- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bu benimle ölene kadar gider aylincim, arada bir sesini kessem yeterCaniiimsin yaa cok gecmis olsun.Insallah tez zaman da iyilesirsin
Başka tedavi uygulamıyorum, zaten troidim olduğu için 6 ayda bir kan veriyorum. Bişey olsa dr. Müdahele eder heraldeben aslında rakip takımların ajanıyım.siz zayıflamaktan vazgeçin diye o fotoyu profile koydumhoşbuldum canım
hoşbuldum
ayy eveet.çok neşeli bir takım, pamuşum demese okumayacaktım sizi
peki ağrı tedavisi hariç iltihap için başka bir tedavi de alıyormusun?? O dedigin ilacın prospektüsünde devamlı kullanımda kan değerlerinde sorun çıkarır yazıyor, bizde çıkardı dadikkatli kullanmakta fayda var
neden diye soracaktım ama açıklamıssın zaten
çok geçmiş olsun.Allah şifa versin
Başka tedavi uygulamıyorum, zaten troidim olduğu için 6 ayda bir kan veriyorum. Bişey olsa dr. Müdahele eder heralde
73 den 90 a çok var canım yaa, naapmışsın sen.kilo alma hikayemi buradan paylaşayımmoni cim
Aslında ben küçüklüğümden beri hic zayıf değildim.şişko değildim ama zayıf olduğum da söylenemezdi.hep bir balık etli olma durumu vardı.e isin içine evlilik çoluk çocuk da girince her doğum kilo bıraktı ve sonunda bu kiloyu gördüm. Normalde daha fazlasını da gördüm mesela son doğumda 110 kilo civarındaydım ama emzirdikçe gitti.geçen sene 13.takım ve diyetisyenle 73 kiloya kadar inmistim ama sonra bir sey oldu ve ben dieti bırakıp yemeğe saldırdım.yedikçe yedim yedikçe yedim ve yine 90 ı gordüm.ama sevmiyorum kiloyu, sağlığıma zarar veriyorum, resmen intihar ediyorum diye düsünüp bir haftadır diyetisyen kontrolünde tekrar başladım.insallah bu son zayıflama deneyimim olur
Merdiven sorun olmuyor, uzun süre ayakta kalınca biraz dizlerimi kırmam gerekiyor, onun için temizlik filan yaparken kahve molası verip dizlerimi kırıyorum. Yere oturduğumda, kalkarken acı çekiyorum. Koltuğa oturunca arada dizlerimi kırıp ayaklarımı altıma alıyorum. O zaman acı çekiyorumGeçmiş olsun canım seninde merdiven çıkarken sorun oluyormu
tebrik ederim canım harikasın
Geçen hafta 2 ekimde başladım diyetisyene cuma günu tekrar kontrolüm var.diyetisyendeki tartı o gün tok karnına 94.4 gösterirken ben evde ertesi sabah aç karnıma tartıldığımda 90.7 idim.bundan sonrada evdeki tartıyı baz alıcam.bugünkü kilom 89hoşgeldin aramıza inşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım şimdi kaç kilosun ve diyetisyenin ne tür bir diyet uyguluyor
Ee insanın kendine yaptığını düsmanı yapmazmış, benimkide o hesap işte73 den 90 a çok var canım yaa, naapmışsın sen.
Umarım kısa zamanda istediğin kiloya düşersin
Hadi gözün aydın olsun, çok sevindim. Tatlının tarifini istiyorum. Hem tatlı yiyecem hem kilo verecemmerhaba kızlar ben diyetisyenden geldim ödemler gitmiş 89,9 kiloyum bu hafta listemi değişmedi sadece sabah araya bir yeşil elma ekledi o kadar birde geçen hafta bir tatlı tarifi vermişti bunu mutlaka yap demişti ama ben yapmamıştım çünkü canım tatlı istememişti meğersem kilo verdirecekmiş bu hafta mutlaka yapacaksın dedi onu yapacam bu akşam birde yağdan yakmamışım ve vücudun hızlı kilo verdiği için duraklama ya girmiş dedi ama bunu kıracaz yeterki pes etme dedi pes etmeye niyetim yok ya gidecek ya gidecek bu kilolar
Evet bendede var, hangi tür bilmiyorum, dr. Sordum, değişken dedi. Ama ben ameliyat oldum, yaklaşık 12 sene oluyor. Ölene dek ilaç içecem. Hatta 2 gündür almıyorum, bitmisti. Bugün gidip yazdirmam lazımsendede mi tiroit var canım hipertiroidi mi hipotiroidimi
Merdiven sorun olmuyor, uzun süre ayakta kalınca biraz dizlerimi kırmam gerekiyor, onun için temizlik filan yaparken kahve molası verip dizlerimi kırıyorum. Yere oturduğumda, kalkarken acı çekiyorum. Koltuğa oturunca arada dizlerimi kırıp ayaklarımı altıma alıyorum. O zaman acı çekiyorum
Evet bendede var, hangi tür bilmiyorum, dr. Sordum, değişken dedi. Ama ben ameliyat oldum, yaklaşık 12 sene oluyor. Ölene dek ilaç içecem. Hatta 2 gündür almıyorum, bitmisti. Bugün gidip yazdirmam lazım
Geçen hafta 2 ekimde başladım diyetisyene cuma günu tekrar kontrolüm var.diyetisyendeki tartı o gün tok karnına 94.4 gösterirken ben evde ertesi sabah aç karnıma tartıldığımda 90.7 idim.bundan sonrada evdeki tartıyı baz alıcam.bugünkü kilom 89
Diet listesine gelirsek üç ana ve üc ara menüden oluşuyor.istersen özel mesajla yollarım.artı günlük yarım saat aktivite istedi
senin şu şükürlü haline bayılıyorum,içimdeki bişeylere hitap ediyor,çok geçmiş olsun canım,rabbim beterinden ve çaresi olmayandan korusunBen alışkınım rutin yani
Böbreklerimde sorun var canım kendi kendine saldırmışımbagışıklık sistemi saldırmiş berger hastalıgı diyorlar böbreklerin küçük bir bölümü çalışmıyor ordanda protein kaçagı oluyor . Şu sıralar tansiyonum biraz yüksek buda bu hastalık için iyi değil bi baktırıcam.
