yanlışlık olmuştu kuzular koçlar karışmıştı, yeniden düzenlemek zorunda kaldım.
Çok kısa sürdü kuzulugumkızlar eşleşmelerde hata olmuştu yeniden düzenledim...
EŞLEŞMELER
22 EKİM PAZARTESİ BAŞLANGIÇ
BİTİŞ SONRA KARAR VERİLECEK:)
KOÇ&KUZU&MORTİ
1.moni: koçu>>yasom
kuzusu>>antep
mortisi>>ssy
2.zhre:koçu>>sarayca
kuzusu>>ssy
mortisi>>vorones
3.ssy:koçu>>zhre
kuzusu>>obezto
mortisi>>moni
4.evinizinmimarı:koçu>>pamukprncs
kuzusu>>gamze
mortisi>>yasom
5.sara:koçu>>obezto
kuzusu>>pamuk
mortisi>>özlem
6.gamze:koçu>>vorones
kuzusu>>sarayca
mortisi>>pamukprnces
7.aylin:koçu>>sara
kuzsu>>yasom
mortisi>>obezto
8.antepia:koçu>>moni
kuzusu>>vorones
mortisi>>sarayca
9.sarayca:koçu>>gamze
kuzusu>>sara
mortisi>>antepia
10.vorones:koçu>>antepia
kuzusu>>evinizinmimarı
mortisi>>zhre
11.yasom:koçu>>özlem
kuzusu>>moni
mortisi>>evinizinmimarı
12.pamukprncs:koçu>>evinizinmimar
kuzusu>>aylin
mortisi>>gamze
13.özlem:koçu>>aylin
kuzusu>>zhre
mortisi>>sara
14.obezto:koçu>>ssy
kuzusu>>sara
mortisi>>aylin
ilk etapta sadece listedeki üyeleri kapsıyor.
canım ya karışıklık olmuştu ve mezun üyeleri o listeden çıkardım belki istemezler diye.Çok kısa sürdü kuzulugum
Cunku hergun kacamak yapiyorum geceleri yemek yiyorum kendimi tutamiyorum o yuzden menumu yazmaya utaniyorummervehll geldiğinden beri takıma uğramıyorsun, oysa forumda her konuda mesajın var.
takımda olmak istiyorsan paylaşım yapmalısın.
bugün de uğramazsan eğer takımda olamayacaksın.
Estağfurullah.Hikayeyi baştan alıyorum o zaman.Ailem muhafazakar bir yapıya sahip değil.Hatta dinden oldukça uzak yaşayan insanlar.Çocukluğumda bakıcı ablamın öğretmesiyle Kuran-ı Kerim okudum.Çocukken dini değerlerim oldukça yüksekti.Ancak yaşın da ilerlemesiyle nefsime hakim olamadım.
Günah batağında yuvarlanarak kalbimizi kirletmişiz de haberimiz olmuyormuş.Günahlarımı kanıksadığım dönemden sonra artık vesveselerle birlikte sorgulama dönemi başladı.
Biyolojik,fiziki,meal okuma,hadis araştırma vs. Sonuca geldiğim bir gün ben inançsızım dedim.Ateist olduğumu ilk annemle babama söyledim.O gün onlara söylerken içimden geçen bana kızsınlar bağırsınlar izin vermesinlerdi.Çünkü küçüklüğümdendir hayat gayem inancıma göre şekilleniyordu.Annemler büyük saygıyla karşıladılar.
Yıllar böyle geçti.Benim propagandalarım,eleştrilerim,sorgulamayan insanları sıkıştırıp küçümsememle.Daha sonra araştırmam lazım dedim.Bu kadarı yetmez.Madem inanmıyorum gerekçelerim boyumu aşmalı.Çünkü ben varlığı değil yokluğu kanıtlamalıyım.
Burada bayramınızı bile sırf dini bayram diye kutlamak istemeyen ben kalbimin nasıl kirlendiğini şimdi anlıyorum.Araştırmalarım hep at gözlüğüyle,inanmak istemeyen insanının aradığı açıklıkları araştırmayla geçmiş.Yanı başımda olanı görmemişim.Dinimizi bir kereden değil yavaşça yıllara aylara ömre sindirerek öğrenmek gerekiyormuş meğer.
Allah ım beni affet.İmanını korumama yardımcı ol.Dualarınızı beklerim.İstediğiniz gibi sorabilirsiniz.Samimiyetle cevaplarım
Sagol amin bitanem.Kurdeleden bir suru cocuk tokalari yaptim satayim diye.Ama pazara gidip de hic satasim yok.Eskiden her hafta giderdim,simdi hic canim istemiyor.Daha kermes icin 4 tane portbebe,2 tane de bebek battaniyesi orulecek.Ne ara yapacaksam.Diyorum ki keske bir gun 24 saat degil de 48 saat olsaydi.
Sağol canım benim
Hayırlı olsun canım Allahım seni iyi kullarından eylesin ve yardımcın olsun
Her zamanki gibi harikasın canım
Tebrik ederim canım
Menülerin artık çok güzel olmaya başladı çok seviniyorum inan
Babanın iyi olmasına sevindim kaynanamda daha iyi sağol canım yakın olsak mantılarına yardım ederdim bir haftaya kalmaz bitirirdik canım
Amin inşallah
düğünler bizden soruluyor canım
Amin canım inşallah
Canımsın
Gözün aydın
Evet canım diyetisyenim pazar günü boş günün istediğin bişey yiyebilirsin diye izin verince dolma yedim
Allah kolaylık versin canım benim
Ben de geldimmoni
herkes koçunu,kuzusunu ve mortisini iyi öğrensin:)
tatlı rekabet başlasın.
bakalım en başarılı koç kim olacak
kim mortisini yenecek
hangi kuzu başarılı olacak
sevgili koçum @yasom7272 ,
etimde kemiğimde senin
kuzucumm fatmammAntepia27
elimden çekeceğin var
mortimmm @Ssy8491
hodri meydan
günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar bu hafta dilediğiniz geçmesi dileğiyle......
kilomu bildireyim
cuma günü :87,5
bugün : 87,0
fark : -500 gr
Banane banane o zaman gezegenin aebenin yasomun bide aylin42 nin kuzusu oluyumcanım ya karışıklık olmuştu ve mezun üyeleri o listeden çıkardım belki istemezler diye.
seni gezegene kuzu yapıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?