Tamam hatirladim nasil kizarttin onu, sirf meraktan soruyorum
Dino nerelerdesin sen bi izin diye gittin donmedin
Ne doncem yiyip icip yatmak varken zoopa var burda dönmem geri :)
Gram hesabına devam mı
Ne doncem yiyip icip yatmak varken zoopa var burda dönmem geri :)
Gram hesabına devam mı
bilsemde hayata geçiremedikten sonra aylinim tembelin tekiyim sen öyle koşturdukça bana afaganlar basıyor bide akşama aç geziyon.Valla seninde bilmedigin bi ..... yok.Agzimi bozdurdun tobe tobe.Sen nasil bişeysin yaa.Hersey hakkinda bilgin var,hayranim sana
başlamadık henüz fatmamMerhaba arkadaşlar basladimi toplantı yoksa geçmişe gideyim
Yok gramlar felan gecmiste kalditekrar baslasam aslinda iyi olur
Burdayım canım eşim varda çok yazamıyorum ama burdayımsanırım aeben katılamıcak gelemedi, demirbaş olarak onun da olmasını çok isterdim. yarın onu bilgilendiririm.
aklı burada biliyorum.
Bi an mimarımızın ve senin yazdıklarından Ahmet günbay yıldız romanı okuyormuş gibi oldum.hay maşallah benim kuzum ağlattın beni nasıl güzel yazmışsın rabbim inşallah imanı kuvvetli salih kullardan eyler seni
benim bir arkadaşım vardı liseden oda ateistti yıllar geçti aklıma düştü çokta severdimm ateist olması beni çok bağlamıyordu çok iyi yürekli biriydi o yüzden severdim onu 25 sene sonra facede buldum evlenmediği için bi baktım paylaşımları dini paylaşımlar şaşırdım ve sevindim ama merakta ettim hemen yazdım ve 1 sene sonra görüştük yanıma geldiğinde ezan okunuyordu dedi yasemin namaz kılmam lazım hemen hastanedeki dolabımdan seccadeyi çıkardım kıldı onu hayretle izledim şaşırdığımın farkındaydı ve oturdu anlattı dediki yasemin hayatımda herşey ters gitmeye başlamıştı ankarada lüks bir restrontın müdürü kendisi bir meüşterim var bayan senede bir gelir yemeğini yer gider bir sene geldi giderken uğurlamaya çıkmıştım bana döndü sırtımı sıvazlayarak seni annen bana emenet etti senin annen şehit dedi bende içimden güldüm ne annem savaşta ölmedi neyin şehidi halbuki annesi doğum yaparken ölmüştü ama kafam karıştı dedi araştırmaya başladım hergece birgün sonra yaşayacağım şeyleri görmeye başladım dedi ve karar verdim müslüman olmaya aylarca kuran öğrenmeye çalıştım öğrenemedim bir gecede rüyamda öğrendim dedi vsvs rabbim hepimizi layıkıyla yaşatmayı nasip etsin inşallah .çok sevindim canım benim
Mantılık hamur ölçüsü canımHerkezi butun takim arkadaslarimi tebrik ediyorum
Kaptanim uyuya kalmassam inshaAllah toplantidayim.
Oh misss, o tarti beni hic guldurmuyor kac haftadir :)
Ay vallahi banada bi kiskanclik geldi suann.
Bu ne olcusu abla
Şimdi geldim
Hergün 2 satır yazsan çok sevinirimÇok teşkkür ederim.O her satır benim içimdekilerin binde biri bile değil.Gönül ister ki sayfalarca yazayım
burdayım kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?