Haklısın canım çok haklısın başladım bugün gene güzel bi kahvaltı yla.spor da yapıyorum aslında dün oğlumu arabaya atıp 2 saat tempolu yürüdüm akşam da 45 dakikalık Leslie yaptım ceza olarak.
Dun aksam gorumcem yemekteydi,caya da eltimle kaynim geldiler.O yuzden hic yazamadim.Menumu verip uyumusum canim.gamze yok saraycanın çoçuklar hasta galiba aylin nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aeben nin kocası geldi ellam gezegen mehtap hacamat yaptırdı büşra çoçukları uyuturken kendide uyudu vorones zaten kayıp unuttuğum varmı?
Dun aksam gorumcem yemekteydi,caya da eltimle kaynim geldiler.O yuzden hic yazamadim.Menumu verip uyumusum canim.
Daha ne kadar findik var da.Kira kira bitiremedinÖnce dr. Sonra tr. Yolcusu uğurlamada. Şimdide fındık kırmada
Inşallah çok sağol.hayırlı olsun başlamak en büyük adımdır ama önemli olan devam ettirmektir gülüm ben sana inanıyorum bozmayacaksın bu sefer sende kendine daha çok inan
Iyi gecti nasil olsun.Gorumceden zaten nefret ediyorum.Tam bir baş belasi.Esimi yemesini de cok iyi bilir.Param yok dedi yine esimde cikardi 100 lira verdi.Kocasi var 4 tane cocugu var evli barkli.Ama hst si ayakkabisi botu vs... herseyi esim yapiyor.Birgun dedim ki gorumceme: Bu boyle olmaz abla.Bak biz napalim biliyor musun?O da buyuk bir heyecanla ne yapalim dedi.Biz seni nufusumuza gecirelim baari.Bu boyle olmaz.Tavugun,botun,kuranin,el kartin,cep faturan,hst islerin .... hepsi bize.Nufusumuza gecirelim olsun bitsin.Hic bozulmuyor da,zoruna da gitmiyor.Hala ayni kene gibi yapisti.Dun100 lirayi kapti gitti.Ama hic hakkimi helal etmiyorum bunu da biliyor.yemekte ağır toplar varmış aylinim nasıl geçti
Nobetten sonra istirihat kullanmiyor mu?36 saat ne demek yaa.Benin esim nobetci okdugunda sabah gelirdi,ertesi gun sabaha kadar evde olurdu.Yok ablacim hastane personeli. Nöbetçi memuru yapıyor acilde. Gece nöbet tutup sabah da mesaiye geçiyor 36 saat çalışıyor yani.ayda en az 5 6 nöbeti oluyor. Benim de evde tabi.
Iyi gecti nasil olsun.Gorumceden zaten nefret ediyorum.Tam bir baş belasi.Esimi yemesini de cok iyi bilir.Param yok dedi yine esimde cikardi 100 lira verdi.Kocasi var 4 tane cocugu var evli barkli.Ama hst si ayakkabisi botu vs... herseyi esim yapiyor.Birgun dedim ki gorumceme: Bu boyle olmaz abla.Bak biz napalim biliyor musun?O da buyuk bir heyecanla ne yapalim dedi.Biz seni nufusumuza gecirelim baari.Bu boyle olmaz.Tavugun,botun,kuranin,el kartin,cep faturan,hst islerin .... hepsi bize.Nufusumuza gecirelim olsun bitsin.Hic bozulmuyor da,zoruna da gitmiyor.Hala ayni kene gibi yapisti.Dun100 lirayi kapti gitti.Ama hic hakkimi helal etmiyorum bunu da biliyor.
