bu arada yarım saat yürüdüm yürüyüş bandındaaeben
evet onları saymıyoz bende işe yürüyerek gidip geliyom gerçi çok uzak değil 1 km falanBen bugün spor yapamadım aslında çarşıda işim vardı bir saat yürüdüm ama onu spordan saymıyorum
Hakkaten Fatma hepten kayboldu hani pamukla yarışıyolardıhuuuuuuu Fatma neredesin kuzum
Eveeet ne gelen var ne giden menülerde yok
fatma sarayca heyacanlı başladılar 2 gün sonra yoklar falakaya yatıracam bu hafta kilo vermezlerse hele vorones
Fatma firarda son filminin adi
Nerdeyim Fatma kim siz kimsiniz
Kendimi bulayım getirecem o kacagi
Seviliyorsunuz
Bu gece herkes kayıp niyeyseİyiki sizde varsınız canlar tek Fatma değil birçok kaçak var herhalde
Bende çocukları uyutuyorumgamze yok saraycanın çoçuklar hasta galiba aylin nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aeben nin kocası geldi ellam gezegen mehtap hacamat yaptırdı büşra çoçukları uyuturken kendide uyudu vorones zaten kayıp unuttuğum varmı?
Bende atışmali yarış bekliyordum ama neredeeeHakkaten Fatma hepten kayboldu hani pamukla yarışıyolardıhuuuuuuu Fatma neredesin kuzum
evet tahmin ettim pamuk allah kolaylık versin canım.Bende çocukları uyutuyorum
Geldimmmmgamze yok saraycanın çoçuklar hasta galiba aylin nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aeben nin kocası geldi ellam gezegen mehtap hacamat yaptırdı büşra çoçukları uyuturken kendide uyudu vorones zaten kayıp unuttuğum varmı?
Geldimmmm
Menü vermeye geldim efenim
Sabah :1 dilim çavdar ekmeği
Bir domates 5 zeytin
Öğle : 1 kase mercimek çorbası
Yarım domates salatalık
Akşam fırında patates mandalina
Su 1 lt
Spor yokaeben
gamze yok saraycanın çoçuklar hasta galiba aylin nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aeben nin kocası geldi ellam gezegen mehtap hacamat yaptırdı büşra çoçukları uyuturken kendide uyudu vorones zaten kayıp unuttuğum varmı?
fulya çok yoğun özlem çok yorgun geldi pamuk çoçuklarla cebelleşiyor
Bırak az yesin önceki gün yediklerine saysınBu menü hiç olmuşmu canım çok az ve dengesiz olmuş
Hacamat yaptırdım ya sabah 8 de uyandım hicbisey canım istemedi zorla yedimBu menü hiç olmuşmu canım çok az ve dengesiz olmuş
Geçmiş olsun ortim inşallah bir sıkıntı çıkmazSaracım menüleri yorumlamışsın
Ben bakamadım bugun . Sabah dr gideceğim gelemezsem merak etmeyin.
Hacamat yaptırdım ya sabah 8 de uyandım hicbisey canım istemedi zorla yedim
Hacamat sırasında aç olmak gerekiyormuş
Orda da çok zaman geçirdik eve geldim bişey istemedi canım
Orda duyduklarimdan iştahım kaçtı canım sıkıldı
Akşam kızlar patates istedi
Başka bişey yapmaya halim yoktu
Geçmiş olsun ortim inşallah bir sıkıntı çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?