Hosbulduk tesekkur ederim 2,5 litre su ictim bugun. 3 tane cocugu yedireyim derken ben kahvalti saatini gecirip oglen yemegi yiyorum o yuzden :) corba mercimek corbasi yazmistim ama aksam da ayni corbayi ictimMerve hoşgeldin
Kahvaltıyı neden yapmadınki ?
Corbanın ne oldugu ve miktarınıda yazarmısın?tabi suyunuda ...
Puanın 9 suyunu en az 2 lt içtin diye sayıyorum
1 puanda kahvaltın eksik ondan kırdım
Yok yavs 1 ayda Türkiyede tatilinde burda aldı gitti alamanyaya . Yedi çörekleri herleyi homini gırtlak aldı bir ayda
Fatmam hadi menünü yazda puanını verip gideyim
tabi tabi evdesiniz yapın bende isterdim katılmayı size ama düşer bayılırım bi yerdeYok yavs 1 ayda Türkiyede tatilinde burda aldı gitti alamanyaya . Yedi çörekleri herleyi homini gırtlak aldı bir ayda
Ben takıma geldiğimde yeni mezun olduydu . Sanırım aşırı kısıtlayıcı bir yöntemle kilo verdi birdende bol yemek ami kilo artışı yapar bu normal yani
Gelsinde su orucu yapacaz
Hayihay akşamlar sanada fatmamCanım düzensiz bir gün du yazayım
7-8 saat pasta börek işleriyle uğraştım
Bakalım hatırladığım kadarıyla
Sabah
2 dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Yumurta
Domates salatalık
Öğle
Salatalık domates
Peynir
Ara
Ceviz kırarken ağzıma attım ancak 1 ceviz kadardı herhalde
Yarimdan az ıslak kek tadına baktım
Akşam
Yoğurt kürü
Hatirladigim kadarıyla kuzum
HayiHay akşamlar
aa saracım aynı bende öyleyim hiç çıkmıyor değilim ama çokta mükemmel değil haftada bir yapacam ben bu kahvaltıyıVar malesef canım diyetisyen ye dediği için yiyorum ama kabızlıktan ziyade bağırsak düzenim değişti çok afedersin sıkıştım sanıp gidiyorum ıkınmaktan beynim patlayacak nerdeyse ama yok ya hiç çıkamıyorum yada çok az bu durumu diyete başladığımdan beri üçüncü kezdir yaşıyorum korkmuyor değilim böyle devam ederse doktora gidecem
Ben hiç denemedim gezegene sormak lazım o yaptı sanırım. Sağlık için çok faydalı diye biliyorum. İlk yenen hücreler hastalıklı hücrelermiş . Aidin salihi bende okumak istiyorum aslındatabi tabi evdesiniz yapın bende isterdim katılmayı size ama düşer bayılırım bi yerdeama çok merak ediyom gerçekten faydası varmı denemek isterdim.
ben onu bizim firuze vardı ya emine yani ondan duymuştum ozaman araştırdım hatta kitabida aldım birine verdim gitti kitap neyse ama yapmaya cesaretim olmadı.Ben hiç denemedim gezegene sormak lazım o yaptı sanırım. Sağlık için çok faydalı diye biliyorum. İlk yenen hücreler hastalıklı hücrelermiş . Aidin salihi bende okumak istiyorum aslında
Yok canım ne kusuru, nerden bileceksinKusura bakma canım bilmediğim için yazmışım Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah
Pazartesi dönüm noktam olsun o zamansakın tartılmayı bırakma.tartılmayı bırakma eşigi kilo almaya başlamadan önceki son evre.73 te olsan 75 te olsan hemen dizginlerini eline al.ben 73 e kadar inmistim, tartılmayı bırakınca 90 oldumsakın emeğine yazık etme aman
yaso saglık personeli misin??kolay gelsin ne iş yapıyorsan
Sağol canım, 4 saat 15 dakikada geldik şükürHayırlı yolculuklar
Amin canım sağolBaşın sağolsun canım
Mekanı cennet olsun
Amin inşallah, seninde başın sağolsun ablamHayatta olan anne babalarınıza rabbim sağlıklı güzel ömürler versin. Kaybettiklerimize Allah rahmet eylesin, nur içinde olsunlar inşallah.
Yarın babamı kaybetmemin 4. Yılı bitiyor.
Amin canım seninde başın sağolsunAllah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun bende 5 yil once kaybettim . Allah geride kalanlara uzun omurler versin .
Hayirlisiyla sağ salim git gel insallah cnm.Dualarimiz seninle.Nereye gidiyon??Ben bugün yine şehir dışına çıkacam
Bütün hasta olanlara şifa dilerim.
Bugün bol bol su için,
sporunuzu erken yapın
Akşamı abartmayın
Erken yatın, ödeminiz olmasın
Banada dua edin, malum uzun yola gidecez
Allah razı olsunAna babasını kaybedenlerin başı sağolsun, rabbım mekanlarını cennet eylesin ...
Gezegen yakın kaybetmişsin anneni
Pazartesi başlayalım.Hayırlı yolculuklar bacım. Sağ salim git gelde artıkın diyete başlayalım senle
Bacımız nerde @divinity ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?