Evet hic kolay degil ama cok sükür Rabbim yardim ediyor,2009 da da emzirirken gelmustim hizli kilo verildigini biliyorum ama okadar cok al ver yaptimki metom hala eskisi gibi oldugunu düsünmüyorum bide üstüne troid eklendi cok yüksek degil ama suan 50 lik ilac kullaniyorum tabi pes mi edicem tabikide hayir :)maşallah 4 çocuk zor oluyordur. Allah sağlık versin. emzirmenin nimetlerinden mutlaka yararlanıp güzel kilo vermeni tavsiye edeceğim, ben emzirme dönemlerimde sağlıklı beslenerek çok kısa sürede 20 kg vermiştim , emzirenler fazladan 500 kalori harcıyormuş her gün,
Çocuklarına çok geçmiş olsun canımmerhaba hanımlar, bu gün yoğunluktan bi selam veremedim, çocuklar evde hasta ben burada yoğunum, öyle işte
merhaba hanımlar, bu gün yoğunluktan bi selam veremedim, çocuklar evde hasta ben burada yoğunum, öyle işte
geçmiş olsun, pes etmek yok tabi ki.Evet hic kolay degil ama cok sükür Rabbim yardim ediyor,2009 da da emzirirken gelmustim hizli kilo verildigini biliyorum ama okadar cok al ver yaptimki metom hala eskisi gibi oldugunu düsünmüyorum bide üstüne troid eklendi cok yüksek degil ama suan 50 lik ilac kullaniyorum tabi pes mi edicem tabikide hayir :)
Çocuklarına çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım
çok sağolun kızlar,
Bende ilk defa diyet yapıyorum zaten aynı sayılırız canmCok tesekür ederim bütün diyet kitaplarini okudugum icin :) bilgiden yana bi sıkinti yok ama uygulama problemli malesef cok iradeli degilim bu yüzden takima girip destek almak istiyorzm
Cok teşekkür ederim ablamİftarın çok güzel olmuş habibem
Sahurda minik bişide olsa ahzına at canım.
Su ve sporun yok diye 8 yoksa begendim menünü
sara_28
Sahursuz biraz zor olur haliyle ...Bugün oruç tutmadim ama yarın devam dün biraz fenalastim.
Kahvaltın süperSabah
2haslanmis yumurta
1salatalik
Peynir
Şekersiz cay
Öyle
Salata
3kasik mantı
1dilm ekmek
Ara
1kupa bitki cayi
Elma
1mandalin
Akşam
Patlamış mısır
Su 2litre
Özlemim gayet güzel menün 9 puan sporda yaparsan 10 puan canımIyi akşamlar menümü vereyim günü kapattım
08.00 2 yumurtalı peynirli omlet
7 zeytin
10 çiğ fındık
17.45 1 kase mercimek çorbası
1 kase yogurt
1 kase taze fasulye
10 çiğ fındık
Su 2 litre olur
Spor yapabilirsem yazacam keşke evde bant olsaydi evden çıkmaya da lesliye de useniyorum
Bugün oruç tutmadim ama yarın devam dün biraz fenalastim.
özlemcim bende sadece yürüyüş yapıyorum arada bisiklet ceviriyom ama dizler benimde çok sağlıklı değil şişman olduğum için dizler taşımıyor beniben yürüyüş dışında pek bişey yapamıyorum sen iyi yapıyorsun maşallah kaşı bitarafı
Dr. Dizimde iltihap olduğunu söyledi. Ağrı şiddetli olduğunda sabah akşam 1 tane ibuf... al dedi. Ağrı azalınca ben sabah 1 almaya başladım. Tamamen geçince bıraktım. 2 ay sonra tekrar ağrımaya başlıyor. 5 aydır her sabah 400 lük alıyordum, bırakınca 2 gün sonra tekrar ağrıyordu. Bu ilacın böbreklere zarar verdiğini duydum onun için başka tedavi varsa onlarida denemek istiyorum
geçmiş olsun bacılar ne olacak bizim halimizBen alışkınım rutin yani
Böbreklerimde sorun var canım kendi kendine saldırmışımbagışıklık sistemi saldırmiş berger hastalıgı diyorlar böbreklerin küçük bir bölümü çalışmıyor ordanda protein kaçagı oluyor . Şu sıralar tansiyonum biraz yüksek buda bu hastalık için iyi değil bi baktırıcam.
Birde kalp zarında iltihabım vardı oda hırtladı sanırım birkaç gündür hafif agrı oluyor
Hamdolsun.
Rabbım başka dert vermesin lütfuda hoş kahrıda. Sonuçların iyi çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?