- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Akşam yemeklerinden vazgeçmezsen anca rüyanda s beden görürsünAy dün akşama kadar herşey süperdi kendimi tuttum tuttum mis gibi sporlarimi yaptım ama gece kendimi kaybetti m.yiyorum ama yediğimden de zevk almıyorum aslında vicdan azabından. Bi tutabilsem şu bogazimi olacak bu iş. Sonra rüyalarıma giriyor. Rüyamda s beden kıyafetler alıyorum arkadaşlarımla bulusuyorum herkes beni övüyor falan. 1 buçuk yıldır günlerim böyle geçiyor. Ama inanıyorum kendime bu da bi bagimlilik ve ben bundan kurtulucam inşallah
Geçmiş olsun canımHastaydım uyudum ve saat akşam 7 8 gibi uyandım
Öyle ya . Burası çok güzel. Öğretmenler Odası m3sela . Kadina diom ki hocam hoşgeldin nerden geldiniz . Hani yeni başlamış. Evden canım. . Dedi. Meğer ücretli öğretmen mis. . Hayır yani . Kaldım öyle . Ne bilem ben
Öyleyse benimkini tamamen aldılarnodül anormal kitle demek tiroit hormonun içinde yer alabiliyorlar ve çoğunlukla iyi huylu oluyorlar bu gibi durumlarda tiroit hormonunun tamamı yerine nodüller çıkarılabiliyor ama tiroit hastası olmak için nodül şart değil bu gibi durumlardada tiroit hormonunu tamamen alıp onun görevinin görecek ilaçlar veriyorlar
Merakla bekliyorumiçinde kahve kreması ve salep var canım inceledimde sonradan bir müddet daha içmemeye karar verdim
ben bugün yapacam resmini çekip buraya koyarım canım
çok yoğunsun kolay gelsin
günaydın canım
günaydın tatlım
geçmiş olsun canım
Küçük kızınada geçmiş olsun özlemcim
aman canım bedeni dinleyerek spor yapalım,o dizler bize lazımbenim evde eskiden koşu bandı vardı şimdi yok,yemek yiyip rehavet çöktükten sonra dışarı çıkmam lazım spor için o da zor hele bu havalarda
canım bence arada içilebilir krema olmasa sahlep kötü değil zaten az vardır,bende varken arada içerdim şimdi almıyorum sade türk kahvesi seviyorum günde iki büyük fincan içiyorum
geçmiş olsun canım havaların dengesizliğinden herkes hasta,tüm hastalara şifa diliyorum benim küçük kız da grip oldu bugün okula gitmeyecek
Benim gerçek hayattan kopmama az kaldı. Banada burası daha samimi geliyorbenim de senin güzel yazılarını görünce içimden geldi,burası sanal ama riyasız,art niyetsiz,samimi duygu ve düşünceler var,gerçek hayatta insan ilişkileri giderek samimiyetten saflıktan kopuyor,çıkar,kıskançlık,vurdumduymazlık,hırs yaygınlaştı malesef,neyse ki iyi olan güzel olan şeyler de var,keşke buraya daha sık gelebilsem sizlerle sohbet edebilsem
Kabuklu hali 10 kilo kadardı. Geçen şehir dışındaydım ordan topladım.Daha ne kadar findik var da.Kira kira bitiremedin
Eşi çalışıyor da yetiştiremiyormu? Öyle bile olsa sen mantı yapıyorsun, oda biseyler yapabilir. Ama yoook eşin veriyormuş niye çalışsın. Bizdede vardı öyle her eksiğini acındırarak duyuran. Eşim akıllandı artık kanmıyorIyi gecti nasil olsun.Gorumceden zaten nefret ediyorum.Tam bir baş belasi.Esimi yemesini de cok iyi bilir.Param yok dedi yine esimde cikardi 100 lira verdi.Kocasi var 4 tane cocugu var evli barkli.Ama hst si ayakkabisi botu vs... herseyi esim yapiyor.Birgun dedim ki gorumceme: Bu boyle olmaz abla.Bak biz napalim biliyor musun?O da buyuk bir heyecanla ne yapalim dedi.Biz seni nufusumuza gecirelim baari.Bu boyle olmaz.Tavugun,botun,kuranin,el kartin,cep faturan,hst islerin .... hepsi bize.Nufusumuza gecirelim olsun bitsin.Hic bozulmuyor da,zoruna da gitmiyor.Hala ayni kene gibi yapisti.Dun100 lirayi kapti gitti.Ama hic hakkimi helal etmiyorum bunu da biliyor.
