Bağırsaklar ve mide boş olunca açlık çok hissedilmiyor, akşama kadar ıyi gidiyor, akşam baya baya pilim bitiyordu
Harika, ben 70 altına düşene kadar sende mezun olacan galibabugün baskül güldü şükür yüzüme şükürkendimin kilo verdiğimin farkındayım ama basküle yansımıyordu bir ödem bir kabızlık bir adet olamama derken 2 haftadır stresten öldüm .
kilomu yazayım
geçen hafta 68.500
bu hafta 67.300
fark 1.2
moni
Amin inşallah, ben düğünlerde oynamamkigezegenfeza bacım güzelce eğlen düğünde darısı bizim çoçukların başına rabbim hayırlı insanlar çıkarsın çoçuklarımızın karşısına.
Ben yapıyor diye içmiyorum, aslında benimde kullanmam lazımYasemin kan ilacı yani demir kabızlık ve kilo artışı iştah yaparmıydı ? Gerçi sabah -akşam içiyorum çok bir fark görmedim sankide yinede bir sorayım dedim .
Hayırlı işlerhaydin grş ben işe gider
Aklına yatıyorsa haftada bir 36 saatle başlayabilirsinteşekkür ederim.corbam ezogelin çorbasıydı
diyetisyenine söyle bu durumu.kontrolu bekleme, telefon et hemen söyle ki menünü degistirsin.neden sabahları normal kahvaltı yapmıyorsun?
tam şu sıralar onu araştırıyordum fakat kitabını alıp okumadım.belirli bir kiloya inmeden yapamam yinede gibi geliyor
hadi bakalım gezegencimtakip ediyorum bak seni.ben yaptım bu hatayı kimsenin yapmasını istemiyorum
hosbuldum tşk ederimgünaydın cumanız hayrolsun
kilom geçen cuma 99.3
bugün 98,2
fark 1.1
yüzde 1.107 doğru hesapladım mı bilen biri kontrol edebilir mi
bu arada başta @ sara-28 olmak üzere tüm kilo verenleri kutluyorum,sara cım diyette istikrarın ikide bir bozmamanın ileride nasıl memnun ettiğinin canlı kanıtısın kutluyorum tatlım
Sağol ablacımbitince sıfırdan harika bir evin olacak canım sağlık ve huzurla otur inşallah
bakayım ben ona
spor şart bize,ne zaman planlasam olmuyor ama
amin canım hepimizin inşallah,bu arada şehir dışına düğüne gittin sanırım iyi eğlenceler yeni çifte mutluluklar
amin kaptanım ben de dahil
ben bazen mecburen akşam yapıyorum hepimiz etkileniyoruz
hoşgeldin canım takıma
Gunaydin hanımlar
Geçen hafta 64.3 kg
Bu hafta 63.9 kg
Fark 0.4 kg
% 0.62
Bu gün evdeyim geç tartıldım hakikaten fark ediyor.
Amin inşallahteşekkürler canım daha iyi olsun inşallah
hoşgeldin canım takıma
ana-babası vefat edenleri okudum tekrar üzmemek için alıntı yapmadım Allah rahmet eylesin kızlar,hayatta olanlara iyi bakmayı hayırlı evlat olmayı nasip etsin
ben çok hastalandımöksürükle başladı,şimdi öksürük terleme baş ağrısı kırıklık,bu günü geçireyim de haftasonu dinlenerek düzeleyim inşallah,ne zaman spor planı yapsam bişey çıkıyo hayırlısı
Kolay gelsin canım, yumruk emojisi olsa atardımKankim butun hafta yedin yedinnn de
Perşembe aç kaldon 400gr fark
Valla güzelmiş
gezegenfeza soyleyin tokattan vazgeçtim
Yumruk atsın banaaa
İşler bekler beni evi toplayıp
Kizi okula goturcem
ben bir gün içiyorum bir gün içmiyorum :) unutuyorum yahu..bir de süt ürünleriyle alınınca emilimi olmuyormuş.e ben peynirin olmadığı sofraya oturmam, aralarda bir bardak ayran içerim.o yüzden erteledikçe erteliyorumBende mandalin suyunu 1-2 saat sonra içiyorum c vitamininde emilimi daha çok oluyor diye.
