Baktım şöyle bi ama sporlarına bakmak zor oldu hanımlar don giymeyi unutmuş@ aeben bacım akşam spor videosunu izledinmi ne güldük ne güldük
Baktım şöyle bi ama sporlarına bakmak zor oldu hanımlar don giymeyi unutmuş
pamuk zorluyor gerçekten özellikle son hareketler bacaklarım koptu.Zaten ben yeni başlayanlara ilkin 15 dk sonra 20 ve 25 arttirin diyorum kolay değil çünkü
[Madem geldin menüne yorum yapıyım
Helva için
Aşure için
Bisküvi için
Buda geç saatte yendiğin için
Buda misafir olduğun için. Herzaman bekleriz
Çok yakışmış
bilmeden if yapıyormuşum zamanındaSaraycam pazartesi senin sabit gelmen iyidir , genelde baya artın olur hadi bu hafta bunu degerlendir lütfen .
Veees artık şu bu diyeti diye araştırma doğru düZgün diyetini yap
Tamam işte. Fazlasını buzluğa koyarsan. Bir sonraki Kek günü hazir olur dolapta :)Bizim liste standart herkes aynı şeyi koyuyor. Diğerleri kolay da kek ve börek zor. Neyse yapacak bişey yok artık yaptım bir kek.ama yemicem ben.
Oyle bende yaparımİşte onu sevmedim.
Sen çocukları al, dışarı çık, gelirken yemek getir. Ben temizliği boş evde yapmayı seviyorum
Hangi işlerTemizlik yapıyordum, ara verdim. Bi işler karıştırdım.
Bu arada namazada başladım
Hasamotom yok diyemi beyenmiyon
İnsulİndirencim var menopoz um var biraz kadar d vitamin i eksikliğm varkurtarmadi demi
ha saraycam bişey paylaşmışsın ya onun hakkında yorum yapacaktım unutmuşum evet herzaman diyorum ve diyecem bence diyet gn içinde her besin grubunu belli oranlarda yemek le oluyor yoksa sağlık bozuluyor ya böbereklerin ya karaciğerin ya saç dökülmeleri vsvs o hanımın bahsettiği diyete bakmadım ama yaptığı şekilde olması sağlığını bozmuş tek tip beslenmek yada şok diyetler insan sağlığını uzun vadede bozuyor.bilmeden if yapıyormuşum zamanındayoksa diyet arastirmiyorum. Zaten bu sartlarda bir kaliba girebilmem cok zor.
Geçen sene avuç avuç döküldü. Çok üzgündüm. Dediğin gibi az az herşeyden yemek lazım. Ben proteine ağırlık veriyordum.ha saraycam bişey paylaşmışsın ya onun hakkında yorum yapacaktım unutmuşum evet herzaman diyorum ve diyecem bence diyet gn içinde her besin grubunu belli oranlarda yemek le oluyor yoksa sağlık bozuluyor ya böbereklerin ya karaciğerin ya saç dökülmeleri vsvs o hanımın bahsettiği diyete bakmadım ama yaptığı şekilde olması sağlığını bozmuş tek tip beslenmek yada şok diyetler insan sağlığını uzun vadede bozuyor.
tenkü canım güzele ne yakışmaz dermişimÇok yakışmış
10 puant saramMenümü yazayım
Sabah
Muzlu yulaf kepekli tarçınlı fındıklı kefir
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase keten tohumlu yoğurt
Bir tabak tavuklu patlıcan yemeği
Akşam
Bir büyük tabak sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış pırasa
Su 3.5 litre spor 15 dakika leslie yarım saat yürüyüş
Sporumu iyiki sabah yapmışım akşama kalsa yapamazdım
aeben yasom7272
@Antepia27
moni
hım gelelim proteine proteinde böbrekleri bozuyor biliyorsun gut hasatalığına yol açıyor herşeyden dengeli beslenmek en doğrusu kararınca yani.Geçen sene avuç avuç döküldü. Çok üzgündüm. Dediğin gibi az az herşeyden yemek lazım. Ben proteine ağırlık veriyordum.
Ay kendi yazdigima kendim buldum hunimde var diycem de yok
Ben gördüm daha nasıl güzel olacaksın acaba . Halk diliyle manken mi olacaksıntenkü canım güzele ne yakışmaz dermişimallahtan kimse görmüyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?