- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
bitince sıfırdan harika bir evin olacak canım sağlık ve huzurla otur inşallahcanım evin içinde komple tadilat var mutfak banyo tuvalet boya badana herşeyi yeniliyoruz işi bitirecekler paralarını alacaklar ama uzattıkça uzattılar bugün yarın diye diye sinir hastası ettiler beni
bakayım ben onanetten yaz gelir canım hem çok güzel temizliyor hemde rahatsız etmiyor ben memnunum
spor şart bize,ne zaman planlasam olmuyor amaEvet özlemim malesef zor bir surecbenim meto iki kat yavas
amin canım hepimizin inşallah,bu arada şehir dışına düğüne gittin sanırım iyi eğlenceler yeni çifte mutluluklarBiliyorumda, bazen boş bulunuyoruz heralde. Allah gönlüne göre versin
amin kaptanım ben de dahilTüm hastalara geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
onun da kolayıni buldum.cocuklar sabah okula gidince banyo wc temizliyorum.açıyorum her yeri onlar okuldan gelene dek kokusu gidiyor.o koku benim icin bağımlılık oldu artık
hoşgeldin canım takımaHosbulduk cok tesekkur ederim . 30 yasindayim 1.60 boyum, 63 kiloyum, 3 cocuk annesiyim. En kucugu 7 aylik. Son zamanlarda canim sikildikca yemek yiyorum hizla kilo almaya basladim artik bir dur deme vakti geldi.
Sen menünü yaz bakarız düzenleriz dengeli ekmeklede kilo verirsin üzülmeevet abla ekmek yüzünden kilo veremeyen kadın
Pamuk 500 gr kötü değil canım ama daha fazla vermek istiyorsan tavsiyelerimize kulak verKilo bildirimi
Geçen hafta 63.8
Bu hafta 63.3
Fark -500 Gr cık
teşekkürler canım daha iyi olsun inşallahAfiyet olsun özlem bacım
Sporsan kırdım puanını 9 canım
hoşgeldin canım takımagünaydın arkadaşlar nasılsınız ben sabah tartıldım 90 kiloyum
Geçmiş olsun özlemimteşekkürler canım daha iyi olsun inşallah
hoşgeldin canım takıma
ana-babası vefat edenleri okudum tekrar üzmemek için alıntı yapmadım Allah rahmet eylesin kızlar,hayatta olanlara iyi bakmayı hayırlı evlat olmayı nasip etsin
ben çok hastalandımöksürükle başladı,şimdi öksürük terleme baş ağrısı kırıklık,bu günü geçireyim de haftasonu dinlenerek düzeleyim inşallah,ne zaman spor planı yapsam bişey çıkıyo hayırlısı
teşekkürler canım daha iyi olsun inşallah
hoşgeldin canım takıma
ana-babası vefat edenleri okudum tekrar üzmemek için alıntı yapmadım Allah rahmet eylesin kızlar,hayatta olanlara iyi bakmayı hayırlı evlat olmayı nasip etsin
ben çok hastalandımöksürükle başladı,şimdi öksürük terleme baş ağrısı kırıklık,bu günü geçireyim de haftasonu dinlenerek düzeleyim inşallah,ne zaman spor planı yapsam bişey çıkıyo hayırlısı
günaydın cumanız hayrolsun
kilom geçen cuma 99.3
bugün 98,2
fark 1.1
yüzde 1.107 doğru hesapladım mı bilen biri kontrol edebilir mi
bu arada başta @ sara-28 olmak üzere tüm kilo verenleri kutluyorum,sara cım diyette istikrarın ikide bir bozmamanın ileride nasıl memnun ettiğinin canlı kanıtısın kutluyorum tatlım
Bu arada bu hafta 1. Lik geliyor sanki ne dersiniz?
işlere dalayım kızlar görüşürüz akşama parti yapalım mıhasta hasta gelirim geri kalmam
sağol canım kısa kolluyla oturuyorum hala terliyorum cam kapı açamıyorum daGeçmiş olsun özlemim
Kilo bildirimi
Geçen hafta 63.8
Bu hafta 63.3
Fark -500 Gr cık
Geçmiş olsun canım
Tebrik ederim seni ve güzel sözlerin içinde teşekkür ederim
İnşallah canım takımımız bu hafta birinci olsun
sağol canım inşallah öyle olacak gibi duruyorKolay gelsin canım
bugün baskül güldü şükür yüzüme şükürkendimin kilo verdiğimin farkındayım ama basküle yansımıyordu bir ödem bir kabızlık bir adet olamama derken 2 haftadır stresten öldüm .
kilomu yazayım
geçen hafta 68.500
bu hafta 67.300
fark 1.2
moni
bende kilomu bildireyim
Geçen hafta : 89,9
bu hafta : 87,5
fark : 2,4
Yüzde : 2,78
Çok az yemişsin canım bu sağlıklı değil biliyosun
Bir klasik sarayca perşembe menüsü
Acep diğer günler ne yendide bu menü geldi gene
Su ve spordan puan kırdım 8
Belki senin bağırsaklarda iyi gelirdi, dene bakalım nasıl olacak.Gezegenim malum daha hastalıktan toparlanamadım evdekiler ne derki1-2 gün bi deneyelim olmadı.. beni 3 günden sonrası bozar yapamam yani , sen iyi yapmışsın 23 gün maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?