canım benim bizler o yüzden buradayız. sana, birbirimize destek için. devam etmek istersen lütfen paylaşımda bulun.Cunku hergun kacamak yapiyorum geceleri yemek yiyorum kendimi tutamiyorum o yuzden menumu yazmaya utaniyorumBen bogazimi tutamiyorum beni cikarin kizlar olmuyor
ol kuzum ol herkesin kuzusu ol senBanane banane o zaman gezegenin aebenin yasomun bide aylin42 nin kuzusu oluyum
Liste dışı kuzu
Zorla kuzu ettim kendimiol kuzum ol herkesin kuzusu ol sen
aslında mezun olup bizimle devam eden sadece 3 kişisiniz, diğerleri kayıp.Zorla kuzu ettim kendimitesekkurler
Aylin'im dökül hele şimdiden nasıl geçti haftasonuOylemi demek kayseri de dogdu.Op benim icin kuzumu.Kiz mi erkek mi?Adi ne
Evet senin kuzun olmuşum ya ben2.zhre:koçu>>sarayca
kuzusu>>ssy
mortisi>>yasom
@Sarayca canim kocum selamun aleykum, vatana millete hayirli ugurlu olsun bana kocluk yapmak dustu sana :))), moni takim kaptanimizin dedigi gibi etim kemigimle seninimbiraz cok etliyim ama neyse
Hercai91 çen menim kuzjummusunn
@yasom7272 vaaaay vay vayyy mortii abla, dun beni kiskandiran sendin degilmi, fena gaza geldim soylim
Mortim degismis, vorones ex mortime yazdigim suan sana gecerliiii
Ben bu ara transfer olucam diye asıldım monim ondan güzel gidiyo transfere kadar ne kadar giderse o kadar iyi benim içinoy oy dakika bir gol bir oldu, bense ödemle artı başladım.
Teşekkür ederim monim beni dişli bir rakip gördüğün içinevet kuzum, kendime dişli rakip seçtim ki başarabileyim.
ah kuzum karışıyor çünkü ikili eşleşme değil üçlü eşleşme olduğu için.Kaptanimi yormak istemiyorum amamoni
inşallah hayırlısıyla transferin olur, hayırlı haberlerini bekliyoruz.Ben bu ara transfer olucam diye asıldım monim ondan güzel gidiyo transfere kadar ne kadar giderse o kadar iyi benim için
Giremessen kapinin arkasinda elinde sopayla bekleyen bir Kocun var artikBu kuzu morti koç olayı benim çok hoşuma gitti giremesem bile neler oldu diye heyecanlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?