Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merve hoşgeldin

Kahvaltıyı neden yapmadınki ?
Corbanın ne oldugu ve miktarınıda yazarmısın? tabi suyunuda ...
Puanın 9 suyunu en az 2 lt içtin diye sayıyorum
1 puanda kahvaltın eksik ondan kırdım
Hosbulduk tesekkur ederim 2,5 litre su ictim bugun. 3 tane cocugu yedireyim derken ben kahvalti saatini gecirip oglen yemegi yiyorum o yuzden :) corba mercimek corbasi yazmistim ama aksam da ayni corbayi ictim

ben 3 sende aldım 10 kilo gezegenfeza 5 ayda almış kendimi kutluyom
Yok yavs 1 ayda Türkiyede tatilinde burda aldı gitti alamanyaya . Yedi çörekleri herleyi homini gırtlak aldı bir ayda
Ben takıma geldiğimde yeni mezun olduydu . Sanırım aşırı kısıtlayıcı bir yöntemle kilo verdi birdende bol yemek ami kilo artışı yapar bu normal yani
Gelsinde su orucu yapacaz

Fatmam hadi menünü yazda puanını verip gideyim

Canım düzensiz bir gün du yazayım
7-8 saat pasta börek işleriyle uğraştım

Bakalım hatırladığım kadarıyla

Sabah
2 dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Yumurta
Domates salatalık

Öğle
Salatalık domates
Peynir

Ara
Ceviz kırarken ağzıma attım ancak 1 ceviz kadardı herhalde

Yarimdan az ıslak kek tadına baktım

Akşam
Yoğurt kürü

Hatirladigim kadarıyla kuzum
HayiHay akşamlar

tabi tabi evdesiniz yapın bende isterdim katılmayı size ama düşer bayılırım bi yerde ama çok merak ediyom gerçekten faydası varmı denemek isterdim.

Hayihay akşamlar sanada fatmam
Davetmi var pasta börek?
Bu şekil kurtaydıysan

Su yazmamışsın sporda yok
Yinede 9 canım . Pasta börek içinde sabrettiğim için

aa saracım aynı bende öyleyim hiç çıkmıyor değilim ama çokta mükemmel değil haftada bir yapacam ben bu kahvaltıyı

tabi tabi evdesiniz yapın bende isterdim katılmayı size ama düşer bayılırım bi yerde ama çok merak ediyom gerçekten faydası varmı denemek isterdim.
Ben hiç denemedim gezegene sormak lazım o yaptı sanırım. Sağlık için çok faydalı diye biliyorum. İlk yenen hücreler hastalıklı hücrelermiş . Aidin salihi bende okumak istiyorum aslında

Ben hiç denemedim gezegene sormak lazım o yaptı sanırım. Sağlık için çok faydalı diye biliyorum. İlk yenen hücreler hastalıklı hücrelermiş . Aidin salihi bende okumak istiyorum aslında
ben onu bizim firuze vardı ya emine yani ondan duymuştum ozaman araştırdım hatta kitabida aldım birine verdim gitti kitap neyse ama yapmaya cesaretim olmadı.

Pazartesi dönüm noktam olsun o zaman

Hayatta olan anne babalarınıza rabbim sağlıklı güzel ömürler versin. Kaybettiklerimize Allah rahmet eylesin, nur içinde olsunlar inşallah.
Yarın babamı kaybetmemin 4. Yılı bitiyor.
Amin inşallah, seninde başın sağolsun ablam

Hayirlisiyla sağ salim git gel insallah cnm.Dualarimiz seninle.Nereye gidiyon??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…