Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben onu bizim firuze vardı ya emine yani ondan duymuştum ozaman araştırdım hatta kitabida aldım birine verdim gitti kitap neyse ama yapmaya cesaretim olmadı.
Ben 23 gün yaptım, 10,5 kilo verdim. Kan değerlerin düzeldi. Bitek kansızlığa faydası olmadı

Gun kurusu yok da normal kuru kayisi var.Olur mu saracim

Ben 23 gün yaptım, 10,5 kilo verdim. Kan değerlerin düzeldi. Bitek kansızlığa faydası olmadı
Gezegenim malum daha hastalıktan toparlanamadım evdekiler ne derki 1-2 gün bi deneyelim olmadı.. beni 3 günden sonrası bozar yapamam yani , sen iyi yapmışsın 23 gün maşallah.

bugün baskül güldü şükür yüzüme şükür kendimin kilo verdiğimin farkındayım ama basküle yansımıyordu bir ödem bir kabızlık bir adet olamama derken 2 haftadır stresten öldüm .
kilomu yazayım
geçen hafta 68.500
bu hafta 67.300
fark 1.2
moni

tebrik ederim bacım
Sen geçen haftada kilo verdin ödemden görünmedi sadece
Azmin zaferisin

Bu arada beni geçtin tebrik ederim benden daha zayıfsın

Yasemin kan ilacı yani demir kabızlık ve kilo artışı iştah yaparmıydı ? Gerçi sabah -akşam içiyorum çok bir fark görmedim sankide yinede bir sorayım dedim .
evet bacım yapıyor hem kabızlık hemde iştaha bağlı bir miktar kilo artışı kan ilaçlarını portakal limon mandalina suyu ile karıştırılmış suyla iç kana karışması kolay olsun bide kilo alacam diye bırakma kanın yükselsin fos diye iniyon.

tebrik ederim bacım
Sen geçen haftada kilo verdin ödemden görünmedi sadece
Azmin zaferisin

Bu arada beni geçtin tebrik ederim benden daha zayıfsın
teşekkür ederim bacım ama senden zayıf değilim sen 65 küsürle mezun oldun daha nerde 2 kilo daha var sana yetişmemebende mezun olaydım bir stres yaptım hem takıma karşı hem sana hem moniye karşı mahçup olmak istemiyorum.

Çorban ne çorbası canım?

Obeztom kilona göre menün gayet güzel canım afiyet olsun su ve sporunda tamam..
10 puan
teşekkür ederim.corbam ezogelin çorbasıydı

diyetisyenine söyle bu durumu.kontrolu bekleme, telefon et hemen söyle ki menünü degistirsin.neden sabahları normal kahvaltı yapmıyorsun?

Ben hiç denemedim gezegene sormak lazım o yaptı sanırım. Sağlık için çok faydalı diye biliyorum. İlk yenen hücreler hastalıklı hücrelermiş . Aidin salihi bende okumak istiyorum aslında
tam şu sıralar onu araştırıyordum fakat kitabını alıp okumadım.belirli bir kiloya inmeden yapamam yinede gibi geliyor

Pazartesi dönüm noktam olsun o zaman
hadi bakalım gezegencimtakip ediyorum bak seni.ben yaptım bu hatayı kimsenin yapmasını istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…