Çocuklar uyuyunca savas alanına donen evi temIzle topla .. ama haklısın bir yarim saat de olsa. Şu spor salonuna gidip yürüyüş yapmam gerek
Herkese selamlar nasıl gidiyor :)
hoşgeldin canım
ben iyiyim tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor evlilik özlettin kendini
Ohh taze taze afiyet olsun cnmKabuklu hali 10 kilo kadardı. Geçen şehir dışındaydım ordan topladım.
Fırsat bulup kırsam bitecek, hergün 1 tabak kadar kırıyorum, daha yarı olmadı
Aynen oyle gezegenim.Esim veriyor niue calissin 65 yasinda,esimin ablasi.Ama disari orgu orebilir.Bebek yelegi isteyen oluyormus da parasiyla.Oremem artik eskisi gibi oremiyom diyo.Hazir yemek varken niye ugrassin ki.Bide kayinvalidemden bir ev 3 tane de büro kaldi.5 kardes sirayla kiralarini aliyorlar.Hani kendi parasi var bi de.Bir insanda gurur yoksa herseyi yapar.Eşi çalışıyor da yetiştiremiyormu? Öyle bile olsa sen mantı yapıyorsun, oda biseyler yapabilir. Ama yoook eşin veriyormuş niye çalışsın. Bizdede vardı öyle her eksiğini acındırarak duyuran. Eşim akıllandı artık kanmıyor
Orumcegin gorumce hali gorumcekişte örümceğin görümce hali görümcekAllah ıslah etsin bunları ne diyim
olabilir canım Rabbim şifa versin
bunun için makina var et makinası gibi düşün fındığı içine dolduruyosun kolunu çeviriyosun kırıp atıyor sana temizlemesi kalıyor sadece
Hadi insallah aebenimSelam dr geldim sonuçlar akşama , inşallah değerlerim yükselmemiştir .
Ayy bu gorumceler hep mi böyle. Benimki de bi tuhaf sen iyi laf bari soyleyebiliyormussun.bizde o da yok.abi şu yok bu yok der. Benim cocuguma alamadığı m kıyafetler uzerlerinde. Bir kelime ima bile etsek kötü gelin oluruz. Ama ben de hakkımı helal etmiyorum.Aynen oyle gezegenim.Esim veriyor niue calissin 65 yasinda,esimin ablasi.Ama disari orgu orebilir.Bebek yelegi isteyen oluyormus da parasiyla.Oremem artik eskisi gibi oremiyom diyo.Hazir yemek varken niye ugrassin ki.Bide kayinvalidemden bir ev 3 tane de büro kaldi.5 kardes sirayla kiralarini aliyorlar.Hani kendi parasi var bi de.Bir insanda gurur yoksa herseyi yapar.
Esiyle ogli birlikte calosiyorlar,ayrica esinin emekli maasi da var daha ne olsun.1800 liraya buyuk başa girdi.Dedim ki 1000 liraya koyun kes kalani sana harclik olur.Allah buyuk parasiz kalmam ablasi diyo.Bende lafi yapostirdim.Veysel oldugu surece sen parasiz kalman dedim.Gı kı cikmadi.
Iyi bari senin ki akillanmis.Benim kine de Allah akil fikir versin
Ay hadi inşallah. Rabbim şifalar versinSelam dr geldim sonuçlar akşama , inşallah değerlerim yükselmemiştir .
Sessiz sakin mulayim bir adamcagiz.Ben cok severim.Cok da ince dusuncelidir.Mesela gorumce birini arar biz yada baskasini.Aksama size yemege geliyorum der gec vakitte bi de.Enistem cok kizar bu yaptigina.Niye kendini zorla davet ettiyon,seni isteyen cagirir diyor Ama hiiiiccc umurunda degilGörümcenin nasıl bir kocası var aylin ?
Ya bende sen gibi iki oğlan anasiPamukim napan nasılsın. Seni yazdıklarıni kendime kendi kilo verme serüveni më benzetiom. Haftalık 1 1 verdim ben dde dogum kilolarını . Kolay gelsin sana
Aferin busracim.Ama sen zaten aksamlari kacamak yapiyon.Bak aksam oluyo daha dikkatli olmalisin.Bugun kacamak yapmicam de ve kendine guven.Bu arada sıfır kaçamak gidiyorum bugün artı sporumu da yaptım.
Orumcegin gorumce hali gorumcek
Hic duymamistim.Telim de gorumce diye kayitli onun sonuna bir K ekleyim.Cok hosuma gitti
Ayy bu gorumceler hep mi böyle. Benimki de bi tuhaf sen iyi laf bari soyleyebiliyormussun.bizde o da yok.abi şu yok bu yok der. Benim cocuguma alamadığı m kıyafetler uzerlerinde. Bir kelime ima bile etsek kötü gelin oluruz. Ama ben de hakkımı helal etmiyorum.
Bu arada sıfır kaçamak gidiyorum bugün artı sporumu da yaptım.
Aferin busracim.Ama sen zaten aksamlari kacamak yapiyon.Bak aksam oluyo daha dikkatli olmalisin.Bugun kacamak yapmicam de ve kendine guven.
Ben de cooookkk uzun zamandir kacamak yapmiyordum.En son Kayseriye gittigimde su borekleri yemistim.Baska da hic yapmamistim.Ama buguuunn yaptim Busraciimm..Ne yedim hemde Eti Karam Gurme.Yuruyuse cikmitim.Markete ekmek almaya girdim ve Eti Karam i gormemle gozlerim donduDaha parasini odemeden markette mideye indirdim Aman ben yaptim siz yapmayin
Mercimekli kofteyle kisira da ne yakisiyor.Ben bugun iyice yoldan ciktim.Aa bide Eti Karam dan once yarim simit yedimYaseminin kıskançlıgından bulaşsın banada
Latife bi yana
Demek krebine laf edilmedi şekerim ben yorum yapmadın dün
Ayrıca 1 kş nar ekşisi( agzım sulandı bak)acep kaç nar ediyor ! Dikkatli kullanın!
Mercimekli kofteyle kisira da ne yakisiyor.Ben bugun iyice yoldan ciktim.Aa bide Eti Karam dan once yarim simit yedimustune de karami yedim.Tadi hala agzim da midem bulaniyo valla.Yatana kadar birsey yemicem artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?