Bırakacak lüksüm yok bacım düşmüş iyce hepsi
geçmiş olsun..hastayken spor yapmanı tavsiye etmem, aksine dinlenmeye çalışteşekkürler canım daha iyi olsun inşallah
hoşgeldin canım takıma
ana-babası vefat edenleri okudum tekrar üzmemek için alıntı yapmadım Allah rahmet eylesin kızlar,hayatta olanlara iyi bakmayı hayırlı evlat olmayı nasip etsin
ben çok hastalandımöksürükle başladı,şimdi öksürük terleme baş ağrısı kırıklık,bu günü geçireyim de haftasonu dinlenerek düzeleyim inşallah,ne zaman spor planı yapsam bişey çıkıyo hayırlısı
aa hakikaten mi?? Ben niye sabahın köründe tartılıyorum o zaman :)) haftaya bende geç tartılayımGunaydin hanımlar
Geçen hafta 64.3 kg
Bu hafta 63.9 kg
Fark 0.4 kg
% 0.62
Bu gün evdeyim geç tartıldım hakikaten fark ediyor.
36 saate cesaret edemem gezegencim.insülin direnci var bende kahvaltıyı geç yapsam ellerim titremeye başlıyor.önce daha bi az aralıklı başlarım belki sonra artırırım.diyetisyene gidince sorucam bunu.sen yaptın mı hiç??Aklına yatıyorsa haftada bir 36 saatle başlayabilirsin
Yok kız bi cumartesi akşamı faciaydı diğer günler ufak tefek cızlar vardıKankim butun hafta yedin yedinnn de
Perşembe aç kaldon 400gr fark
Valla güzelmiş
gezegenfeza soyleyin tokattan vazgeçtim
Yumruk atsın banaaa
İşler bekler beni evi toplayıp
Kizi okula goturcem
Ben hep 7.30 gibi kalkar kalkmaz tartılıyorum. Işe gidiyorum çünkü. Bu gün evdeyim. Sabah kızımı okula bıraktım gidiş dönüş 20 dk buldu. Yürüyüş ıyi oldu yani.ben bir gün içiyorum bir gün içmiyorum :) unutuyorum yahu..bir de süt ürünleriyle alınınca emilimi olmuyormuş.e ben peynirin olmadığı sofraya oturmam, aralarda bir bardak ayran içerim.o yüzden erteledikçe erteliyorum
geçmiş olsun..hastayken spor yapmanı tavsiye etmem, aksine dinlenmeye çalış
aa hakikaten mi?? Ben niye sabahın köründe tartılıyorum o zaman :)) haftaya bende geç tartılayım
36 saate cesaret edemem gezegencim.insülin direnci var bende kahvaltıyı geç yapsam ellerim titremeye başlıyor.önce daha bi az aralıklı başlarım belki sonra artırırım.diyetisyene gidince sorucam bunu.sen yaptın mı hiç??
Obezim benim hipogilisemim var hatta geçen tahlillerde şekerim 61 çıktıben bir gün içiyorum bir gün içmiyorum :) unutuyorum yahu..bir de süt ürünleriyle alınınca emilimi olmuyormuş.e ben peynirin olmadığı sofraya oturmam, aralarda bir bardak ayran içerim.o yüzden erteledikçe erteliyorum
geçmiş olsun..hastayken spor yapmanı tavsiye etmem, aksine dinlenmeye çalış
aa hakikaten mi?? Ben niye sabahın köründe tartılıyorum o zaman :)) haftaya bende geç tartılayım
36 saate cesaret edemem gezegencim.insülin direnci var bende kahvaltıyı geç yapsam ellerim titremeye başlıyor.önce daha bi az aralıklı başlarım belki sonra artırırım.diyetisyene gidince sorucam bunu.sen yaptın mı hiç??
Yok kız bi cumartesi akşamı faciaydı diğer günler ufak tefek cızlar vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?