parseller diye geçiyor diye biliyom valla ben istanbuldan çok korkuyom hiç biyerini bilmem beni alırlar havaalnından eve götürürler kendileri gezdirirler hiç bilmem istanbulu . 18 senedir köyde yaşayınca büyük şehir fobisi gelişti bendeay avcıların neresinde acaba, bizim ilçe de avcılar geçiyor ama bahçeşehirdeyiz.
benimde zehra bian kahkaha attımBi an gozumde canlandi sanki ayyyy
çok teşekkür ederim allah razı olsun cümlesinin çoçuğuna . saramada hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim.
Yok be yaa cok komiksin.Ama akla gelmesi cok dogal yasminim.bunu isteyenler pastanemi işletiyor
teşekkürler zehramAllah hayirli basarili saglikli yillar nasip etsin
Cok tsk ederim saraycam.Senin de gozun aydin tatlim.Kv gelmisAllah bol kazanç versin canim. Kolay gelsin.
40 gündür eşimle idare etmeye çalıştık 2 çocuk okula gidiyor. Eşim nöbetten geliyor uyuyamıyor. Biz çalışanlar için evde birinin olması çok iyi oluyor. Gözüm arkada kalmıyor ozlemcim.
Kız ben eski nesilim bakma çocuklar küçük
Sağol canım
Sağol yasomum
Aynen 6 yıl olacak beraberliğimiz. Allah razı olsun çocuklarıma bakıcı tutmak zorunda kalmadım.
yakın olsaydı kahve içerdik bir yerde ama bende bilmiyorum oraları. Bu yaz Arhaviye gelirsem mutlaka görüşelim inşallah.parseller diye geçiyor diye biliyom valla ben istanbuldan çok korkuyom hiç biyerini bilmem beni alırlar havaalnından eve götürürler kendileri gezdirirler hiç bilmem istanbulu . 18 senedir köyde yaşayınca büyük şehir fobisi gelişti bende
iyi bilirim aylinim o kapama şeklini ama onlara söyle beni yormayın yavaş yavaş yapacam acelelri neymişYok be yaa cok komiksin.Ama akla gelmesi cok dogal yasminim.
Tip fak de hemsire arkadasim var.25 yildir arkadasiz.Hst nin bircok servisinden isteyen hemsire ve dr lar.Bide Kayserili olunca,orjinal kayseri mantisi cok talep goruyor.Kapatma sekli bile farklidir.4 ucunu ortadan buzmeyiz
Anlatamicam ama gorunumu kuru fasulyeye benziyor biraz
Tamam hatirladim nasil kizarttin onu, sirf meraktan soruyorumKara lahananın çiçeği canım dün resmini koymuştum
MashaAllah, Allah sabir versinteşekkürler zehrambir ikizlerimz var 14 yaşına giriyolar bide ufaklığımız beter böcek 1.5 yaşında evde 3 çoçuk 3 kedi kardeşim 6 çoçuk 1 kocayla uğraşıyor işte bıkmadan.
aa tabiki çok sevinirim bayılırım hatta ben misafir ederim seni evim kapım açık monimyakın olsaydı kahve içerdik bir yerde ama bende bilmiyorum oraları. Bu yaz Arhaviye gelirsem mutlaka görüşelim inşallah.
Yesss ben hazirim, yesil caylar buyruntoplantıya hazırmıyızz
Teşekkür ederim ablacimSağol canım benim
Hayırlı olsun canım Allahım seni iyi kullarından eylesin ve yardımcın olsun
Her zamanki gibi harikasın canım
Tebrik ederim canım
Menülerin artık çok güzel olmaya başladı çok seviniyorum inan
Babanın iyi olmasına sevindim kaynanamda daha iyi sağol canım yakın olsak mantılarına yardım ederdim bir haftaya kalmaz bitirirdik canım
Amin inşallah
düğünler bizden soruluyor canım
Amin canım inşallah
Canımsın
Gözün aydın
Evet canım diyetisyenim pazar günü boş günün istediğin bişey yiyebilirsin diye izin verince dolma yedim
Allah kolaylık versin canım benim
Aminnnn INŞAALLAH ablacım benimInşallah canım
Allah isteyen herkesin kucağını bebekle doldursun
3 smile kendi geldi. Inşallah bu bi işarettir
Saol ablacim benimOoo dolmayla hasret bitmiş supersin canım leslumi biraz daha fazla görmek isterim canim
Canım kendi adıma takımıma bir katkım olmadı bu başarıda o yüzden
Yüzüm yoktu kutlamaya
Tamam canım inşallah kahvemi alıp oğluşum u uyutup gelirim
Ooooy kiyamazmis canım ya
Yaşadığın duyguyu öyle anliyorum ki bir zaman lar mende oyle ydim
Tabii canım geçerli mazeratlarimiz müstesna menim gibi yiyip yiyip menü vermeye utancından gelemeyenler için dedim
Aleyküm selam canım
Ayyy canım çok sevindim Rabbim rızasına göre yaşamayı nasip etsin inşallah hepimiz i gerçek müminlerden eylesin
Ayyy canım iyiki geldin
Valla seninde bilmedigin bi ..... yok.Agzimi bozdurdun tobe tobe.Sen nasil bişeysin yaa.Hersey hakkinda bilgin var,hayranim sanaiyi bilirim aylinim o kapama şeklini ama onlara söyle beni yormayın yavaş yavaş yapacam acelelri neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?