- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Hosgeldin cnmBenim kilolarim dogumlardan kaldi su an emzirmiyorum ev hanimiyim. Lisans mezunuyum ama ilk cocuktan sonra calismadim hic. Istanbulda yasiyorum cocuklarimin yaslari 2, 4 ve en kucugu 7 aylik. Son zamanlarda stresli bir donem geciriyorum ve geceleri surekli uyanip sikintidan yemek yiyorum hizla kilo almaya basladim. Eski formuma donmek istiyorum artik arkadaslar insallah basarabilirim.
Cok sukur daha iyiyim gezegenimŞimdi nasıl oldun
Olur olur hepsini halledersin sen.Becerikli kadinin hali bir baska oluyorAynen öyle, kendimi çok yoruyorum. 2 gün dinlendim ne ağrı ne sızı var. Ama işler birikiyor rahat edemiyorum. Bugün düğün için şehir dışına çıkacam, cumartesi düğün. Salondan sonra yola çıkar, sabaha karşı evimizde oluruz inşallah.
Evi bi düzene koysam işime, diyetime kaldığım yerden devam edecem
Takimimiza hosgeldiniz.hoşbuldum kaptanım tabi 31 yaşındayım 1 çocuk annesiyim kamuda çalışıyorum 1.58 boyunda 89 kiloyum ve kaldığım yerden devam etmek istiyorum müsaadeniz varsa
Gercekten de cok dogruSeneler önce ölümün hayırlısı diye konuşanlar vardı. Bende ölümün hayırlısı olurmu, ben öldükten sonra hayrı nerde derdim. Biri dediki, ya öyle deme boğulması var, kazası var, yanması var, hatta hatta cesedin kaybolması var.
Derin düşününce çok doğru buldum
aa saracım aynı bende öyleyim hiç çıkmıyor değilim ama çokta mükemmel değil haftada bir yapacam ben bu kahvaltıyı
Saracım kv iyi olmasına çok sevindim
Egerki burayı biliyorsa geçmiş olsun dileklerimizi ilet
aa gerçekten çok sevindimm rabbim bidaha yaşatmasın
Hayirli yolculuklar canimcimBiz yola çıktık, akşam geç saatte uğrarım anca
Sizin yazdiginiz tavsiyeleri denicem.Kızlar vakalar uzadı ameliyat 3.5 bitti şimdi geri gidiyom gene acil vaka var geçmişe bakamadım ama aylinim yazmis kabızlık için nayır hala çok düzenli değil aylinim malesef
Pazartesi söz
Hee niye saklayım, 70 in üstü diyomyaonu beklersen 70 e çıkacan boşver onukaç kilo olduğunuda demiyor hain domdom gezmeye gitti o demi?
Hadii 72 üstümüymüşüm
Kimse duymasın 64.9 'la mezun olmuştu domdomiyi fazla kilo almamış gene kaçla mezun olmuştuki acaba?
Yok bacı sen ne yeyip içiyon? Maşallah hafizana
Bende sana onu teklif edecektim ama 3 yada 4 gün yapabilirimYok yavs 1 ayda Türkiyede tatilinde burda aldı gitti alamanyaya . Yedi çörekleri herleyi homini gırtlak aldı bir ayda
Ben takıma geldiğimde yeni mezun olduydu . Sanırım aşırı kısıtlayıcı bir yöntemle kilo verdi birdende bol yemek ami kilo artışı yapar bu normal yani
Gelsinde su orucu yapacaz
Faydası varda sen yapamazsın, senin işin yoğun, çok erken kalkıyorsuntabi tabi evdesiniz yapın bende isterdim katılmayı size ama düşer bayılırım bi yerdeama çok merak ediyom gerçekten faydası varmı denemek isterdim.
Fırsatın varsa kitap yurdundan kitabını al, ben aldım ama daha fırsat bulup okuyamadimBen hiç denemedim gezegene sormak lazım o yaptı sanırım. Sağlık için çok faydalı diye biliyorum. İlk yenen hücreler hastalıklı hücrelermiş . Aidin salihi bende okumak istiyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?