- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Kız ben öyle yapmadım kiYok kuzum aç aç kilo verilmez
Sen git 1 porsiyon iskender ye, üstüne künefe ye, yatmadan 100 gr çikolata ye, üstüne 2 bardak kola. Sonra hemen yat, sabah bakmissinki 2 kilo gitmiş
tamam canımIstiyorum canim ama sanirim yapamiycam cocuklar kücük yetistiremiyorum hicbiseyi,ben simdilik firsat buldukca sizi takip edeyim.
Hakkinizi helal edin
helal olsun ne demek
latife yapıyorum, burada olmak beni çok mutlu ediyor
aminn canım sağolasın.
iyi geceler kızlar uykum geldi
Bende de iki küçük var biri bebek gece bu saatte veya işteyken yazıyıorum her muhabbete yetisemiyorum ama motive oluyorum zorunluluk oluyor canım bir daha düşünIstiyorum canim ama sanirim yapamiycam cocuklar kücük yetistiremiyorum hicbiseyi,ben simdilik firsat buldukca sizi takip edeyim.
Hakkinizi helal edin
tamamdır koçummonicim bu hafta senden bir atak bekliyorum genelde menülerin güzel ama geçen haftalarda kaçamakmı yaptın sabit kaldın bilmiyoz yarından itibaren bugün kafan şişti biliyom spor ve suyunu arttırmanı bekliyorum
Sen bende kuzu görünüyorsun amaDogru etiketledim mi acaba?
Kocu : sara
Kuzusu : yasom
Mortisi : obezto
Benim eslesme boyle olunca,etiketlemem dogrumu o zaman arkadaslar
iyi geceler canımiyi geceler kızlar uykum geldi
Çok soğukk az su içiyomKoç benim canım beni etikitlicen ona göre
Aç kalmişşın resmen
Sabah peynirli zeytinli güzel kahvaltı yapalım
Lahmacunu öğlen yemissin
Akşam yok yoğurt falan yeseudin iydi.
10.000 adım süper olmuş
su nerde suuuu
iyi geceler canımİyi geceler kızlar yorucu bir gün geçirdim uyuyayım ben
Yarın güzel bir güne uyanalım
Alışkanlık.Bitanemm keşke öğlen yemeği de olsaydı akşam 1 lahmacun olsaydı iki öğün olmasi özel uyguladığın birşey mi
mortim bu menüyle beni ezer geçersinSabah
hastaneye gittiğim için kahvaltı yapamadım
Öğlen
bi tabak yeşil fasulye
Domates salatalık
Akşam
2 kase mercimek çorbası (çok severim dayanamadım 2. Kaseyide içtim)
Yine domates salatalık
Yarim kase yoğurt
12.000 adim tempolu hastaneye yetişmek hızlı yürüdüm dönüşü biraz daha yavaşti
Su bugün biraz az 1.5 lt ama yatana kadar daha içerim INŞAALLAH
@Zhre_moni
Cok gecmis olsun cnm.Tez zamanda iyilesirsin insallah.Allah sifa versinKizlar tabi vucit durdu durdu kayinvalidem gelince hastalandi.
Dogru diyon valla.Ben az yiyince hatta acken cok mutluyum.Yedigim zaman cok mutsuz oluyorum.Ne kadar az yersem yiyim yine de mutsuzum.Ben normal degilim galibaNe güzel o zaman. Aman boşver yemişiz zaten yiyeceğimiz kadar di mi ama. Artık az yiyelim
Sana nacizane bir onerim olacak.Transferden sonra hergun taze sıkılmıs havuc suyu ic canim.Taaki bhcg yaptirana kadar.Kan dolasimini hizlandiriyor ve bebegin tutunmasina yardimci oluyo.Ibrahim Saracoglunun bilgisi dahilinde soyluyorum.Netten kendinde arastir yine de.Ablam tarih olarak belli değil 1 kasımda histereskopiye giricem sonraki ayda herhalde transfer aslında bu ay olucaktı tansiyon nedeniyle ertelettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?