Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geçmiş olsun canım aman ihmal etme ilacını tiroit ihmale gelmeyen kahraman çünkü ameliyatla tiroitlerinimi aldırdın nodülmü aldılar
Nodül ney oluyor? Ben boğazımdaki troid hormonu alındı diye biliyorum.
Ilacda alınan hormonun yapacağı işlemi yapıyor diye biliyorum

Ben geldim ama gec geldim.Esimin akrabalari vardi.Onlar gider gitmez leslimi yapptim.Simdi bitti.Menunu yazayim sonra gecmise yolculuk

Uyaninca yarim lt limonlu su
Sabah : 1 tane krep (akitma)
Icine peynir sardim yedim

Ogle : z.yagli pirasa ve yogury

Aksam : 5 tane kofte booll salata
Marul salatasina nar eksisini cok seviyorum.Ilk defa bugun yedim.Kalorisi cok mu ki?Netten bo bakayim

Su 2 lt Spor : 1 saat yuruyus + 45 dk leslie

Ne varmış halimizde
20 lik kızlara taş cıkartırız

Kızlar size bir sorum olacak hepinizin fikirlerini bekliyorum

Diyette şekersiz olarak dibek kahvesi içilebilir mi

Dibek kahvesini çok seviyorum ama içinde salep ve kahve kremadıda var bu yüzden içilebilir mi bilmiyorum
Bence mahsuru yok, hergün değilde haftada 3 defa içersin

Merhaba hanimlar. Bugün eşim nobette ben de güzel bi yürüyüş yaptım kızımı okuldan aldım geldim. Odevlere başlıyoruz. Inşallah bugün çok az kacamakli güzel bi menü vericem.
Busracim nobet deyince merak ettim.Esin polis yada askermi (TSK).Cevap vermrk zorunda degilsin cnm.

slm hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir?
2gündür bağırsaklarımla başım belada karnım şiş okadarda dikkat ediyorum ama biyerde yanlış yapıyorum galiba.
Vay alçaklar
Sen onuda halledersin. Menüleri üstünkörü okuyorum. Çokmu kuru yiyorsun

Şimdi dikkatli okudum, muz, elma kabız yaparda, kefir, keten tohumu tam tersi. Kuru erik de kabızlığa ıyi gelir, sebze zaten var. Bilemedim şimdi

3 e bölmeseydik iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…