Yaseminin kıskançlıgından bulaşsın banadaMenunu begendigine sevindim.Krep icin laf edecekler dedim ama neyse etmediniz.
Tavsiyeni denicem.Ama sevecegime eminim,cunku bi nar eksisini bide seni seviyom
Onuda ye üçe bölmedenMerakla bekliyorum
sağolasin. Obez diyebilirsin canım sonuçta nikim böyle.artı zaten obez kilosundayım şu an, obezlikten çıktığimda nikimi de düşünürüz :)Canım sana nasıl hitap edecez yanlış anlama ama nicini yazmsk zor obez desek oda hoş değil sen nasıl istersen öyle diyelim
Menüne gelince çok güzel ve dengeli olmuş ancak çorba ne çorbası onuda belirtirseniz daha sağlıklı yorum yapabilirizbunun dışında suyun ve sporunda çok güzel
ayy okuyunca canım istedi.bol acılı, bulgurlu ıspanağı çok severim.afiyet olsunYarın öğlenki yemeğimi pişirdim bir yemek kaşığı zeytinyağıyla ve bir çay bardağı bulgurla ıspanak yemeği yaptım bol acılı çok lezzetli olduyanında keten tohumlu yoğurt ve salatayla yiyecem
:)) renkli insanları çok severimFatma firarda son filminin adi
Nerdeyim Fatma kim siz kimsiniz
Kendimi bulayım getirecem o kacagi
Seviliyorsunuz
çok geçmiş olsun, şifa olur inşallahHacamat yaptırdım ya sabah 8 de uyandım hicbisey canım istemedi zorla yedim
Hacamat sırasında aç olmak gerekiyormuş
Orda da çok zaman geçirdik eve geldim bişey istemedi canım
Orda duyduklarimdan iştahım kaçtı canım sıkıldı
Akşam kızlar patates istedi
Başka bişey yapmaya halim yoktu
Geçmiş olsun ortim inşallah bir sıkıntı çıkmaz
yemek yemek bizde bir alışkanlık olmuş artık, ben öyle düşünüyorum. Ama bu döngüyü kırmakda tamamen bizim elimizde, bize bizden başka kimse yardım edemez.mesajinı okuyunca on gün önceki kendimi gördüm, aynı haldeydim.sadece konuşarak zayıflayamayacağımı artık bazı şeyleri eyleme dökme vakti geldiğinde çenemi kapattım ve sadece sağlıklı seyler yemeye başladım.insallah hep böyle giderAy dün akşama kadar herşey süperdi kendimi tuttum tuttum mis gibi sporlarimi yaptım ama gece kendimi kaybetti m.yiyorum ama yediğimden de zevk almıyorum aslında vicdan azabından. Bi tutabilsem şu bogazimi olacak bu iş. Sonra rüyalarıma giriyor. Rüyamda s beden kıyafetler alıyorum arkadaşlarımla bulusuyorum herkes beni övüyor falan. 1 buçuk yıldır günlerim böyle geçiyor. Ama inanıyorum kendime bu da bi bagimlilik ve ben bundan kurtulucam inşallah
Herzaman olsa alırdım, bidaha ne zaman gidipde bu kadar toplarım belli olmaz. Benim topladiklarim yassı, acaba cinsimi öyle? Yoksa ağaç bakımsız diyemiişte örümceğin görümce hali görümcekAllah ıslah etsin bunları ne diyim
olabilir canım Rabbim şifa versin
bunun için makina var et makinası gibi düşün fındığı içine dolduruyosun kolunu çeviriyosun kırıp atıyor sana temizlemesi kalıyor sadece
Inşallah iyi haberler verirsinSelam dr geldim sonuçlar akşama , inşallah değerlerim yükselmemiştir .
Düğünler, nikahlar, davetler biraktida benmi gelmedimOnuda ye üçe bölmeden
Gel artıkda diyete tekrar başlayalım seni bekliyorum :işsiz.
