Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menunu begendigine sevindim.Krep icin laf edecekler dedim ama neyse etmediniz.
Tavsiyeni denicem.Ama sevecegime eminim,cunku bi nar eksisini bide seni seviyom
Yaseminin kıskançlıgından bulaşsın banada
Latife bi yana

Demek krebine laf edilmedi şekerim ben yorum yapmadın dün
Ayrıca 1 kş nar ekşisi( agzım sulandı bak) acep kaç nar ediyor ! Dikkatli kullanın!

Son düzenleme:
Merakla bekliyorum
Onuda ye üçe bölmeden
Gel artıkda diyete tekrar başlayalım seni bekliyorum :işsiz.
Ben bu takıma geldiğimde mezun olmuş idin , ve 1 ay sonra dşyete başlıycaktın . Üstüne bende mezun oldum hala diyete başlıycan
Takıma mezun oldugun kiloya gelmen için benle yarışman lazım bacııı

sağolasin. Obez diyebilirsin canım sonuçta nikim böyle.artı zaten obez kilosundayım şu an, obezlikten çıktığimda nikimi de düşünürüz :)

ayy okuyunca canım istedi.bol acılı, bulgurlu ıspanağı çok severim.afiyet olsun

Fatma firarda son filminin adi
Nerdeyim Fatma kim siz kimsiniz
Kendimi bulayım getirecem o kacagi
Seviliyorsunuz
:)) renkli insanları çok severim

çok geçmiş olsun, şifa olur inşallah

yemek yemek bizde bir alışkanlık olmuş artık, ben öyle düşünüyorum. Ama bu döngüyü kırmakda tamamen bizim elimizde, bize bizden başka kimse yardım edemez.mesajinı okuyunca on gün önceki kendimi gördüm, aynı haldeydim.sadece konuşarak zayıflayamayacağımı artık bazı şeyleri eyleme dökme vakti geldiğinde çenemi kapattım ve sadece sağlıklı seyler yemeye başladım.insallah hep böyle gider

Herzaman olsa alırdım, bidaha ne zaman gidipde bu kadar toplarım belli olmaz. Benim topladiklarim yassı, acaba cinsimi öyle? Yoksa ağaç bakımsız diyemi

Düğünler, nikahlar, davetler biraktida benmi gelmedim

Sağol canım Allah razı olsun
Sende hoşgeldin takıma İnşallah istediğin kiloya ulaşıp mezun olursun

Selam dr geldim sonuçlar akşama , inşallah değerlerim yükselmemiştir .

İnşallah değerlerin yükselmez ve iyi haberlerle gelirsin canım

Evet aylinim bugunlerde takımda fındık kıranlar baya çok

ben kırmıyom ki

pestilleri löpür löpür götüren gezegenime o kadarcık tatlıyı bide üçe bölmek çok ağır geldi

tamam obezcim anlaştık
teşekkür ederim bulgurlu ıspanağım lokum gibi olmuştu valla ellerime sağlık sende yap bu akşama çabucak pişiyor zaten

Herzaman olsa alırdım, bidaha ne zaman gidipde bu kadar toplarım belli olmaz. Benim topladiklarim yassı, acaba cinsimi öyle? Yoksa ağaç bakımsız diyemi

ham fındık olabilir canım
Giresun fındığı öyle olmaz yuvarlak içi dolu ve yağlı lezzetli olur ooohhhh mis

Yaa ne güzel maşallah diyeyim ya ben böyleyim malesef. Ama kendime söyle diyorum bugun Farzet ki bir çeşit oruç tutuyorsun ve sana bunlar yasak. Şimdilik iyi bakalım inşallah ben de bi 10 gün yapabilsem devamı gelecek de bakalım.

Öyle valla ablam.her dedgin de haklısın. Ya ben bazlama gözleme yapmasam gene vercem. Kaç la mezun olabilir m ki acaba bu cuma regl neyin çözülmüş olur da belki listeden çıkmak için yeter . moni abla bana bi hesap yapsan . Kaç olmam lazım mezun iyet için

Selam arkadaşlar

bugün maalesef biraz geç bir vakit merhaba diyebiliyorum size ama siz maasallah bayağı konuşmuşsunuz.zor bitirdim
Hoşgeldin obezto can kaç kilosun ki. Obez dedirtion kendine . Gerçi obezite çok kiloya bağlı bişi değil bence ben de bir obezim bence . Yeme ayarım yok

sen çocuklarınla koşturuyosun zaten ama kendinede özel vakit ayırmalısın çocuklar uyuduğunda mesela spor yapabilirsin canım
Çocuklar uyuyunca savas alanına donen evi temIzle topla .. ama haklısın bir yarim saat de olsa. Şu spor salonuna gidip yürüyüş yapmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…