Iyi geceler hanımlar
Menüm
Sabah
2 yumurta
1 salatalık
Akşam
Taze fasulye
Salata
Su 1.5 lt civarı
Spor yok
Bir klasik sarayca perşembe menüsüIyi geceler hanımlar
Menüm
Sabah
2 yumurta
1 salatalık
Akşam
Taze fasulye
Salata
Su 1.5 lt civarı
Spor yok
evet aynı şeyi düşünmüşüz aebenim sabah o yüzden normal kahvaltı yaptım aslında onu yiyince koca bardak bir su içiyodum ama demekki bende ters tepki yaptı.Miktarı az olsada Senin için akşamki ekmegin fazla olmuş sanki.
Yinede güzel menün puanın 9 spordan kırdım
Sende bir süre yeme yulaf . Geceden ıslatıyırsunya iyce macun kıvamına gelip bağırsakları tutuyor olabilir
evet aynı şeyi düşünmüşüz aebenim sabah o yüzden normal kahvaltı yaptım aslında onu yiyince koca bardak bir su içiyodum ama demekki bende ters tepki yaptı.
aa gerçekten çok sevindimm rabbim bidaha yaşatmasınSağol canım benim çok iyi şimdi yarın taburcu oluyor
Diyet yapmayı özledim zalım baskül hiç durdugu yerde durmuyorHeee cumaydı sen mezun oldun tabi cuma gününün önemini unuttun aşkolsun
kısaca hep aç gezeceğiz aebenimDiyet yapmayı özledim zalım baskül hiç durdugu yerde durmuyor
Ama hepDiyet yapmayı özledim zalım baskül hiç durdugu yerde durmuyor
Gader utansın yaffkısaca hep aç gezeceğiz aebenimseda sayan derdi hep açım hiç doymuyorum hep öyle geziyom diye
onu beklersen 70 e çıkacan boşver onu
Yazmış yazmış 72 üstüymüşonu beklersen 70 e çıkacan boşver onukaç kilo olduğunuda demiyor hain domdom gezmeye gitti o demi?
iyi fazla kilo almamış gene kaçla mezun olmuştuki acaba?
Bir kase canım :)Tek başlarına öğünlerin güzel pamugum lakin 3 öğünde karbonun çok olmuş birazçorban ne kadar miktar olarak?
9 puan canım
Olurmu 64 küsürle mezun oldu yanlış hatırlamıyorsamiyi fazla kilo almamış gene kaçla mezun olmuştuki acaba?
anestezi tekn canımsakın tartılmayı bırakma.tartılmayı bırakma eşigi kilo almaya başlamadan önceki son evre.73 te olsan 75 te olsan hemen dizginlerini eline al.ben 73 e kadar inmistim, tartılmayı bırakınca 90 oldumsakın emeğine yazık etme aman
yaso saglık personeli misin??kolay gelsin ne iş yapıyorsan
3 öğünün birinde, bu akşam olursa daha iyi olur , hiç karbon almazsan daha güzel kilo verirsin , sütünü etkilemezBir kase canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?