Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nice mutlu , huzurlu, sağlıklı yıllar dilerim

obezzto
Kısaca ilk günümü anlatıyım

Sabah 7 de kalktım
1 bardak multivitaminle ilaçlarımı içtim.
Saat başı 1 bardak su içtim

Öğle 14:00
1 bardak sulandırılmış meyva suyu

Her saat başı su

Akşam 20:00
1 bardak sulandırılmış meyva suyu

Saat 23 e kadar saat başı su

Aralarda 2 kupa kahve
4 kupa siyah çay
1 kupa yeşil çay
1 kupa mısır püskülü ve portakal kabuğu çayı

Dün akşamdan bağırsak temizliği yapmak için ingiliz tuzu içecektim, tüm gün dışarda olacağım için içemedim. Bugün akşam içtim.

Cumaya kadar aynı bu sekil olacak.
Perşembe akşamı yine ingiliz tuzu içmem lazım

Sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin

Saat başı içtiğim suyu nasıl yapıyorum

Yarım salatalık, yarım limon(kabuklu)
Taze nane yada maydanoz
2,5 lt lik sürahiye yapıyorum, gidip gelip içiyorum.

Başladım yasocan.
Ilk günüm başarılı geçti, zaten ne acıkacak nede yiyecek fırsatımda olmadı
hayırlı olsun gezegenim keşke başlamadan önce bir kan tahlili yaptırsaydında gerçi vaktin yoktu ama nelerin düzene girecek canlı canlı izleseydik çok merak ediyorum .bide bişey merak ediyom multivatimin dr.mu veriyor yoksa bir markanın multivataminini alıyorsun bana özelden yaz

monicim ben sana inanıyorum yapacağına ama seni okadar az tanıyorumki bu ödeminin sebebi ne rahatsızlıklmı yoksa yiyip içtiklerinemi bağlı ödemin bide nacizane fikrim tabi nekadar yapabilirsin bilemiyorum bu hafta en azından kahveyi azaltman suyu arttırmanı istiyorum senden her kahve içtiğinde 2 bardak su iç arkasına
bide bu ödem atıcı çayı içmeni istiyom yapabilirsen
1yeşilelma
3 4 top karabiber
2 3 tane karanfil
1 limon
1çubuk tarçın
1lt su
5dakka kaynatacaksın sürahiye koyup akşama kadar iç ve kahvaltında maydonoz yemeni tavsiye ediyomcuma günü senden süper bir eksi bekliyorum

Çok soğukk az su içiyom
mortim mortim dün nikini etiketleyemedim o yüzden görememişsin kuzum sen yurttamı kalıyon? sanada kaçgündür confkles nedir onun adınıda yazamıyom onu yemesen tabi şartlarını bilmediğimden ne yazacağımıda bilmiyom onun yerine kepekli bir ekmekle sandiviç yapıp yesen mümkünmü?bide 2 öğün yiyorsun ve akşam çok erken oluyor mesela dün sadece karbon almışsın meyve yok sebze yok lahmacunun yanında ayran salata yeme şansın varmı?

geçmiş olsun arkadasim inşallah çabucak atlatirsin iyi olursun
teşekkür ederim.insallah

Geçmiş olsun canım hava serinledi artık o kadar açma heryeri bir de o domestosu çok kullanma
açmadan da olmuyor özlemcim.benim karda bile camlar açılır.sağolasın

Sarayca ve obezzto çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize
sağol yasocan.bence de dikkat edelim, herkes etsin hatta.evdeki herkes bize bakıyor, anne yoksa hiçbir iş olmuyor. Sarayca sana da geçmis olsun canim

Sarayca obezzto geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin
sagolasın canım

çok geçmiş olsun obezimrabbim şifa versin, çarçabuk iyileş inş
geçen sormuştun 48 yaşındayım canım.
maasallah ne güzel.ben seni daha küçük zannediyordum.hatta torunun olduğunu duyunca şasırdım.Allah bize de göstersin o günleri

bende öyle düşünüyorum çünkü haftalık ya da aylık listeler değişecek her seferinde strese giremem. ömrümden ömür gitti bu ne
çok uğraştın.hakkıni helal et kaptancım

Sanada geçmiş olsun canım
sağol gezegenfeza

değerli koçum değil ki spor kolumu kaldıracak halim yoktu.öğlene kadar iyiydim.ondan sonra cozuttum.bugünde dünden bir farkım yok ama yine de yapıcam inşallah

sağolasın kaptanım.dün koçlarımın kuzularımın bile menülerine bakamadım.hemen kontrol edicem

Geçmiş olsun canım

Mimarim 3 bilinmeyen li denklem i çözmüş sun
sağol canım

Sarayca çok geçmiş olsun bitanem
obezzto amanın kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine
kuzuna sahip çık @Ssy8491 hasta oldu bak.besle biraz :)) ( koçundan yemek isteyen bir kuzu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…