Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Busracim nobet deyince merak ettim.Esin polis yada askermi (TSK).Cevap vermrk zorunda degilsin cnm.
Yok ablacim hastane personeli. Nöbetçi memuru yapıyor acilde. Gece nöbet tutup sabah da mesaiye geçiyor 36 saat çalışıyor yani.ayda en az 5 6 nöbeti oluyor. Benim de evde tabi.

Ay dün akşama kadar herşey süperdi kendimi tuttum tuttum mis gibi sporlarimi yaptım ama gece kendimi kaybetti m.yiyorum ama yediğimden de zevk almıyorum aslında vicdan azabından. Bi tutabilsem şu bogazimi olacak bu iş. Sonra rüyalarıma giriyor. Rüyamda s beden kıyafetler alıyorum arkadaşlarımla bulusuyorum herkes beni övüyor falan. 1 buçuk yıldır günlerim böyle geçiyor. Ama inanıyorum kendime bu da bi bagimlilik ve ben bundan kurtulucam inşallah

Nodül ney oluyor? Ben boğazımdaki troid hormonu alındı diye biliyorum.
Ilacda alınan hormonun yapacağı işlemi yapıyor diye biliyorum

nodül anormal kitle demek tiroit hormonun içinde yer alabiliyorlar ve çoğunlukla iyi huylu oluyorlar bu gibi durumlarda tiroit hormonunun tamamı yerine nodüller çıkarılabiliyor ama tiroit hastası olmak için nodül şart değil bu gibi durumlardada tiroit hormonunu tamamen alıp onun görevinin görecek ilaçlar veriyorlar

menün çok güzel olmuş canım nar ekşisini bende çok seviyorum hele hakikisini kaşık kaşık yerim ama şeker oranı çok yüksek bu yüzden bir yemek kaşığından fazla tüketmemekte fayda var
bende dün siyah fasulye salatama nar ekşisi kattım çok güzel oldu tavsiye ederim

Bence mahsuru yok, hergün değilde haftada 3 defa içersin

içinde kahve kreması ve salep var canım inceledimde sonradan bir müddet daha içmemeye karar verdim

3 e bölmeseydik iyiydi

Yaptıysan resim yolla çok merak ettim, ne kadar çıkacak, bide 3 e bölünecek.

ben bugün yapacam resmini çekip buraya koyarım canım

Önce dr. Sonra tr. Yolcusu uğurlamada. Şimdide fındık kırmada

çok yoğunsun kolay gelsin

Herkese Günaydın sevgili takimim.

günaydın canım

günaydın tatlım

Hastaydım uyudum ve saat akşam 7 8 gibi uyandım

geçmiş olsun canım

kuzucum bu şekilde yiyip yiyip ben kendime inanıyorum yaparım demekle olmaz kendine inanıyorsan bunu fiiliyata geçirmelisin bugünden geçti yarın diyerek günler geçer ama sen yerinde sayarsın ve fit bir vüdun olduğunu S beden kıyafetleri rüyanda görmeye devam edersin bugünden tezi yok diyet yapmıyorsun sağlıklı beslenmeye başlıyorsun hayatına sporu ekliyorsun ve suyunu ihmal etmiyorsun hele hele gece yemek yemiyorsun anlaştıkmı

Malesef uyuduğum için yemek saatini geçirdim o saat de de yiyemedim vallah spor da yapsam çok hızlı kilo verecem ama bi türlü beceremedim

anladım canım ister kilolu olalım ister olmalıyım spora hayatımızda yer vermeliyiz tatlım kaldıki biz biraz daha fazla yer vermeliyiz kilolarımızdan ötürü bu yüzden kısa kısa yürüyüşlerlede olsa başlasan bir süre sonra sporunzaten hayatına dahil olduğunu göreceksin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…