- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Geçmiş olsun, gelince haber et. Dikkatli gir, üstüne başına dökmeSaracım menüleri yorumlamışsın
Ben bakamadım bugun . Sabah dr gideceğim gelemezsem merak etmeyin.
Yok ablacim hastane personeli. Nöbetçi memuru yapıyor acilde. Gece nöbet tutup sabah da mesaiye geçiyor 36 saat çalışıyor yani.ayda en az 5 6 nöbeti oluyor. Benim de evde tabi.Busracim nobet deyince merak ettim.Esin polis yada askermi (TSK).Cevap vermrk zorunda degilsin cnm.
Geçen de soracaktım araya karıştı ablacim. Verdigin tarifte yabanci Kelimeler vardı. Yurtdisinda yasiyorsun sanırım hangi ülkeÖnce dr. Sonra tr. Yolcusu uğurlamada. Şimdide fındık kırmada
Almanya canımGeçen de soracaktım araya karıştı ablacim. Verdigin tarifte yabanci Kelimeler vardı. Yurtdisinda yasiyorsun sanırım hangi ülke
Akşam nerde ezgi
Hastaydım uyudum ve saat akşam 7 8 gibi uyandımAkşam nerde ezgi
Nodül ney oluyor? Ben boğazımdaki troid hormonu alındı diye biliyorum.
Ilacda alınan hormonun yapacağı işlemi yapıyor diye biliyorum
Ben geldim ama gec geldim.Esimin akrabalari vardi.Onlar gider gitmez leslimi yapptim.Simdi bitti.Menunu yazayim sonra gecmise yolculuk
Uyaninca yarim lt limonlu su
Sabah : 1 tane krep (akitma)
Icine peynir sardim yedim
Ogle : z.yagli pirasa ve yogury
Aksam : 5 tane kofte booll salata
Marul salatasina nar eksisini cok seviyorum.Ilk defa bugun yedim.Kalorisi cok mu ki?Netten bo bakayim
Su 2 lt Spor : 1 saat yuruyus + 45 dk leslie
Bence mahsuru yok, hergün değilde haftada 3 defa içersin
3 e bölmeseydik iyiydi
Yaptıysan resim yolla çok merak ettim, ne kadar çıkacak, bide 3 e bölünecek.
Önce dr. Sonra tr. Yolcusu uğurlamada. Şimdide fındık kırmada
Herkese Günaydın sevgili takimim.
Günaydın
Hastaydım uyudum ve saat akşam 7 8 gibi uyandım
Ay dün akşama kadar herşey süperdi kendimi tuttum tuttum mis gibi sporlarimi yaptım ama gece kendimi kaybetti m.yiyorum ama yediğimden de zevk almıyorum aslında vicdan azabından. Bi tutabilsem şu bogazimi olacak bu iş. Sonra rüyalarıma giriyor. Rüyamda s beden kıyafetler alıyorum arkadaşlarımla bulusuyorum herkes beni övüyor falan. 1 buçuk yıldır günlerim böyle geçiyor. Ama inanıyorum kendime bu da bi bagimlilik ve ben bundan kurtulucam inşallah
Malesef uyuduğum için yemek saatini geçirdim o saat de de yiyemedim vallah spor da yapsam çok hızlı kilo verecem ama bi türlü beceremedimakşam yemeğin ve sporunda olsa menün çok güzel olacaktı akşamı yazmayı unuttunmu yoksa yemedinmi ezgicim
Malesef uyuduğum için yemek saatini geçirdim o saat de de yiyemedim vallah spor da yapsam çok hızlı kilo verecem ama bi türlü beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?