- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ben 23 gün yaptım, 10,5 kilo verdim. Kan değerlerin düzeldi. Bitek kansızlığa faydası olmadıben onu bizim firuze vardı ya emine yani ondan duymuştum ozaman araştırdım hatta kitabida aldım birine verdim gitti kitap neyse ama yapmaya cesaretim olmadı.
Sağol canım, gorumcemin oğlunun düğünü var cumartesiHayirlisiyla sağ salim git gel insallah cnm.Dualarimiz seninle.Nereye gidiyon??
Olur olur hepsini halledersin sen.Becerikli kadinin hali bir baska oluyor
Gun kurusu yok da normal kuru kayisi var.Olur mu saracimAllah kavuştursun canım
çok iyi canım bugün özel odaya çıkardık yarında taburcu olacak
çok sağol canım şükür iyi yarın taburcu oluyor
Amin canım
Allah yardımcınız olsun kazasız belasız gidin gelin inşallah
hoşgeldin canım
sağol bitanem
çok doğru canım Allah beterinden korusun
geçmiş olsun bitanem geçmezse doktora git ama önce gün kurusu kayısı ye sıcak su iç ve yürü inşallah geçer ne zor bişey olduğunu iyi bilirim
Allah kabul etsin cnm'Bugün orucluyum aksam yazarim menuyuu
Günaydın aylinimGun kurusu yok da normal kuru kayisi var.Olur mu saracim
Gezegenim malum daha hastalıktan toparlanamadım evdekiler ne derkiBen 23 gün yaptım, 10,5 kilo verdim. Kan değerlerin düzeldi. Bitek kansızlığa faydası olmadı
tebrik ederim bacımbugün baskül güldü şükür yüzüme şükürkendimin kilo verdiğimin farkındayım ama basküle yansımıyordu bir ödem bir kabızlık bir adet olamama derken 2 haftadır stresten öldüm .
kilomu yazayım
geçen hafta 68.500
bu hafta 67.300
fark 1.2
moni
Yasemin kan ilacı yani demir kabızlık ve kilo artışı iştah yaparmıydı ? Gerçi sabah -akşam içiyorum çok bir fark görmedim sankide yinede bir sorayım dedim .
evet bacım yapıyor hem kabızlık hemde iştaha bağlı bir miktar kilo artışı kan ilaçlarını portakal limon mandalina suyu ile karıştırılmış suyla iç kana karışması kolay olsun bide kilo alacam diye bırakma kanın yükselsin fos diye iniyon.Yasemin kan ilacı yani demir kabızlık ve kilo artışı iştah yaparmıydı ? Gerçi sabah -akşam içiyorum çok bir fark görmedim sankide yinede bir sorayım dedim .
teşekkür ederim bacım ama senden zayıf değilim sen 65 küsürle mezun oldun daha nerde 2 kilo daha var sana yetişmemetebrik ederim bacım
Sen geçen haftada kilo verdin ödemden görünmedi sadece
Azmin zaferisin
Bu arada beni geçtin tebrik ederimbenden daha zayıfsın
teşekkür ederim.corbam ezogelin çorbasıydıÇorban ne çorbası canım?
Obeztom kilona göre menün gayet güzel canım afiyet olsunsu ve sporunda tamam..
10 puan
diyetisyenine söyle bu durumu.kontrolu bekleme, telefon et hemen söyle ki menünü degistirsin.neden sabahları normal kahvaltı yapmıyorsun?Var malesef canım diyetisyen ye dediği için yiyorum ama kabızlıktan ziyade bağırsak düzenim değişti çok afedersin sıkıştım sanıp gidiyorum ıkınmaktan beynim patlayacak nerdeyse ama yok ya hiç çıkamıyorum yada çok az bu durumu diyete başladığımdan beri üçüncü kezdir yaşıyorum korkmuyor değilim böyle devam ederse doktora gidecem
tam şu sıralar onu araştırıyordum fakat kitabını alıp okumadım.belirli bir kiloya inmeden yapamam yinede gibi geliyorBen hiç denemedim gezegene sormak lazım o yaptı sanırım. Sağlık için çok faydalı diye biliyorum. İlk yenen hücreler hastalıklı hücrelermiş . Aidin salihi bende okumak istiyorum aslında
hadi bakalım gezegencimPazartesi dönüm noktam olsun o zaman
Koskocaman bir aaamiiiiin diyorum.her gün ettigim duadırgezegenfeza bacım güzelce eğlen düğünde darısı bizim çoçukların başına rabbim hayırlı insanlar çıkarsın çoçuklarımızın karşısına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?