Ahh saraamm agir toplar dedin cenemi dusurdun gii
Seni o kadar iyi anlıyorumki evli barklı kocası niye ilgilenmiyor maddi durumları çokmu kötüama abiye şımarmak için hele abileride onları geçemiyosa o kadar kolayki ben görümceye görümcek diyorum bende görümceyim ama ben kardeşim mutlu olsun evinde huzurlu olsun başka bişey istemiyorum ama benim görümceklerde seninkinden alta kalır yanları yok anlatmaya başlasam destan olur yeminlen
@yasom7272sara_28 @Sarayca
utancimdan gelemiyorum
Surda vermem gereken 3 kilo kalmış
Yerimde sayıyorum
Hastasonu iydim
Hafta içi cozuttum gene
Evet hep rüyamda görüyorum zaten. Ben m ye de razıyım aslında.Akşam yemeklerinden vazgeçmezsen anca rüyanda s beden görürsün
Yok malesef bi ara öyle yaptılar ama sonra bu şekilde oldu.aksam gelince de sizip kalıyor haklı olarak. Çocuklar 2 gün bana kalıyor.Nobetten sonra istirihat kullanmiyor mu?36 saat ne demek yaa.Benin esim nobetci okdugunda sabah gelirdi,ertesi gun sabaha kadar evde olurdu.
Akşam yemeklerinden vazgeçmezsen anca rüyanda s beden görürsün
Bende orumcek diyorum.Orumcek agi gibi sardi bizi.Dedigin gibi bendr gorumceyim saram ama hicbir seylerine karismam.Kardesim esiyle gezmeye giderler hadi abla sen de gel der.Yok ablam ben napiyim siz gencsiniz gidin gezin eglenin derim.Aynen dedigin gibi onlar mutlu olsun baska bisey istemem.
Ama bizim kinde ne gurur var ne ar var ne utanma var.
Maddi durumlari da iyi yani kotu olsa amenna
Öyleyse benimkini tamamen aldılar
Kabuklu hali 10 kilo kadardı. Geçen şehir dışındaydım ordan topladım.
Fırsat bulup kırsam bitecek, hergün 1 tabak kadar kırıyorum, daha yarı olmadı
kuzucum bu şekilde yiyip yiyip ben kendime inanıyorum yaparım demekle olmazkendine inanıyorsan bunu fiiliyata geçirmelisin bugünden geçti yarın diyerek günler geçer ama sen yerinde sayarsın ve fit bir vüdun olduğunu S beden kıyafetleri rüyanda görmeye devam edersin bugünden tezi yok diyet yapmıyorsun sağlıklı beslenmeye başlıyorsun hayatına sporu ekliyorsun ve suyunu ihmal etmiyorsun hele hele gece yemek yemiyorsun anlaştıkmı
Evet aylinim bugunlerde takımda fındık kıranlar baya çokDaha ne kadar findik var da.Kira kira bitiremedin
Görümcenin nasıl bir kocası var aylin ?Iyi gecti nasil olsun.Gorumceden zaten nefret ediyorum.Tam bir baş belasi.Esimi yemesini de cok iyi bilir.Param yok dedi yine esimde cikardi 100 lira verdi.Kocasi var 4 tane cocugu var evli barkli.Ama hst si ayakkabisi botu vs... herseyi esim yapiyor.Birgun dedim ki gorumceme: Bu boyle olmaz abla.Bak biz napalim biliyor musun?O da buyuk bir heyecanla ne yapalim dedi.Biz seni nufusumuza gecirelim baari.Bu boyle olmaz.Tavugun,botun,kuranin,el kartin,cep faturan,hst islerin .... hepsi bize.Nufusumuza gecirelim olsun bitsin.Hic bozulmuyor da,zoruna da gitmiyor.Hala ayni kene gibi yapisti.Dun100 lirayi kapti gitti.Ama hic hakkimi helal etmiyorum bunu da biliyor.
Ahh saraamm agir toplar dedin cenemi dusurdun gii
Abooo zottirik sen ne ettin@yasom7272sara_28 @Sarayca
utancimdan gelemiyorum
Surda vermem gereken 3 kilo kalmış
Yerimde sayıyorum
Hastasonu iydim
Hafta içi cozuttum gene
Şu öğretmenler odası muhabbetleri çok ilginç oluyormuş her arkadaşımdan çok ilginç şeyler duyuyorumÖyle ya . Burası çok güzel. Öğretmenler Odası m3sela . Kadina diom ki hocam hoşgeldin nerden geldiniz . Hani yeni başlamış. Evden canım. . Dedi. Meğer ücretli öğretmen mis. . Hayır yani . Kaldım öyle . Ne bilem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?