Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydin kizlarr, hayirli Cumalar.

Dusundumde ben haftaya vit. D olctursemmi, hep dusuk oluyor benim. Ve gecen biri dedi vit. D dusuk olursa kilo vermen yavaslar, ondan sonradir aklima takildi kan aldirsammi diye

Geçen hafta 59.8
bu hafta 60.8
Kaptanım beni izne mi ayirsan listeden mezun olmak dışında nasıl çıkılır .ben çok iradesiz ve cok yiyorum şu ara . Ve listede olmak çok bozuyor moralim i. Odevini yapamayan öğrenci gibiyim . Motivasyon um hepten düşuor zaten Battim hepten batsin Die. moni
Özür dilerim tüm takımdan
Sabah bi de tam istedgm gbi tartilamadim. Wc vs. Ama işte . Ben hissediyorum zaten kilo aldgm i

Kuzum sakin, ne demek battım hepten batsın öyle bir dünya yok.
Önce, gün içinde tekrar tartılmanı istiyorum.
Mezun olabilmen için olman gereken kilo: 58,6
Mezun olmadan bırakmıyorum seni, bu hafta azmedersen haftaya mezun bile olabilirsin, en geç sonraki hafta.
Toparlanmanı istiyorum, mezuniyeti önce kendine sonra takıma borçlusun kuzum

orucumu bende turuyorum onda bir problem yok ama bunda 36 saat açlık biraz fazla gibi geldi.yine de kafamin bir kösesinde dursun

Hap bana yapıyor kabızlık hem de günde bir kere içiyorum.düzenli içerim insallah.bakalım..

Edit: şeker 61?? Oo dikkat et kendine kuzum, ara öğünlerini mutlaka yap.bizde seker genetik hem anne hem de baba tarafımda vsr.hepsi insülin kullanıyor, kullanmayan bir çocuklar var

36 saat bikac sefer
3 gün bikac sefer
1 hafta 2 sefer
23 gün 1 sefer yaptım

Bende insülindirenci yok, gayet güzel yaptım.
Yemek yapmayıda yemeğinde sevmem.
Sen karatay yapsaydın insülin direnci düzeliyor

Gunaydin kizlarr, hayirli Cumalar.

Dusundumde ben haftaya vit. D olctursemmi, hep dusuk oluyor benim. Ve gecen biri dedi vit. D dusuk olursa kilo vermen yavaslar, ondan sonradir aklima takildi kan aldirsammi diye
Baktır tabi.
Ben senelerdir hergün içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…