Evet yaseminim bugun koca hasta erken geldi
Lakin bende hastayım yavben adamla çoçuklarda benle ilgileniyor
Saracım menüleri yorumlamışsın
Ben bakamadım bugun . Sabah dr gideceğim gelemezsem merak etmeyin.
Bırak az yesin önceki gün yediklerine saysın
Ben simdi geldim ablacim.gamze yok saraycanın çoçuklar hasta galiba aylin nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aeben nin kocası geldi ellam gezegen mehtap hacamat yaptırdı büşra çoçukları uyuturken kendide uyudu vorones zaten kayıp unuttuğum varmı?
Nodül ney oluyor? Ben boğazımdaki troid hormonu alındı diye biliyorum.geçmiş olsun canım aman ihmal etme ilacını tiroit ihmale gelmeyen kahraman çünkü ameliyatla tiroitlerinimi aldırdın nodülmü aldılar
Geçmiş olsun canımmerhaba hanımlar, bu gün yoğunluktan bi selam veremedim, çocuklar evde hasta ben burada yoğunum, öyle işte
Hayrolsunbenimde başım çok ağrıyor ağrı kesici aldım ama banamısın demedi
Ne varmış halimizdeözlemcim bende sadece yürüyüş yapıyorum arada bisiklet ceviriyom ama dizler benimde çok sağlıklı değil şişman olduğum için dizler taşımıyor beni
geçmiş olsun bacılar ne olacak bizim halimiz
Bence mahsuru yok, hergün değilde haftada 3 defa içersinKızlar size bir sorum olacak hepinizin fikirlerini bekliyorum
Diyette şekersiz olarak dibek kahvesi içilebilir mi
Dibek kahvesini çok seviyorum ama içinde salep ve kahve kremadıda var bu yüzden içilebilir mi bilmiyorum
Busracim nobet deyince merak ettim.Esin polis yada askermi (TSK).Cevap vermrk zorunda degilsin cnm.Merhaba hanimlar. Bugün eşim nobette ben de güzel bi yürüyüş yaptım kızımı okuldan aldım geldim. Odevlere başlıyoruz. Inşallah bugün çok az kacamakli güzel bi menü vericem.
Vay alçaklarslm hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir?
2gündür bağırsaklarımla başım belada karnım şiş okadarda dikkat ediyorum ama biyerde yanlış yapıyorum galiba.
Şimdi dikkatli okudum, muz, elma kabız yaparda, kefir, keten tohumu tam tersi. Kuru erik de kabızlığa ıyi gelir, sebze zaten var. Bilemedim şimdimenüm
sabah 7.30
1 bardak kefir 2 kaşıkyulaf yarım muz ve 4/1 elma keten tohumu ve cha tohumu çay kaşığı
öğlen12.30
kurufasülye ve yoğurt
ikindi
sütlü kahve
akşam18.00
dr ayça kaya dediği gibi mutfaklarımızda reform yapıyoruz
semizotu köz kırmızı biber 1kaşık lorla salata bir kase yedim 2 tanede kuru erik
3 e bölmeseydik iyiydiHmmm tamam canım tarif şöyle
Bir çay bardağı süt iki yemek kaşığı hindistan cevizi iki yemek kaşığı kakao karıştırıp blendırdan geçirip içine iki yemek kaşığı da chia tohumu ekleyip bir müddet buzdolabında bekletip üçe böleceksin hergün bir parçasını yiyeceksin
Yaptıysan resim yolla çok merak ettim, ne kadar çıkacak, bide 3 e bölünecek.evde hindistancevizi varmı bakım varsa bu akşamda yaparım dur bakim
Afiyet olsunÇok özledim takımımı.Fırsat bulduğum gibi uçtum geldim.Bugün zamanım yoktu tek öğün yiyebildim.
15.00
1 küçük iskender sadece
Şimdi spora gidiyorum.Suyu da 3 e tamamlarım
Sabah iki dilim ekmek peynir kb.kutusu, bal TK, tereyağ çay kaşığı ve omlet
Öğlen ayran aşı çorbasi mandalina
Ara yoğurt
Akşam 1 içli köfte salata
Ara avuç içi çerez
2.5 lt su pump it up 30 dk
Önce dr. Sonra tr. Yolcusu uğurlamada. Şimdide fındık kırmadabu akşam takımdakiler nerdeeeeeeeee
gamze yok saraycanın çoçuklar hasta galiba aylin nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aeben nin kocası geldi ellam gezegen mehtap hacamat yaptırdı büşra çoçukları uyuturken uyudu vorones zaten kayıp unuttuğum varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?