Cok haklisin, Sarmalar 10 taneydi zor durdurdum kendimi. Kahve sekersiz ama sutlu bazen sade siyah kahve ama seker yok.Canım bu kahveler şekerlimi sade bile olsalar çok fazla olmuş bırak diyeti sağlığın için zararlı ne yiyeceğimi şaşırmıştım demişsin öğlene kraker kahve yiyeceğine tam buğday unlu ekmeğin arasına domates peynir soğan sandviç yapıp bir ayranla yeseydin hem tok tutardı hemde sağlıklı olurdu be gülüm akşamına gelince gündüz o kadar acıkınca sarma dolma yersinde sarmalar kaç taneydi
menüm
sabah 7.30
1 bardak kefir 2 kaşıkyulaf yarım muz ve 4/1 elma keten tohumu ve cha tohumu çay kaşığı
öğlen12.30
kurufasülye ve yoğurt
ikindi
sütlü kahve
akşam18.00
dr ayça kaya dediği gibi mutfaklarımızda reform yapıyoruz
semizotu köz kırmızı biber 1kaşık lorla salata bir kase yedim 2 tanede kuru erik
Cok haklisin, Sarmalar 10 taneydi zor durdurdum kendimi. Kahve sekersiz ama sutlu bazen sade siyah kahve ama seker yok.
habibecim teşekkür ederim ama o otu kullanma bağırsak florunu bozar .yasom7272 ablam dün bir arkadaştan açlık otu diye bir ot varmış bagirsaklara çok iyi geliyomus demedim ama alcam.benimde kabızlık problemim çok var ablam
ellerine sağlık saracım afiyetle ye inşallah. o kahvaltıyı bayagıdır yapıyom aslında eskiden çok itici geliyordu ama şimdi alıştım böyle kahvaltılara ama ben akşamdan hazırlıyom sabah yiyorum yulaf dokunuyor.Yarın öğlenki yemeğimi pişirdim bir yemek kaşığı zeytinyağıyla ve bir çay bardağı bulgurla ıspanak yemeği yaptım bol acılı çok lezzetli olduyanında keten tohumlu yoğurt ve salatayla yiyecem
ellerine sağlık saracım afiyetle ye inşallah. o kahvaltıyı bayagıdır yapıyom aslında eskiden çok itici geliyordu ama şimdi alıştım böyle kahvaltılara ama ben akşamdan hazırlıyom sabah yiyorum yulaf dokunuyor.
hindistancevizi vardı ama atmışım saracım yarın akşam gelirken alırım deneyecem amaYasocum tatlıyı yaptınmı ben yarın sabah yapacam öğleden sonrada yiyecem
evet korkuyom birazda midem ağrır diye akşamdan hazırlamak daha çok işime geliyor.Sağol canım benim yulaf blendırdan geçince un gibi oluyo ya yinede dokunuyomu
bu akşam takımdakiler nerdeeeeeeeee
evet korkuyom birazda midem ağrır diye akşamdan hazırlamak daha çok işime geliyor.
hindistancevizi vardı ama atmışım saracım yarın akşam gelirken alırım deneyecem ama
fatma sarayca heyacanlı başladılar 2 gün sonra yoklar falakaya yatıracam bu hafta kilo vermezlerse hele voronesEveeet ne gelen var ne giden menülerde yok
Çok özledim takımımı.Fırsat bulduğum gibi uçtum geldim.Bugün zamanım yoktu tek öğün yiyebildim.
15.00
1 küçük iskender sadece
Şimdi spora gidiyorum.Suyu da 3 e tamamlarım
okula gidiyor galibaKız böyle menümü olur
fatma sarayca heyacanlı başladılar 2 gün sonra yoklar falakaya yatıracam bu hafta kilo vermezlerse hele vorones
okula gidiyor galibatek öğün yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?