Misafir gibisin mımar kuzum anca kilo bildirmeye geliyorsunBu hafta sabit çıktım.Burayı boşladığımdan oldu bence
Kilo veren herkesi çok tebrik ederim
Yapmadı bende bişi ya için ilacınızı ...Ben yapıyor diye içmiyorum, aslında benimde kullanmam lazım
Tebrikler hemşerim
Saol hemşomTebrikler hemşerim
Kuzum sakin, ne demek battım hepten batsın öyle bir dünya yok.Geçen hafta 59.8
bu hafta 60.8
Kaptanım beni izne mi ayirsan listeden mezun olmak dışında nasıl çıkılır .ben çok iradesiz ve cok yiyorum şu ara . Ve listede olmak çok bozuyor moralim i. Odevini yapamayan öğrenci gibiyim . Motivasyon um hepten düşuor zaten Battim hepten batsin Die.moni
Özür dilerim tüm takımdan
Sabah bi de tam istedgm gbi tartilamadim. Wc vs. Ama işte . Ben hissediyorum zaten kilo aldgm i
orucumu bende turuyorum onda bir problem yok ama bunda 36 saat açlık biraz fazla gibi geldi.yine de kafamin bir kösesinde dursunObezim benim hipogilisemim var hatta geçen tahlillerde şekerim 61 çıktıama orucu rahat tutarım
Birde demiri günde 2 kere içiyorum sabah akşam.
Sabah aç karna iç, kahvaltın 1-2 saat sonra peynirini yersin.
Kansızlık kilo vermeyide engelliyor !
Ben sabah akşam içiyorum lakin kabız olmadım hamdolsun şimdilik
Gaz yapıyor ama
İştahımda zaten var hapı şuçlamayım şimdi
İlacını iç yani
36 saat bikac seferben bir gün içiyorum bir gün içmiyorum :) unutuyorum yahu..bir de süt ürünleriyle alınınca emilimi olmuyormuş.e ben peynirin olmadığı sofraya oturmam, aralarda bir bardak ayran içerim.o yüzden erteledikçe erteliyorum
geçmiş olsun..hastayken spor yapmanı tavsiye etmem, aksine dinlenmeye çalış
aa hakikaten mi?? Ben niye sabahın köründe tartılıyorum o zaman :)) haftaya bende geç tartılayım
36 saate cesaret edemem gezegencim.insülin direnci var bende kahvaltıyı geç yapsam ellerim titremeye başlıyor.önce daha bi az aralıklı başlarım belki sonra artırırım.diyetisyene gidince sorucam bunu.sen yaptın mı hiç??
Banane resim istiyomBen terziye gidiyorum şu meşhur gırmızı elbiseyi alıcam
Baktır tabi.Gunaydin kizlarr, hayirli Cumalar.
Dusundumde ben haftaya vit. D olctursemmi, hep dusuk oluyor benim. Ve gecen biri dedi vit. D dusuk olursa kilo vermen yavaslar, ondan sonradir aklima takildi kan aldirsammi diye
Zehra cim bi baktir.Gunaydin kizlarr, hayirli Cumalar.
Dusundumde ben haftaya vit. D olctursemmi, hep dusuk oluyor benim. Ve gecen biri dedi vit. D dusuk olursa kilo vermen yavaslar, ondan sonradir aklima takildi kan aldirsammi diye
Anlaşıldı illa benimle motti olacan sen. Eski fatma nerede. Sende eski sarayca yi sor
Bu bahsettigin açlık orucu mu yoksa36 saat bikac sefer
3 gün bikac sefer
1 hafta 2 sefer
23 gün 1 sefer yaptım
Bende insülindirenci yok, gayet güzel yaptım.
Yemek yapmayıda yemeğinde sevmem.
Sen karatay yapsaydın insülin direnci düzeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?