saraycam geçmiş olsun okula gitmedilermi?merhaba hanımlar, bu gün yoğunluktan bi selam veremedim, çocuklar evde hasta ben burada yoğunum, öyle işte
saracım çok geçmiş olsun gripmi olacaksın acaba dikkat etbenimde başım çok ağrıyor ağrı kesici aldım ama banamısın demedi
saracım dibek kahvesi zaten şekerli gibi kremadan dolayı abartmadan içebilirsin ama çokta tavsiye ediliyomu açıkçası çok iyi bilmiyom.Kızlar size bir sorum olacak hepinizin fikirlerini bekliyorum
Diyette şekersiz olarak dibek kahvesi içilebilir mi
Dibek kahvesini çok seviyorum ama içinde salep ve kahve kremadıda var bu yüzden içilebilir mi bilmiyorum
afiyet olsun saracım bugün diyetisyenine gitmişsin sevindim ödemlerinin gitmesine menünde güzel ve kurabiyenin tarifinide bizede yazMenümü yazayım
Sabah
Bir kase ezo gelin çorbası
Öğle
Bir porsiyon tavuk döner
İki tane acı turşu biberi
Ara
Bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold
İki kare bitter çikolata % 80 kakaolu
Akşam
Bir tabak siyah fasulyeli salata
Bir kase pırasalı yoğurt
Su 2,5 litre spor yok
aeben
yasom7272
@Antepia27
saraycam geçmiş olsun okula gitmedilermi?
saracım çok geçmiş olsun gripmi olacaksın acaba dikkat et
saracım dibek kahvesi zaten şekerli gibi kremadan dolayı abartmadan içebilirsin ama çokta tavsiye ediliyomu açıkçası çok iyi bilmiyom.
afiyet olsun saracım bugün diyetisyenine gitmişsin sevindim ödemlerinin gitmesine menünde güzel ve kurabiyenin tarifinide bizede yaz
slm hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir?
2gündür bağırsaklarımla başım belada karnım şiş okadarda dikkat ediyorum ama biyerde yanlış yapıyorum galiba.
diyetisyeninin verdiği tatlı özürdilerimSağol tatlım ama ne kurabiyesi onu anlamadım
2.5lt su spor birazdan yapacammenüm
sabah 7.30
1 bardak kefir 2 kaşıkyulaf yarım muz ve 4/1 elma keten tohumu ve cha tohumu çay kaşığı
öğlen12.30
kurufasülye ve yoğurt
ikindi
sütlü kahve
akşam18.00
dr ayça kaya dediği gibi mutfaklarımızda reform yapıyoruz
semizotu köz kırmızı biber 1kaşık lorla salata bir kase yedim 2 tanede kuru erik
yatarken içeyim çokta severim ama kabızlık oldu hiç olmazdımRezene çayı içsen tatlım mide ve bağırsaktaki gazı alıyor rahatlarsın
diyetisyeninin verdiği tatlı özürdilerim
hım süpermiş bende yapayım teşekkür ederim.Hmmm tamam canım tarif şöyle
Bir çay bardağı süt iki yemek kaşığı hindistan cevizi iki yemek kaşığı kakao karıştırıp blendırdan geçirip içine iki yemek kaşığı da chia tohumu ekleyip bir müddet buzdolabında bekletip üçe böleceksin hergün bir parçasını yiyeceksin
saracım ara öğün olarakmı yenecekHmmm tamam canım tarif şöyle
Bir çay bardağı süt iki yemek kaşığı hindistan cevizi iki yemek kaşığı kakao karıştırıp blendırdan geçirip içine iki yemek kaşığı da chia tohumu ekleyip bir müddet buzdolabında bekletip üçe böleceksin hergün bir parçasını yiyeceksin
yatarken içeyim çokta severim ama kabızlık oldu hiç olmazdımsuyumuda içiyom kefirde içiyom ama biyerde hata var.
saracım ara öğün olarakmı yenecek
hım süpermiş bende yapayım teşekkür ederim.
evde hindistancevizi varmı bakım varsa bu akşamda yaparım dur bakimGün içinde istediğin bir saatte yiyebilirsin bunu geçen haftada vermişti bana ama ben yapmadım canım tatlı istemedi diye ancak yağ yakıcı özelliği varmış bu hafta yapacam sende yap bi deneyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?