamlar kizlar sizip kalmisim menü vereyim diye geldim yasemincim cevabını gördüm Sağol canım aşıyı yaptırmış hastanede
Sara geçmiş olsun canım bugün is coktu beynim yandı bas agrim var modum düşük rabbim hayra cikarsin

08.00 2 yumurtalı peynirli omlet
Domates salatalık
Zeytin peynir
1 muz

18.00 1 kase mercimek çorbası
1 kase yogurt
1kase salata
1tabak taze fasulye
Su az spor yok

Zaten ben yeni başlayanlara ilkin 15 dk sonra 20 ve 25 arttirin diyorum kolay değil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…