Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Saraycam pazartesi senin sabit gelmen iyidir , genelde baya artın olur hadi bu hafta bunu degerlendir lütfen .
Veees artık şu bu diyeti diye araştırma doğru düZgün diyetini yap
bilmeden if yapıyormuşum zamanında yoksa diyet arastirmiyorum. Zaten bu sartlarda bir kaliba girebilmem cok zor.

sabah 08.30
peynirli zeytinli cevizli salata
1/2 hindistancevizi unlu muzlu mini muffin

öğlen 12.40
1 tavuk baget
2 yk fırında sebze
3 yk köz patlıcan lahana salatası
1/2 hindistancevizi unlu muzlu mini muffin

ara 16.00
1 hindistancevizi unlu muzlu mini muffin

akşam 19.15
1 servis kaşığı etli bamya
2 kepçe yoğurt çorbası
narlı yeşillik salatası

yatana kadar 2 lt su

aeben moni

bilmeden if yapıyormuşum zamanında yoksa diyet arastirmiyorum. Zaten bu sartlarda bir kaliba girebilmem cok zor.
ha saraycam bişey paylaşmışsın ya onun hakkında yorum yapacaktım unutmuşum evet herzaman diyorum ve diyecem bence diyet gn içinde her besin grubunu belli oranlarda yemek le oluyor yoksa sağlık bozuluyor ya böbereklerin ya karaciğerin ya saç dökülmeleri vsvs o hanımın bahsettiği diyete bakmadım ama yaptığı şekilde olması sağlığını bozmuş tek tip beslenmek yada şok diyetler insan sağlığını uzun vadede bozuyor.

Geçen sene avuç avuç döküldü. Çok üzgündüm. Dediğin gibi az az herşeyden yemek lazım. Ben proteine ağırlık veriyordum.

10 puant saram

Geçen sene avuç avuç döküldü. Çok üzgündüm. Dediğin gibi az az herşeyden yemek lazım. Ben proteine ağırlık veriyordum.
hım gelelim proteine proteinde böbrekleri bozuyor biliyorsun gut hasatalığına yol açıyor herşeyden dengeli beslenmek en doğrusu kararınca yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…