- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Iyiyim canim.Bugun sadece 1 kg yapabildim.4 kilo etten icini hazirladim,bayagi fazlaca hamur yogurdum.Alis-veris yaptim.Un az kalmis bi de evin eksikleri vardi.Kostur kostur gecti.Bugun hic oturamadim.7 kg yaptim daha.30 kilo istediler de biz yapamayiz dedik.Aylin nasılsın canım yaptınmı bugunde mantı? Daha çokmu?
Çok teşkkür ederim.O her satır benim içimdekilerin binde biri bile değil.Gönül ister ki sayfalarca yazayımhay maşallah benim kuzum ağlattın beni nasıl güzel yazmışsın rabbim inşallah imanı kuvvetli salih kullardan eyler seni
benim bir arkadaşım vardı liseden oda ateistti yıllar geçti aklıma düştü çokta severdimm ateist olması beni çok bağlamıyordu çok iyi yürekli biriydi o yüzden severdim onu 25 sene sonra facede buldum evlenmediği için bi baktım paylaşımları dini paylaşımlar şaşırdım ve sevindim ama merakta ettim hemen yazdım ve 1 sene sonra görüştük yanıma geldiğinde ezan okunuyordu dedi yasemin namaz kılmam lazım hemen hastanedeki dolabımdan seccadeyi çıkardım kıldı onu hayretle izledim şaşırdığımın farkındaydı ve oturdu anlattı dediki yasemin hayatımda herşey ters gitmeye başlamıştı ankarada lüks bir restrontın müdürü kendisi bir meüşterim var bayan senede bir gelir yemeğini yer gider bir sene geldi giderken uğurlamaya çıkmıştım bana döndü sırtımı sıvazlayarak seni annen bana emenet etti senin annen şehit dedi bende içimden güldüm ne annem savaşta ölmedi neyin şehidi halbuki annesi doğum yaparken ölmüştü ama kafam karıştı dedi araştırmaya başladım hergece birgün sonra yaşayacağım şeyleri görmeye başladım dedi ve karar verdim müslüman olmaya aylarca kuran öğrenmeye çalıştım öğrenemedim bir gecede rüyamda öğrendim dedi vsvs rabbim hepimizi layıkıyla yaşatmayı nasip etsin inşallah .çok sevindim canım benim
yaz kuzum yaz bizde senden bişeyler öğrenmiş oluruz emin ol beni çok duygulandırdın ve ağlattın çok mutlu oldumÇok teşkkür ederim.O her satır benim içimdekilerin binde biri bile değil.Gönül ister ki sayfalarca yazayım
Oh oh seni hrp böyle görmek istiyorum saram
Kaç haftadır gerçek anlamda ilerleme kaydedemedim.Bu hafta güzel bir şeyle gelmek istiyorum.Sonra daha sağlıklı beslenirim inşallahBu arada yeni müslüman olan bir kardeşinizim artık Dua beklerim ona göre
Teşekkür ederim ablacım gram gram verdim ELHAMDÜLİLLAH ama bırakmadım isteyen herkese nasip etsin INŞAALLAH kilo vermeyi RABBIMçok güzel bi duygu zayıflamak
Menü veriyorum
Sabah
1bardak süt
1muz
Öğle 2.kahvalti
Mantarlı omlet
Peynir
7zeytin
Domates salatalık
1y.k nohut
Yeşillik
3dlm civarında tam buğday ekmeği
Ara
3ceviz
1bardak süt
Akşam
1tabak mercimekli çorba
Yumurta li ıspanak
1.5dlm tam buğday ekmeği
Ara
Yoğurt kürü
Şu 2.5lt civarında
Spor 2mil lesli
sara_28 @aeben
Saraam bende seni ve sizleri cok ozledim.Biraktim mantiyi msj larin hepsini okuyacam.Gece 1 de 2 de yatiyorum,msj okuyum diyorum.Sonra iki msj anca okuyup uyuyakaliyorum.Yatagin icinde tel ariyprum sonra.
Babam cok sukur cok iyi.Evde iyice psikolojisi bozulmustu.Azad edilmis gibi iki gundur disariya cikiyor artik.Sanki guvercini kafese kapatmis gibi oldu yazik
Senin kv nasil?En son okudugum da iyi oldugunu yazmişsin.Daha da iyiye gider insallah
Monim ve takım arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim ve iyiki varsınızINŞAALLAH hamilelik sürecimide burada geçiririm ALLAH'IN izniyle
Sen gelince de ben giderim
Insallah cnm.Saram da burda gecirir insallah
Birlik olup daha başarılı olucaz inşallah ve bireysel olarakta hepimiz istediğimiz kilolara gelicez inşallah , gayretimiz,sopamız ,amacımız hep bunun için .
