Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Istiyorum canim ama sanirim yapamiycam cocuklar kücük yetistiremiyorum hicbiseyi,ben simdilik firsat buldukca sizi takip edeyim.
Hakkinizi helal edin
Bende de iki küçük var biri bebek gece bu saatte veya işteyken yazıyıorum her muhabbete yetisemiyorum ama motive oluyorum zorunluluk oluyor canım bir daha düşün

tamamdır koçum
1 ekim doğum günümdü o ara ipin ucu kaçtı, başım kalabalıktı, bi ara evden çıkamadım hareketsiz kaldım. spor ve yürüyüş ne zamandır yapamıyorum.
bu haftada aksilik ödemliyim, inşallah cumaya kadar ödemi atıp tartıda eksi görürüm.
uykumun, sporumun her şeyimin düzene girmesi gerek artık.

mortim bu menüyle beni ezer geçersin
sen yeterki kilo ver bebişine kavuş rabbimin izniyle

Ablam tarih olarak belli değil 1 kasımda histereskopiye giricem sonraki ayda herhalde transfer aslında bu ay olucaktı tansiyon nedeniyle ertelettim
Sana nacizane bir onerim olacak.Transferden sonra hergun taze sıkılmıs havuc suyu ic canim.Taaki bhcg yaptirana kadar.Kan dolasimini hizlandiriyor ve bebegin tutunmasina yardimci oluyo.Ibrahim Saracoglunun bilgisi dahilinde soyluyorum.Netten kendinde arastir yine de.
Senin kac tane dondurulmusun var.Kac tane tranfer yapilacak.Yasin gencken havuz yapmalisin bence.Bir de kacinci gun embriyosu transfer edilecek.5.gune gittiyse seninkiler 5. Gunu tercih ediyorlar.Genetige gonderdin mi peki?Amma soru sordum yaa kusura bakma.Senin adina bendr heyecan şettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…