Ben bu takıma geldiğimde mezun olmuş idin , ve 1 ay sonra dşyete başlıycaktın . Üstüne bende mezun oldum hala diyete başlıycan
Takıma mezun oldugun kiloya gelmen için benle yarışman lazım bacııı
Fazla biriktirme, yoksa yakalayamazsınSelam arkadaşlar
bugün maalesef biraz geç bir vakit merhaba diyebiliyorum size ama siz maasallah bayağı konuşmuşsunuz.zor bitirdim
Sağol canım Allah razı olsunsağolasin. Obez diyebilirsin canım sonuçta nikim böyle.artı zaten obez kilosundayım şu an, obezlikten çıktığimda nikimi de düşünürüz :)
ayy okuyunca canım istedi.bol acılı, bulgurlu ıspanağı çok severim.afiyet olsun
:)) renkli insanları çok severim
çok geçmiş olsun, şifa olur inşallah
yemek yemek bizde bir alışkanlık olmuş artık, ben öyle düşünüyorum. Ama bu döngüyü kırmakda tamamen bizim elimizde, bize bizden başka kimse yardım edemez.mesajinı okuyunca on gün önceki kendimi gördüm, aynı haldeydim.sadece konuşarak zayıflayamayacağımı artık bazı şeyleri eyleme dökme vakti geldiğinde çenemi kapattım ve sadece sağlıklı seyler yemeye başladım.insallah hep böyle gider
Selam dr geldim sonuçlar akşama , inşallah değerlerim yükselmemiştir .
Evet aylinim bugunlerde takımda fındık kıranlar baya çok
Onuda ye üçe bölmeden
Gel artıkda diyete tekrar başlayalım seni bekliyorum :işsiz.
Ben bu takıma geldiğimde mezun olmuş idin , ve 1 ay sonra dşyete başlıycaktın . Üstüne bende mezun oldum hala diyete başlıycan
Takıma mezun oldugun kiloya gelmen için benle yarışman lazım bacııı
sağolasin. Obez diyebilirsin canım sonuçta nikim böyle.artı zaten obez kilosundayım şu an, obezlikten çıktığimda nikimi de düşünürüz :)
yemek yemek bizde bir alışkanlık olmuş artık, ben öyle düşünüyorum. Ama bu döngüyü kırmakda tamamen bizim elimizde, bize bizden başka kimse yardım edemez.mesajinı okuyunca on gün önceki kendimi gördüm, aynı haldeydim.sadece konuşarak zayıflayamayacağımı artık bazı şeyleri eyleme dökme vakti geldiğinde çenemi kapattım ve sadece sağlıklı seyler yemeye başladım.insallah hep böyle gider
Herzaman olsa alırdım, bidaha ne zaman gidipde bu kadar toplarım belli olmaz. Benim topladiklarim yassı, acaba cinsimi öyle? Yoksa ağaç bakımsız diyemi
Yaa ne güzel maşallah diyeyim ya ben böyleyim malesef. Ama kendime söyle diyorum bugun Farzet ki bir çeşit oruç tutuyorsun ve sana bunlar yasak. Şimdilik iyi bakalım inşallah ben de bi 10 gün yapabilsem devamı gelecek de bakalım.sağolasin. Obez diyebilirsin canım sonuçta nikim böyle.artı zaten obez kilosundayım şu an, obezlikten çıktığimda nikimi de düşünürüz :)
Saol canimmGeçmiş olsun canım
Öyle valla ablam.her dedgin de haklısın. Ya ben bazlama gözleme yapmasam gene vercem. Kaç la mezun olabilir m ki acaba bu cuma regl neyin çözülmüş olur da belki listeden çıkmak için yeter .Şu öğretmenler odası muhabbetleri çok ilginç oluyormuş her arkadaşımdan çok ilginç şeyler duyuyorum
Vero sadece 1 hafta adam gibi diyet yapıp mezun olacaksın !
Yap hadi bak listedediki hanımlarında vebali sana biner , yeme bir hafta ölmezsin:
Hoşgeldin obezto canSelam arkadaşlar
bugün maalesef biraz geç bir vakit merhaba diyebiliyorum size ama siz maasallah bayağı konuşmuşsunuz.zor bitirdim
Amannn aeben ablanın dediği gbi. Öğretmn odası çekilir yer değil. Ben gbi. Elinde telefon gömülmek en iyisi. . Yoksa boş insan bos laf çok . Sukur bu okul iyi ama doğuda vaziyet daha fenaydisen gerçekmisin deseydin
Çocuklar uyuyunca savas alanına donen evi temIzle topla .. ama haklısın bir yarim saat de olsa. Şu spor salonuna gidip yürüyüş yapmam gereksen çocuklarınla koşturuyosun zaten ama kendinede özel vakit ayırmalısın çocuklar uyuduğunda mesela spor yapabilirsin canım
Pamukim napan nasılsın. Seni yazdıklarıni kendime kendi kilo verme serüveni më benzetiom. Haftalık 1 1 verdim ben dde dogum kilolarını . Kolay gelsin sanao da bir garpmiş ya sen nerden bileceksin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?