Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım evin içinde komple tadilat var mutfak banyo tuvalet boya badana herşeyi yeniliyoruz işi bitirecekler paralarını alacaklar ama uzattıkça uzattılar bugün yarın diye diye sinir hastası ettiler beni
bitince sıfırdan harika bir evin olacak canım sağlık ve huzurla otur inşallah

netten yaz gelir canım hem çok güzel temizliyor hemde rahatsız etmiyor ben memnunum
bakayım ben ona

Evet özlemim malesef zor bir surec benim meto iki kat yavas
spor şart bize,ne zaman planlasam olmuyor ama
Biliyorumda, bazen boş bulunuyoruz heralde. Allah gönlüne göre versin
amin canım hepimizin inşallah,bu arada şehir dışına düğüne gittin sanırım iyi eğlenceler yeni çifte mutluluklar

Tüm hastalara geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
amin kaptanım ben de dahil
onun da kolayıni buldum.cocuklar sabah okula gidince banyo wc temizliyorum.açıyorum her yeri onlar okuldan gelene dek kokusu gidiyor.o koku benim icin bağımlılık oldu artık

ben bazen mecburen akşam yapıyorum hepimiz etkileniyoruz
Hosbulduk cok tesekkur ederim . 30 yasindayim 1.60 boyum, 63 kiloyum, 3 cocuk annesiyim. En kucugu 7 aylik. Son zamanlarda canim sikildikca yemek yiyorum hizla kilo almaya basladim artik bir dur deme vakti geldi.
hoşgeldin canım takıma

Afiyet olsun özlem bacım

Sporsan kırdım puanını 9 canım
teşekkürler canım daha iyi olsun inşallah

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben sabah tartıldım 90 kiloyum
hoşgeldin canım takıma

ana-babası vefat edenleri okudum tekrar üzmemek için alıntı yapmadım Allah rahmet eylesin kızlar,hayatta olanlara iyi bakmayı hayırlı evlat olmayı nasip etsin

ben çok hastalandımöksürükle başladı,şimdi öksürük terleme baş ağrısı kırıklık,bu günü geçireyim de haftasonu dinlenerek düzeleyim inşallah,ne zaman spor planı yapsam bişey çıkıyo hayırlısı

günaydın cumanız hayrolsun

kilom geçen cuma 99.3
bugün 98,2
fark 1.1
yüzde 1.107 doğru hesapladım mı bilen biri kontrol edebilir mi
bu arada başta @ sara-28 olmak üzere tüm kilo verenleri kutluyorum,sara cım diyette istikrarın ikide bir bozmamanın ileride nasıl memnun ettiğinin canlı kanıtısın kutluyorum tatlım

Geçmiş olsun özlemim

Geçmiş olsun canım

Tebrik ederim seni ve güzel sözlerin içinde teşekkür ederim

Bu arada bu hafta 1. Lik geliyor sanki ne dersiniz?

İnşallah canım takımımız bu hafta birinci olsun

bende kilomu bildireyim

Geçen hafta : 89,9
bu hafta : 87,5
fark : 2,4
Yüzde : 2,78

Süpersiniz kızlar masaallah
Azimli hatunlar

Gezegenim malum daha hastalıktan toparlanamadım evdekiler ne derki 1-2 gün bi deneyelim olmadı.. beni 3 günden sonrası bozar yapamam yani , sen iyi yapmışsın 23 gün maşallah.
Belki senin bağırsaklarda iyi gelirdi, dene bakalım nasıl olacak.
Eğer pazartesi başlarım diyorsan pazar akşam müshil alman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…