Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aylin nasılsın canım yaptınmı bugunde mantı? Daha çokmu?
Iyiyim canim.Bugun sadece 1 kg yapabildim.4 kilo etten icini hazirladim,bayagi fazlaca hamur yogurdum.Alis-veris yaptim.Un az kalmis bi de evin eksikleri vardi.Kostur kostur gecti.Bugun hic oturamadim.7 kg yaptim daha.30 kilo istediler de biz yapamayiz dedik.
Sen nasilsin?Diyet icin icimde hic istek yok,oyle bir duygu yok yazmisin gezegene.Cok uzuldum aebenim.
Size denedigim bir seyi paylasmak istiyorum.2 gundur sabahlari 1 tatli kasigi keten tohumu yagi iciyorum.Ustune de yarim lt limonlu su.O kadar tok tutuyor ki.Bu gun saat 15:00 olmus ve ben hicbirsey yemedigimin farkinda bile degilim.Bir de corbama yada yemegime 1 tatli kasigi sandolozlu karisik bitki iksiri koyuyorum.Acayip tokluk veriyor.Aksama kadar hic acikmiyorum.Denemek isterseniz.Bugun ku menumun puani cok dusuk olacak

Çok teşkkür ederim.O her satır benim içimdekilerin binde biri bile değil.Gönül ister ki sayfalarca yazayım

Oh oh seni hrp böyle görmek istiyorum saram

Sağol canım benim

Kaç haftadır gerçek anlamda ilerleme kaydedemedim.Bu hafta güzel bir şeyle gelmek istiyorum.Sonra daha sağlıklı beslenirim inşallah Bu arada yeni müslüman olan bir kardeşinizim artık Dua beklerim ona göre

Hayırlı olsun canım Allahım seni iyi kullarından eylesin ve yardımcın olsun

Her zamanki gibi harikasın canım

Teşekkür ederim ablacım gram gram verdim ELHAMDÜLİLLAH ama bırakmadım isteyen herkese nasip etsin INŞAALLAH kilo vermeyi RABBIM çok güzel bi duygu zayıflamak

Tebrik ederim canım

Menülerin artık çok güzel olmaya başladı çok seviniyorum inan

Babanın iyi olmasına sevindim kaynanamda daha iyi sağol canım yakın olsak mantılarına yardım ederdim bir haftaya kalmaz bitirirdik canım

Monim ve takım arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim ve iyiki varsınız INŞAALLAH hamilelik sürecimide burada geçiririm ALLAH'IN izniyle

Amin inşallah

Sen gelince de ben giderim
düğünler bizden soruluyor canım

Insallah cnm.Saram da burda gecirir insallah

Amin canım inşallah

Canımsın

Kızlar kayinvalidem geldi nihayet.

Gözün aydın

Evet canım diyetisyenim pazar günü boş günün istediğin bişey yiyebilirsin diye izin verince dolma yedim

Allah kolaylık versin canım benim

evet kesinlikle öyle saracım merhametli vicdanlı adaletli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…