Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

saraycam meyve güzel bağırsaklarını çalıştırır ama yanına süt falan ekle hem dengelesin hemde tok tutsun canım 2.side artık şu kuruyemişi yeme akşam zaten doyurucu bir yemek yemişsin.

Sporunuda saydım bi an seni o hareketlerle hayal ettimde yasemin verdim gitti 10 puanı

8 puan özlemim su ve spordan

pamuk zorluyor gerçekten özellikle son hareketler bacaklarım koptu.
Yaa yasom7272 ablacim. Senden bişey rica edebilir miyim ben böyle geliyorum burada laklak ediyorum ama üzerimde hiçbir sorumluluk olmadığından diyet disiplinine giremiyorum. Yarından itibaren sen engin bilgilerinle bana bi el atsan ben duzgunce menü versem sen de beni bi guzel elestirsen olur mu? Eti de kemiği de senin derler ya öyle hiç darilmam gucenmem ben yeter ki bi baslayabileyim. Aslında berbat bi inadim vardır meşhur. Kendimi bi baslatabilsem devamı gelecek.

fulyam şu muffinlerin olmayamış 10 numara menün olacakmiş
Yinede iyi canım menün
Puanın 8,5

fulyam şu muffinlerin olmayamış 10 numara menün olacakmiş
Yinede iyi canım menün
Puanın 8,5
onlara illa laf edeceğini biliyordum zaten ama inan uzun yazdığımdan büyük görünüyor. 1 tanesi 1,5 ceviz büyüklüğünde. içinde tatlandırıcı olarak akçaağaç şurubu var. yani ekstra şeker yok.
bi kere de 10 puan ver vicdansısssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…