Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Harika, ben 70 altına düşene kadar sende mezun olacan galiba

Son düzenleme:
gezegenfeza bacım güzelce eğlen düğünde darısı bizim çoçukların başına rabbim hayırlı insanlar çıkarsın çoçuklarımızın karşısına.
Amin inşallah, ben düğünlerde oynamamki. Oynayanlara bakarım . Bu düğünde fazlaca sorumluluğum olacağından oynayanlara da az bakarım. Emanetcilik yapacam

Aklına yatıyorsa haftada bir 36 saatle başlayabilirsin

hosbuldum tşk ederim

Sağol ablacım

Gunaydin hanımlar

Geçen hafta 64.3 kg
Bu hafta 63.9 kg
Fark 0.4 kg
% 0.62

Bu gün evdeyim geç tartıldım hakikaten fark ediyor.

Kankim butun hafta yedin yedinnn de
Perşembe aç kaldon 400gr fark
Valla güzelmiş

gezegenfeza soyleyin tokattan vazgeçtim
Yumruk atsın banaaa

İşler bekler beni evi toplayıp
Kizi okula goturcem

Amin inşallah
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim

Bende mandalin suyunu 1-2 saat sonra içiyorum c vitamininde emilimi daha çok oluyor diye.
Bırakacak lüksüm yok bacım düşmüş iyce hepsi
ben bir gün içiyorum bir gün içmiyorum :) unutuyorum yahu..bir de süt ürünleriyle alınınca emilimi olmuyormuş.e ben peynirin olmadığı sofraya oturmam, aralarda bir bardak ayran içerim.o yüzden erteledikçe erteliyorum

geçmiş olsun..hastayken spor yapmanı tavsiye etmem, aksine dinlenmeye çalış

Gunaydin hanımlar

Geçen hafta 64.3 kg
Bu hafta 63.9 kg
Fark 0.4 kg
% 0.62

Bu gün evdeyim geç tartıldım hakikaten fark ediyor.
aa hakikaten mi?? Ben niye sabahın köründe tartılıyorum o zaman :)) haftaya bende geç tartılayım

Aklına yatıyorsa haftada bir 36 saatle başlayabilirsin
36 saate cesaret edemem gezegencim.insülin direnci var bende kahvaltıyı geç yapsam ellerim titremeye başlıyor.önce daha bi az aralıklı başlarım belki sonra artırırım.diyetisyene gidince sorucam bunu.sen yaptın mı hiç??

Ben hep 7.30 gibi kalkar kalkmaz tartılıyorum. Işe gidiyorum çünkü. Bu gün evdeyim. Sabah kızımı okula bıraktım gidiş dönüş 20 dk buldu. Yürüyüş ıyi oldu yani.

Obezim benim hipogilisemim var hatta geçen tahlillerde şekerim 61 çıktı ama orucu rahat tutarım

Birde demiri günde 2 kere içiyorum sabah akşam.
Sabah aç karna iç, kahvaltın 1-2 saat sonra peynirini yersin.
Kansızlık kilo vermeyide engelliyor !

Ben sabah akşam içiyorum lakin kabız olmadım hamdolsun şimdilik
Gaz yapıyor ama
İştahımda zaten var hapı şuçlamayım şimdi
İlacını iç yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…