Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ahh canım yaa..bu kadar emeğin sonucu inşallah çok güzel olacak bu hafta.biz de seni seviyoruz

Çok soğukk az su içiyom

canım istanbul o kadar soğumadı, benim kızlar dışarda tşörtler geziyordu dün.acaba sen hasta falan olabilir misin? Ben de hasta olduğum için kat kat giyindim bugün

oo gezegencim unutmamışsınsagol canım , menülerini takip edicem.bir de bu konuyla ilgili önereceğin bir kitap falan var mı?

O nasıl bir adımdır öyle??ben en son o kadar adımi gecen sene vodafone istanbul maratonunda yürümüştüm :)) yaa böyle morti mi olur moni ben nasıl bu kadınla aşık atayım 1.5 saat yürünür mü yahu

Yalnız mortim menünde protein namına pek bir şey göremedim.proteinini artır lütfen.başarılar diler miyim düşünmem lazım ,bilemiyorum. Mortimsin sonuçda

Aylin42Konya menü ve spor harika severim seni çok bol bol eksi Gr olacak sana geri dönecek bunlar benim kuzum birinci olacak belli çok çalışacağız
Pamugumda pamugum bende seni cok severim kiss cok opesim geldi seni
Ay bende opmeyi ne kadaan cok seviyom
Bol eksili ve birinci olmak icin daha cok ugrasicam cnm

Maratonda Rekor adimim 21 bin.Manti yuzunden leslie mi yapamiyorum yaa.Menum de yogurtdan baska protein yok cok haklisin mortim.Ben senin icin booll booll karbon alayim olur mu mortim Severim seni hatirin var yani

Mortim gecmis olsun bi tanem.Fazla ask yasama artik tatlim,bak havalar sogudu artik.Simdi nasilsin cnm.Ihlamur,nane limon biseyler yap kendine.Bide bol limonlu tavuksuyulu corba cok iyi gelecektir

Her zamanki gibi menun super yasomum.

Kuzum gel bakiyim yamacima kahvaltı neden yok acil cikarken bi elma alıp kemireydin bari
Aksam bir kepce corba doyurdu inşallah onun dışında güzel menu hele spor harika
Geldim geldim ozlemim kanatlarinin altina.Sicakligini hissettim.Elma cok guzel olurdu haklisinda yururken limonlu suyu tercih ettim.Aerobik hocam herzaman bize kizardi.Spora gelmeden limonlu suyunuzu icinde gelin,metabolizmaniz calismiyor diye.Bende yururken metom calissin diye limonlu su ictim.Katiyla sivi ayni anda yasak oldugu icinde bisey yiyemedim.
Corbam biraz koyu kivamli oldugu icin doyurdu.Ama iki saat sonra aciktim 3 tane kucuk anjelika yedim

İyi geceler hanımlar
Koçlar kuzular birbirine karışmış

Yogun ve yorgun geçen günün ardından mayıştım erken yatarım bugun . Yarında daha yogun bir gün beni bekliyor ömrümüz olursa
Simdiden kolay gelsin canim.Koclar kuzular karisti gercekten.Sadece koc ve morti olsa nasil olur ki?

ayy yine mi olmamış.. kendimi kescemmm
Aman sakın haa biz Aysemsiz ne yapariz.
Monicim sadece koc ve mortimiz olsa.Eskisinden daha fszla paylasim yapmak zorundayiz.Hem kocum hem kuzu,hemde baskasinin kocu ve kuzusuyum.Hangisine yazacagimi,takip edecegimi sasirdim.Esim aksam soylendi durdu,surekli elinde tel.Bizimle ilgilenmiyon diye.Nasil etsek danisayim dedim cnm.

Hakkını helal et kaptanim çok gördük seni
Rabbim oglusunun yolunu açık etsin inşallah

Canım çok erken kalkınca acikmisim peynir ekmek le gecistirdim asıl kahvaltı mi öğle n yaptım
Canım eşim farklı bir yerden almış ekmeği ince dilimli ölçüyü tutturamadı Rum
Ama yarından sonra 2gun kesicem karbonu baskül gülmüyor çünkü

Patlıcan doğrama yöresel bir yemektir canım fırsatın olunca bir bak
Et nohut patlıcan soğan sarımsak y.biber domates yapılan sulu bir yemektir kızartma değil canim

Menün güzel özlemim diğer günler spor yapacaksın dimi
Mortimiz değişti canım ama ben yinede seni takipteyim
Seviyom men seni
tüm imkanlarımı zorlayarak yapacağım inşallah canım,mortim olmasan da gönlümün mortisisin ben de seni seviyom

anladım canım ben su içip spora gitsem wc arası vermekten spor yapamam az su içmeme rağmen çıkamıyorum wc den işimi de bölüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…