Bir bacı bile fazlalıklarından kurtulupta Allah razı olsun bu arkadaşlardan dedimi işte o vakit herşeye değiyor
Kızlar kayinvalidem geldi nihayet.
Ooo dolmayla hasret bitmiş supersin canım leslumi biraz daha fazla görmek isterim canim
Canım kendi adıma takımıma bir katkım olmadı bu başarıda o yüzden
Yüzüm yoktu kutlamaya
Tamam canım inşallah kahvemi alıp oğluşum u uyutup gelirim
Ooooy kiyamazmis canım ya
Yaşadığın duyguyu öyle anliyorum ki bir zaman lar mende oyle ydim
Tabii canım geçerli mazeratlarimiz müstesna menim gibi yiyip yiyip menü vermeye utancından gelemeyenler için dedim
Aleyküm selam canım
Ayyy canım çok sevindim Rabbim rızasına göre yaşamayı nasip etsin inşallah hepimiz i gerçek müminlerden eylesin
Ayyy canım iyiki geldin
Sagol amin bitanem.Kurdeleden bir suru cocuk tokalari yaptim satayim diye.Ama pazara gidip de hic satasim yok.Eskiden her hafta giderdim,simdi hic canim istemiyor.Daha kermes icin 4 tane portbebe,2 tane de bebek battaniyesi orulecek.Ne ara yapacaksam.Diyorum ki keske bir gun 24 saat degil de 48 saat olsaydi.
Aaaaa hakkattenevet canım isteyince yapalımıycak şey yok rabbımın izniyle
Aylinim manti senin başına vurmuş anladım ikidir bana moni diyon
ha aklıma gelmişkenmoni kaptanım ben perşembe akşamı istanbula gidecem cuma sabahı tartılma imkanım olmayacak perşembe sabahı kilomu bildirsem olurmu?
yok saracım yiğenlerimin doğum günü kardeşimin ikizleri onları çok özledim hemde oğlumu pazarteside tatil ya biraz değişiklik olsun bana hemde onları göreyim dedim.Hayırdır canım önemli birşey yoktur inşallah
olur kuzum.ha aklıma gelmişkenmoni kaptanım ben perşembe akşamı istanbula gidecem cuma sabahı tartılma imkanım olmayacak perşembe sabahı kilomu bildirsem olurmu?
yok saracım yiğenlerimin doğum günü kardeşimin ikizleri onları çok özledim hemde oğlumu pazarteside tatil ya biraz değişiklik olsun bana hemde onları göreyim dedim.
maşallah kuzum, çok sevindim.Çok teşkkür ederim.O her satır benim içimdekilerin binde biri bile değil.Gönül ister ki sayfalarca yazayım
evet kesinlikle öyle saracımBende bir insanın dili dini ırkı mezhebi ne olursa olsun insan olmasıyla ilgilenirim insan kelimesinin içini doldurabiliyorsa yürekçesi iyi şeyler söylüyorsa merhameti vicdanı sağlamsa benim için yeterlidir arkadaş olabilmem için
yeğenlerinin doğum günü kutlu olsun, rabbim sağlıklı, mutlu, güzel ömürler versin.evet kesinlikle öyle saracımmerhametli vicdanlı adaletli
düşünsenize moni istanbulda elinde tartı beni kovalıyor çabuk tartılolur kuzum.
istanbulun neresine geleceksin?
Allah hayirli basarili saglikli yillar nasip etsinyok saracım yiğenlerimin doğum günü kardeşimin ikizleri onları çok özledim hemde oğlumu pazarteside tatil ya biraz değişiklik olsun bana hemde onları göreyim dedim.
ay avcıların neresinde acaba, bizim ilçe de avcılar geçiyor ama bahçeşehirdeyiz.düşünsenize moni istanbulda elinde tartı beni kovalıyor çabuk tartılmonicim avcılar da kardşim teşekkür ederim insiyatifin için.
Bi an gozumde canlandi sanki ayyyydüşünsenize moni istanbulda elinde tartı beni kovalıyor çabuk tartılmonicim avcılar da kardşim teşekkür ederim insiyatifin için.
Hmmmm sevindim canım senin adına yeğenlerinin doğum günün kutlu olsun şimdiden
çok teşekkür ederim allah razı olsun cümlesinin çoçuğuna . saramada hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim.yeğenlerinin doğum günü kutlu olsun, rabbim sağlıklı, mutlu, güzel ömürler versin.
Cok tsk ederim ozlemiimişte bu,harikasın ellerine sağlık,biz Nene Hatunların torunlarıyız evellallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?