ahh canım yaa..bu kadar emeğin sonucu inşallah çok güzel olacak bu hafta.biz de seni seviyoruzayyyy
var yaaa beynimden ateş çıkıyo
bi herkes görevini yapmasın yaktım çıranızı
Allahtan oğlumun laptopu evdeydi .
ceple uğraşamazdım.
tüm gece ve tüm gün oturmaktan popişim düzleştispor yapamadım
ödem oldum ödemmm
dün gece uyumadım oğlum yola çıktı sabah 5 te.hem onu bekledim hem takımla uğraştım derken 6 da yatıp 8 de kalktım.
seviyorum sizi
Çok soğukk az su içiyom
canım istanbul o kadar soğumadı, benim kızlar dışarda tşörtler geziyordu dün.acaba sen hasta falan olabilir misin? Ben de hasta olduğum için kat kat giyindim bugünİstanbul
oo gezegencim unutmamışsınobezzto
Kısaca ilk günümü anlatıyım
Sabah 7 de kalktım
1 bardak multivitaminle ilaçlarımı içtim.
Saat başı 1 bardak su içtim
Öğle 14:00
1 bardak sulandırılmış meyva suyu
Her saat başı su
Akşam 20:00
1 bardak sulandırılmış meyva suyu
Saat 23 e kadar saat başı su
Aralarda 2 kupa kahve
4 kupa siyah çay
1 kupa yeşil çay
1 kupa mısır püskülü ve portakal kabuğu çayı
Dün akşamdan bağırsak temizliği yapmak için ingiliz tuzu içecektim, tüm gün dışarda olacağım için içemedim. Bugün akşam içtim.
Cumaya kadar aynı bu sekil olacak.
Perşembe akşamı yine ingiliz tuzu içmem lazım
Sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin
Saat başı içtiğim suyu nasıl yapıyorum
Yarım salatalık, yarım limon(kabuklu)
Taze nane yada maydanoz
2,5 lt lik sürahiye yapıyorum, gidip gelip içiyorum.
O nasıl bir adımdır öyle??ben en son o kadar adımi gecen sene vodafone istanbul maratonunda yürümüştüm :)) yaa böyle morti mi olurMenumu yazip isimin basina gecmek zorundayim canlar
Uyaninca yarim lt limonlu su
Sabah : Yok.Cok acil disari cikmam gerekti.Limonlu suyumu icerek 1.5 saat yurudum
Ogle : 1 tabak taze fasulye yogurt
Ara : Yari sutlu sekersiz nescafe
Aksam : 1 kepce limonlu vicdan corbasi
Su : 2 lt Spor 1.5 saat yuruyus
17 362 adim
@aeben @sara @yasom @obezto
Pamugumda pamugum bende seni cok severim kiss cok opesim geldi seniAylin42Konya menü ve spor harika severim seni çok bol bol eksi Gr olacak sana geri dönecek bunlar benim kuzum birinci olacak belli çok çalışacağız
MaratondaO nasıl bir adımdır öyle??ben en son o kadar adımi gecen sene vodafone istanbul maratonunda yürümüştüm :)) yaa böyle morti mi olurmoni ben nasıl bu kadınla aşık atayım 1.5 saat yürünür mü yahu
Yalnız mortim menünde protein namına pek bir şey göremedim.proteinini artır lütfen.başarılar diler miyim düşünmem lazım ,bilemiyorum. Mortimsin sonuçda
Mortim gecmis olsun bi tanem.Fazla ask yasama artik tatlim,bak havalar sogudu artik.Simdi nasilsin cnm.Ihlamur,nane limon biseyler yap kendine.Bide bol limonlu tavuksuyulu corba cok iyi gelecektirArkadaslar obez arkadaşınız hasta oldu bugün.insallah viral bir seydirsabah banyoda wcde domestosla aşk yaşadıktan sonra her yeri açtım.camlar balkonlar cereyanda kaldim.şu an burnum ağlıyo resmen şıp şıp damlıyor üşüyorum ateşim var.erkenden yatıcam ,sabaha bir sey kalmaz insallah
Her zamanki gibi menun super yasomum.evet menümü yazayım spor yapmadığım için geç kaldım
sabah
cihali ve kinolu ekmekten tost 1 yumurta 3 zeytin domates salatalık maydonoz salata
