Vero sen hiç böyle yapmazdınGeçen hafta 59.8
bu hafta 60.8
Kaptanım beni izne mi ayirsan listeden mezun olmak dışında nasıl çıkılır .ben çok iradesiz ve cok yiyorum şu ara . Ve listede olmak çok bozuyor moralim i. Odevini yapamayan öğrenci gibiyim . Motivasyon um hepten düşuor zaten Battim hepten batsin Die.moni
Özür dilerim tüm takımdan
Sabah bi de tam istedgm gbi tartilamadim. Wc vs. Ama işte . Ben hissediyorum zaten kilo aldgm i
Kankiiiiim biz nerede hata yapıyoruz. Hadi bu hafta toparlanalimKilo verme serüvenim
Takla attı nie böyle oldum bilmiyorum
Geçen hafta 61.7 yanlış hatırlamıyorsam
Bu hafta 61.5
Kilo verme serüvenim
Takla attı nie böyle oldum bilmiyorum
Geçen hafta 61.7 yanlış hatırlamıyorsam
Bu hafta 61.5
Gunaydin hanımlar
Geçen hafta 64.3 kg
Bu hafta 63.9 kg
Fark 0.4 kg
% 0.62
Bu gün evdeyim geç tartıldım hakikaten fark ediyor.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Yaşım sara özlem pamuk gamze bunları gördüm şimdilik
Buradayım artıkMisafir gibisin mımar kuzum anca kilo bildirmeye geliyorsun
Aslında şifa orucu deniyor, diğer adi açlık orucu, bizimkiler ben yaparken ölüm orucu derlerdiBu bahsettigin açlık orucu mu yoksa
Burdayım ortimHayırlı yolculuklar bacım. Sağ salim git gelde artıkın diyete başlayalım senle
Bacımız nerdedivinity ?
Geçmiş olsun ablam bizim takıma nazar değdi herkes hastaneyi bi kere yokluyoBurdayım ortim
Hastaneye geldim kontrole
Kafama takıldı bioenerjistin söylediği ,o yüzden muayene oldum smear verdim
31 Ekim'de kan verecem..rutin kontrollere gelecem artık
Buradan ayrı kalmak bana yaramıyor..kacamaklar yapmaya başladım
oo maasallah ya.yalnız 23 gün bir sefer yaptım demişsin ya 23 gün mü sürdü oruç?36 saat bikac sefer
3 gün bikac sefer
1 hafta 2 sefer
23 gün 1 sefer yaptım
Bende insülindirenci yok, gayet güzel yaptım.
Yemek yapmayıda yemeğinde sevmem.
Sen karatay yapsaydın insülin direnci düzeliyor
dahiliye doktoruna git,şekerine baktır canımKizlar icimdeki yeme istegini bastiramiyorum ozellikle geceleri 4 5 gibi kalkip yemek yemek istiyorum yemeyince yatamiyorum dun gece kendimi zor tuttum bu sefer de uyuyamadim. Size aclik krizi gelince ne yapiyorsunuz ? Gun icinde de kendimi hep ac hissediyorum hep
ahahahh valla doğru söylemişlerAslında şifa orucu deniyor, diğer adi açlık orucu, bizimkiler ben yaparken ölüm orucu derlerdi
Kankiiiiim biz nerede hata yapıyoruz. Hadi bu hafta toparlanalim
Senin bu enerjist falcı işine döndü haBurdayım ortim
Hastaneye geldim kontrole
Kafama takıldı bioenerjistin söylediği ,o yüzden muayene oldum smear verdim
31 Ekim'de kan verecem..rutin kontrollere gelecem artık
Buradan ayrı kalmak bana yaramıyor..kacamaklar yapmaya başladım
Tek seferde 23 gün yaptım.oruç?
dahiliye doktoruna git,şekerine baktır canım
ahahahh valla doğru söylemişler
Liste çok daha iyi olabilirdi, ilk 3 e giremedik belki 4. Olabiliriz.İyi akşamlar
Ayşem listenin durum nasıl canım?
Teşekkür ederim canım senide zayıflatacam kafaya koydum yeterki sende istekli ol ve beni bırakma
Kilo bildirimi
Geçen hafta 63.8
Bu hafta 63.3
Fark -500 Gr cık
günaydın cumanız hayrolsun
kilom geçen cuma 99.3
bugün 98,2
fark 1.1
yüzde 1.107 doğru hesapladım mı bilen biri kontrol edebilir mi
bu arada başta @ sara-28 olmak üzere tüm kilo verenleri kutluyorum,sara cım diyette istikrarın ikide bir bozmamanın ileride nasıl memnun ettiğinin canlı kanıtısın kutluyorum tatlım
Gunaydin hanımlar
Geçen hafta 64.3 kg
Bu hafta 63.9 kg
Fark 0.4 kg
% 0.62
Bu gün evdeyim geç tartıldım hakikaten fark ediyor.
Kilomu bildireyim.Sonra dunku menumu yazayim.Birkac gundur manti cok oyaladi,pek giremiyorum.
Cuma : 69.8
Bugun : 69.5
Fark : -300 gr
Yuzde : 0.43
Anlaşıldı illa benimle motti olacan sen. Eski fatma nerede. Sende eski sarayca yi sor
Cancagazim ikimiz de toparlanmaliyiz
Kizlar icimdeki yeme istegini bastiramiyorum ozellikle geceleri 4 5 gibi kalkip yemek yemek istiyorum yemeyince yatamiyorum dun gece kendimi zor tuttum bu sefer de uyuyamadim. Size aclik krizi gelince ne yapiyorsunuz ? Gun icinde de kendimi hep ac hissediyorum hep
Liste çok daha iyi olabilirdi, ilk 3 e giremedik belki 4. Olabiliriz.
Listede 2 artı olunca malesef yapabilecek bir şey olmuyor yüzde düşüyor.
Derece giremediğimiz için bu hafta obezztoyuda ekledim listeye, onun yüzdesinin eksi olması dereceyi etkilemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?