Birde kalp zarında iltihabım vardı oda hırtladı sanırım birkaç gündür hafif agrı oluyor
Hamdolsun.
Rabbım başka dert vermesin lütfuda hoş kahrıda. Sonuçların iyi çıkar inşallah
sana da çok geçmiş olsun canım,her anımıza şükürBende öyle düşündüğüm için hacamat ve sülük yaptırdım. Ben 2 defa röntgen çektirdim, irda çıktı, birde kemik dr. El muayenesi yaptı. Allah başka dert vermesin deyip şükrediyorum
Allah kavuştursun kaptanım,evlet her yaşta aynıSelam kızçeler, ben ortadan kaybolunca anlayınki oğlum gelmiştir
Çok sık bir yerlere gittiği için özlüyorum geldiğinde de onunla vakit geçiriyorum. Az önce çıktı bende size bakıyım dedim.
benim de aklım hep burda ama gelemiyorum çok,napalım gönüller bir olsun çok seviyorum ben hepiniziSagol ozlemcim.Ama dayanamadim yine geldim.Merak ediyom napiyim bizim gizlar napar diye
diyet maceran hayırlı olsun canım,ne diyeceğiz şimdi sana obez mi,fotonla da uyuşmuyor onun için gülesim geldi lütfen yanlış anlamaben aslında rakip takımların ajanıyım.siz zayıflamaktan vazgeçin diye o fotoyu profile koydumhoşbuldum canım
hoşbuldum
ayy eveet.çok neşeli bir takım, pamuşum demese okumayacaktım sizi
peki ağrı tedavisi hariç iltihap için başka bir tedavi de alıyormusun?? O dedigin ilacın prospektüsünde devamlı kullanımda kan değerlerinde sorun çıkarır yazıyor, bizde çıkardı dadikkatli kullanmakta fayda var
neden diye soracaktım ama açıklamıssın zaten
çok geçmiş olsun.Allah şifa versin
hoşgeldin mumu, beraber çok güzel kilo vereceğiz umuyorum.Takip ettigim kadariyla cok benziyoruz beraber biseYler yapsak bide @60kiloyum uda kendime benzetiyorum :)
maşallah 4 çocuk zor oluyordur. Allah sağlık versin. emzirmenin nimetlerinden mutlaka yararlanıp güzel kilo vermeni tavsiye edeceğim, ben emzirme dönemlerimde sağlıklı beslenerek çok kısa sürede 20 kg vermiştim , emzirenler fazladan 500 kalori harcıyormuş her gün,İsminiz (İsteğe Bağlı ): bende kalsin
Yaşınız :33
Boyunuz:1.63
Mesleginiz:Ev hanimu
Şu anda çalışıyomusunuz:Hayir
Evli/bekar:Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 12-9-4-3 ay ( 4 cocuk :)
Emziriyormusunuz:Evet
Yaşadığınız şehir:Almanya
Kilo alma hikayeniz :Gebelik ve pis bogazlik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:Saglikli ve fit olmak icin
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :Sözde ev hanimiyim ama evle pek bi ilgim yokHaftada 2 gün sohbetim ayda 2 gün lahmacunumuz ayrica her hafta 2.oglumun terapi randevusu bunun disinda doktor randevulari okul toplantilari v.s v.s
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) En son 7.takimdan kendi istegimle ayrilmistim ama buraya ilk gelisim 2009 ayrica bi dönem 4.takimda kaptanlikda yapmistimhasretim34 dü ozmn kullanici adim mezunda oldum bu isimle ama püsküüte bildirmisti yani mumu85 olarak mezun olursamda karne alamiyorum
Şu anki kilonuz:91.5
Hedef kilonuz:ilk hedef 75 son hedef 65 ( mezuniyet icin 75 baz alinabilir)
Hosbuldum canim , umarim öyle olurhoşgeldin mumu, beraber çok güzel kilo vereceğiz umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?