Galiba artık Koç'un değilim ama en kısa zamanda tartiya çık bence öyle kolay kilo almak yok her Gr ında emek varSelam canım koçum
Bana iyi davran sev beni
Şaka bir yana ben suyu ve sporu bıraktım
Mezun da olduktan sonra ipin ucunu kaçırdım..mezun olduğumdan beri hiç tartilmadim ..baskule çıkmak istemiyorum
Dürt beni rahat bırakma özellikle su konusunda
Hayırlı olsun ejderhan
Bu aralar stresli bir donemdeyim kendimi yemeye verdim. Cocuklar gunduz bisey yaptirmiyir gece onlar uyuyunca başlıyorum yemeye kendime hakim olamiyorum sabah kalkıp vicdan azabi cekiyorum. Diyetisyene gitmem lazim bir insan bu kadar ac hissedemez kendinicanım benim bizler o yüzden buradayız. sana, birbirimize destek için. devam etmek istersen lütfen paylaşımda bulun.
ben ss aldım.sayfa sayfa aramayayım şimdi kimin necisiyim, ben neyimValla bende karıştırdım
Bı ara kağıda yazcam galiba
Ben kimin koçu yum kimin kuzusu
Benim koçum kuzum
Kim mortim iimin mortisi
Daha.iyi anlarim
kaptan harika bir uygulama düşünmüşsün şimdiden takımi hareketlendirdi fakat koç ne yapar? Kuzumu besleyeyim mi?morti nedir daha önce orti vardı?simdi yanlıs bir sry yapmak söylemek istemiyorum. Ben uzak kalınca çok degişmiş yarışma.Allah rızası için bi aydınlatın
ilk önce başka bir takıma transfer olacak diye düşündüm ama arkadaşlardan biri yorum yapınca gebelik için olduğunu anladım.inşallah hayırlısıyla atlatırsın, sonu da hayırla bitsin..Ben bu ara transfer olucam diye asıldım monim ondan güzel gidiyo transfere kadar ne kadar giderse o kadar iyi benim için
ben senin kuzunum sen benim koçum.emret sahip :))
Menü veriyorum
Sabah
1 dlm ekmek
Peynir
Öğle
2-3 dlm tam buğday ekmeği
1 hs yumurta
Peynir
Domates salatalık
7 zeytin
Akşam
1 tabak patlican doğrama
Salata
Ara
Yoğurt kürü
Şu 2.5 lt civarında
Spor 2 mil lesli
moni aeben
Ya dün aksam yoğurt kurunu yapamadım yatarken aklıma geldi
Bir tane ceviz yemistim yazmadım
özlemcim afiyet olsun hgdin benim şimdilik koçum sensin koçuma yorum yapayımiyi akşamlar hanımlar simdi oturabildim önce menümü vereyim
08.00
2 yumurta ve 1 kk peynirle omlet
1 kk peynir
5 zeytin
birkaç köz biber
13.00
1 kase yoğurt
1 muz
18.30
1 kase mercimek çorbası
1 kase patlıcan
2 kaşık bulgur pilavı
su 2 litre
spor yok haftada sadece pazartesileri spor yapmayacağım
bir bakayım geçmişe neler olmuş
aeben sara -28 yasom7272 Aylin42Konya
saracım vicdan çorbasını aylinle ikiniz çok sevdiniz bende seviyorum gerçi afiyet olsun canım benim herzamanki gibi güzel menüBende menümü yazayım
Sabah
7 tane zeytin
Yarım dilim peynir
Bir tane haşlanmış yumurta
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
İki tabak vicdan çorbası
Bir kutu 80 gr lık yon balığı bol limonlu
Ara
Orta boy bir yeşil elma ve mandalina
Akşam
İki tabak vicdan çorbası
Bir kase yoğurt
Su 3 litre spor 30 dakika yürüyüş
aeben
moni
tamam canım sen bilirsin, kendini iyi hissedip gelmek istersen biz burdayız.Bu aralar stresli bir donemdeyim kendimi yemeye verdim. Cocuklar gunduz bisey yaptirmiyir gece onlar uyuyunca başlıyorum yemeye kendime hakim olamiyorum sabah kalkıp vicdan azabi cekiyorum. Diyetisyene gitmem lazim bir insan bu kadar ac hissedemez kendini
as zehracım kolay gelsin cnmSelam kizlar moladayimm bi bakim dedim napiyonuz.
anladım canımyıllardır beraberler çoçuklarını o büyüttü sağolsun özlem kv de genç bana taş çıkartır maşallahbende kv gelince sevinirdim allah rahmet etsin çünkü çoçuğum için gözüm arkada kalmazdı.
doğum günleri kutlu olsun canım maşallah kardeşine de cennetlik tamteşekkürler zehrambir ikizlerimz var 14 yaşına giriyolar bide ufaklığımız beter böcek 1.5 yaşında evde 3 çoçuk 3 kedi kardeşim 6 çoçuk 1 kocayla uğraşıyor işte bıkmadan.
5.sara:koçu>>obezto
kuzusu>>aylin
mortisi>>özlem
7.aylin:koçu>>sara
kuzsu>>özlem
mortisi>>obezto
evet yanlış ayyy
Kocamin karnini doyurup geliyorumben ss aldım.sayfa sayfa aramayayım şimdi kimin necisiyim, ben neyim
kaptan harika bir uygulama düşünmüşsün şimdiden takımi hareketlendirdi fakat koç ne yapar? Kuzumu besleyeyim mi?morti nedir daha önce orti vardı?simdi yanlıs bir sry yapmak söylemek istemiyorum. Ben uzak kalınca çok degişmiş yarışma.Allah rızası için bi aydınlatın
ilk önce başka bir takıma transfer olacak diye düşündüm ama arkadaşlardan biri yorum yapınca gebelik için olduğunu anladım.inşallah hayırlısıyla atlatırsın, sonu da hayırla bitsin..
ben senin kuzunum sen benim koçum.emret sahip :))
Uuupssss! Tamam tamam gelicem sevgili koçumGiremessen kapinin arkasinda elinde sopayla bekleyen bir Kocun var artik
Tabisi sevgili koçum3u bir aradayi bekliyorum:
Menu / Su / Spor :)))
Benide etiketleki kolaylikla bulayim menunu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?