öğlen
6 7 kaşık kuru fasülye ve cacık
ikindi
sütlü kahve
akşam
pırasa ve salata
1tane hurma medine hurması
35 dakka yürüyüş bandında yürüyüş 2.5 lt su
KOÇUM
ozlemkartal
KUZUSU
Aylin42Konya
KUZUM
moni
benim mortim kimdi yaaa
MaratondaRekor adimim 21 bin.Manti yuzunden leslie mi yapamiyorum yaa.Menum de yogurtdan baska protein yok cok haklisin mortim.Ben senin icin booll booll karbon alayim olur mu mortim Severim seni hatirin var yani
Geldim geldim ozlemim kanatlarinin altina.Sicakligini hissettim.Elma cok guzel olurdu haklisinda yururken limonlu suyu tercih ettim.Aerobik hocam herzaman bize kizardi.Spora gelmeden limonlu suyunuzu icinde gelin,metabolizmaniz calismiyor diye.Bende yururken metom calissin diye limonlu su ictim.Katiyla sivi ayni anda yasak oldugu icinde bisey yiyemedim.Kuzum gel bakiyim yamacima kahvaltı neden yok acil cikarken bi elma alıp kemireydin bari
Aksam bir kepce corba doyurdu inşallah onun dışında güzel menu hele spor harika
Simdiden kolay gelsin canim.Koclar kuzular karisti gercekten.Sadece koc ve morti olsa nasil olur ki?İyi geceler hanımlar
Koçlar kuzular birbirine karışmış
Yogun ve yorgun geçen günün ardından mayıştım erken yatarım bugun . Yarında daha yogun bir gün beni bekliyor ömrümüz olursa
Seviyom seni zottirigimSeninle adım atmada yarisamazlar aylinimm
Öğrenucrklrr
Aman sakın haa biz Aysemsiz ne yapariz.ayy yine mi olmamış.. kendimi kescemmm
ayyyy
var yaaa beynimden ateş çıkıyo
bi herkes görevini yapmasın yaktım çıranızı
Allahtan oğlumun laptopu evdeydi .
ceple uğraşamazdım.
tüm gece ve tüm gün oturmaktan popişim düzleştispor yapamadım
ödem oldum ödemmm
dün gece uyumadım oğlum yola çıktı sabah 5 te.hem onu bekledim hem takımla uğraştım derken 6 da yatıp 8 de kalktım.
seviyorum sizi
kuzum, sabah kahvaltın yetersiz hiçbir şey yememişsin, ara yapmamışsın.
öğlen de kahvaltı yapıp ekmeği fazla yemişsin.
patlıcan doğrama nasıl bir yemek canım anlatabilir misin?
eğer kızartma vb. bir şey değilse akşam yemeğin güzel.
su ve spor harika
senden çok güzel menüler gelecek ve tartıda yüzün gülecek inanıyorum.
kaptanın kuzusu kilo veremiyor dedirtmem
bana yardımcı ol olur mu fatmam, dile düşmiyeyim
Obezztoyla iki kere morti olmusuz.Sorun olmaz sanirimGeçmiş olsun canım
Mimarim 3 bilinmeyen li denklem i çözmüş sun
tüm imkanlarımı zorlayarak yapacağım inşallah canım,mortim olmasan da gönlümün mortisisin ben de seni seviyomMenün güzel özlemim diğer günler spor yapacaksın dimi
Mortimiz değişti canım ama ben yinede seni takipteyim
Seviyom men seni
anladım canım ben su içip spora gitsem wc arası vermekten spor yapamam az su içmeme rağmen çıkamıyorum wc den işimi de bölüyorGeldim geldim ozlemim kanatlarinin altina.Sicakligini hissettim.Elma cok guzel olurdu haklisinda yururken limonlu suyu tercih ettim.Aerobik hocam herzaman bize kizardi.Spora gelmeden limonlu suyunuzu icinde gelin,metabolizmaniz calismiyor diye.Bende yururken metom calissin diye limonlu su ictim.Katiyla sivi ayni anda yasak oldugu icinde bisey yiyemedim.
Corbam biraz koyu kivamli oldugu icin doyurdu.Ama iki saat sonra aciktim 3 tane kucuk anjelika yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?