Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen oyle gezegenim.Esim veriyor niue calissin 65 yasinda,esimin ablasi.Ama disari orgu orebilir.Bebek yelegi isteyen oluyormus da parasiyla.Oremem artik eskisi gibi oremiyom diyo.Hazir yemek varken niye ugrassin ki.Bide kayinvalidemden bir ev 3 tane de büro kaldi.5 kardes sirayla kiralarini aliyorlar.Hani kendi parasi var bi de.Bir insanda gurur yoksa herseyi yapar.
Esiyle ogli birlikte calosiyorlar,ayrica esinin emekli maasi da var daha ne olsun.1800 liraya buyuk başa girdi.Dedim ki 1000 liraya koyun kes kalani sana harclik olur.Allah buyuk parasiz kalmam ablasi diyo.Bende lafi yapostirdim.Veysel oldugu surece sen parasiz kalman dedim.Gı kı cikmadi.
Iyi bari senin ki akillanmis.Benim kine de Allah akil fikir versin

Orumcegin gorumce hali gorumcek
Hic duymamistim.Telim de gorumce diye kayitli onun sonuna bir K ekleyim.Cok hosuma gitti

Ayy bu gorumceler hep mi böyle. Benimki de bi tuhaf sen iyi laf bari soyleyebiliyormussun.bizde o da yok.abi şu yok bu yok der. Benim cocuguma alamadığı m kıyafetler uzerlerinde. Bir kelime ima bile etsek kötü gelin oluruz. Ama ben de hakkımı helal etmiyorum.

Görümcenin nasıl bir kocası var aylin ?
Sessiz sakin mulayim bir adamcagiz.Ben cok severim.Cok da ince dusuncelidir.Mesela gorumce birini arar biz yada baskasini.Aksama size yemege geliyorum der gec vakitte bi de.Enistem cok kizar bu yaptigina.Niye kendini zorla davet ettiyon,seni isteyen cagirir diyor Ama hiiiiccc umurunda degil

Pamukim napan nasılsın. Seni yazdıklarıni kendime kendi kilo verme serüveni më benzetiom. Haftalık 1 1 verdim ben dde dogum kilolarını . Kolay gelsin sana
Ya bende sen gibi iki oğlan anasi ortak noktamiz çok desene sen mezun musun kaç kilosun peki teşekkürler canım

Bu arada sıfır kaçamak gidiyorum bugün artı sporumu da yaptım.
Aferin busracim.Ama sen zaten aksamlari kacamak yapiyon.Bak aksam oluyo daha dikkatli olmalisin.Bugun kacamak yapmicam de ve kendine guven.
Ben de cooookkk uzun zamandir kacamak yapmiyordum.En son Kayseriye gittigimde su borekleri yemistim.Baska da hic yapmamistim.Ama buguuunn yaptim Busraciimm..Ne yedim hemde Eti Karam Gurme.Yuruyuse cikmitim.Markete ekmek almaya girdim ve Eti Karam i gormemle gozlerim dondu Daha parasini odemeden markette mideye indirdim Aman ben yaptim siz yapmayin

Orumcegin gorumce hali gorumcek
Hic duymamistim.Telim de gorumce diye kayitli onun sonuna bir K ekleyim.Cok hosuma gitti

ayyy bir bende yokmuş düşüncesiz anlayışsız bencil görümcek niye böyleler yaaaa

Bu arada sıfır kaçamak gidiyorum bugün artı sporumu da yaptım.

efferim canım sana güveniyorum ben sen yaparsın canım hem bunu bir zorunluluk olarak düşünme canın kalorili bişey yemek istediğinde bunun geçici bir heves olacağını yedikten beş dakika sonra pişman olacağını düşün giyineceğin güzel kıyafetleri o kıyafetlerin içinde herkesin özellikle de eşinin yapacağı iltifatları düşün yemekten vazgeçersin

bir tavsiyede bulunayım sana acıktığında hiç istemesende zorla olsada bir bardak su iç 15 dakika kadar bekle baktın hala açsın bir bardak su daha iç 15 dakika daha bekle hala açsan gerçekten acıkmışsın demektir sağlıklı bişeyler atıştır ama muhtemelen açlığın geçecek ve bişey yemiyeceksin bi dene istersen ha canım

ne yaptın ne yaptın hele bi daha de bakam daha marketten çıkmadan yedin birde heeee hiç böyle gözüm dönmez biliyomusun en son gözüm biber dolmasını gördüğümde döndü bir tane yemiştim hatırlarsan burda da kafanızı şişirmiştim dolma yedim diye

dün eve gittim baktım yine biber dolması pişmiş taaa kokusu bahçe kapısından duyuluyodu ama yemedim kalktım siyah fasulyemi pişirdim yaptım salatamı pırasam vardı yedim ohhh mis ha bide onlar yerken ben eşimi bekleyecem onunla yerim dedim içerde oturdum onlar yedi sonra ben yedim çünkü benim yanımda ağızlarını tatlandıra tatlandıra yemeleri var ister istemez insanın canı çekiyor ama kendime bunu yaptırmadım

Mercimekli kofteyle kisira da ne yakisiyor.Ben bugun iyice yoldan ciktim.Aa bide Eti Karam dan once yarim simit yedim ustune de karami yedim.Tadi hala agzim da midem bulaniyo valla.Yatana kadar birsey yemicem artik.

Mercimekli kofteyle kisira da ne yakisiyor.Ben bugun iyice yoldan ciktim.Aa bide Eti Karam dan once yarim simit yedim ustune de karami yedim.Tadi hala agzim da midem bulaniyo valla.Yatana kadar birsey yemicem artik.

ben sana ne diyeyim Aylinim burda boşuna konuşuyoruz heralde bunu kendine niye yapıyosun senki mide ameliyatı olmuşsun bu uğurda değdimi o yediklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…