Ahh saraamm agir toplar dedin cenemi dusurdun gii
Çok doğru yaanladım canım ister kilolu olalım ister olmalıyım spora hayatımızda yer vermeliyiz tatlım kaldıki biz biraz daha fazla yer vermeliyiz kilolarımızdan ötürü bu yüzden kısa kısa yürüyüşlerlede olsa başlasan bir süre sonra sporunzaten hayatına dahil olduğunu göreceksin tatlım
Öyle ya . Burası çok güzel. Öğretmenler Odası m3sela . Kadina diom ki hocam hoşgeldin nerden geldiniz . Hani yeni başlamış. Evden canım. . Dedi. Meğer ücretli öğretmen mis. . Hayır yani . Kaldım öyle . Ne bilem benbenim de senin güzel yazılarını görünce içimden geldi,burası sanal ama riyasız,art niyetsiz,samimi duygu ve düşünceler var,gerçek hayatta insan ilişkileri giderek samimiyetten saflıktan kopuyor,çıkar,kıskançlık,vurdumduymazlık,hırs yaygınlaştı malesef,neyse ki iyi olan güzel olan şeyler de var,keşke buraya daha sık gelebilsem sizlerle sohbet edebilsem
Menunu begendigine sevindim.Krep icin laf edecekler dedim ama neyse etmediniz.menün çok güzel olmuş canım nar ekşisini bende çok seviyorum hele hakikisini kaşık kaşık yerim ama şeker oranı çok yüksek bu yüzden bir yemek kaşığından fazla tüketmemekte fayda var
bende dün siyah fasulye salatama nar ekşisi kattım çok güzel oldu tavsiye ederim
Gercekten de oyle saram.Hele bana bagimlilik yapti.Dun aksam misafirlerim 23:00 gibi gittiler.Mutfagi toplayip leslie mi yaptim.Gunduzde temizlik,yemek, bide pazara gittim.Ona ragmen sporumu yaptim yapmayinca huzursuz oluyorum.Spor zaten mutluluk hormunu salgilarmis,bende cok mutlu oluyorumanladım canım ister kilolu olalım ister olmalıyım spora hayatımızda yer vermeliyiz tatlım kaldıki biz biraz daha fazla yer vermeliyiz kilolarımızdan ötürü bu yüzden kısa kısa yürüyüşlerlede olsa başlasan bir süre sonra sporunzaten hayatına dahil olduğunu göreceksin tatlım
Öyle ya . Burası çok güzel. Öğretmenler Odası m3sela . Kadina diom ki hocam hoşgeldin nerden geldiniz . Hani yeni başlamış. Evden canım. . Dedi. Meğer ücretli öğretmen mis. . Hayır yani . Kaldım öyle . Ne bilem ben
Şenlik ki ne şenlikben leslie yapıyorum canım nette videolarını bulabilirsin 1 milden başlayarak yap sonra artırırsın birde kızlar geçen gün burada pump it up workout diye bir spordan bahsettiler evlere şenlik onada bak istersen
7
Çok doğru ya
.hersey e zaman buluom da. Şu spora
Bende orumcek diyorum.Orumcek agi gibi sardi bizi.Dedigin gibi bendr gorumceyim saram ama hicbir seylerine karismam.Kardesim esiyle gezmeye giderler hadi abla sen de gel der.Yok ablam ben napiyim siz gencsiniz gidin gezin eglenin derim.Aynen dedigin gibi onlar mutlu olsun baska bisey istemem.Seni o kadar iyi anlıyorumki evli barklı kocası niye ilgilenmiyor maddi durumları çokmu kötüama abiye şımarmak için hele abileride onları geçemiyosa o kadar kolayki ben görümceye görümcek diyorum bende görümceyim ama ben kardeşim mutlu olsun evinde huzurlu olsun başka bişey istemiyorum ama benim görümceklerde seninkinden alta kalır yanları yok anlatmaya başlasam destan olur yeminlen
Menunu begendigine sevindim.Krep icin laf edecekler dedim ama neyse etmediniz.
Tavsiyeni denicem.Ama sevecegime eminim,cunku bi nar eksisini bide seni seviyom
o kadar kusur kadı kızındada olur bir krepten bişey olmaz ama o konuda naçizane tavsiyem un yerine yulaf kepeği kullan hem hada doyurucu hem daha sağlıklı olur bitanem
bende seni çok seviyom ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?