- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Başladım yasocan.başladınmı oruca bacım
iyi geceler kuzum
Yerim ben onu, rabbim şifa versinsağol canım benim allah razı olsun
hamdolsun bebegim iyi bugun
Nice mutlu , huzurlu, sağlıklı yıllar dilerimtamamdır koçum
1 ekim doğum günümdü o ara ipin ucu kaçtı,başım kalabalıktı, bi ara evden çıkamadım hareketsiz kaldım. spor ve yürüyüş ne zamandır yapamıyorum.
bu haftada aksilik ödemliyim, inşallah cumaya kadar ödemi atıp tartıda eksi görürüm.
uykumun, sporumun her şeyimin düzene girmesi gerek artık.
Izle ve gör
Sara lütfen acıma
Hepberaber
Çok fenasin yaaaaa
Çok yaşa sen
hayırlı olsun gezegenim keşke başlamadan önce bir kan tahlili yaptırsaydında gerçi vaktin yoktu ama nelerin düzene girecek canlı canlı izleseydik çok merak ediyorum .Başladım yasocan.
Ilk günüm başarılı geçti, zaten ne acıkacak nede yiyecek fırsatımda olmadı
monicim ben sana inanıyorum yapacağına ama seni okadar az tanıyorumki bu ödeminin sebebi ne rahatsızlıklmı yoksa yiyip içtiklerinemi bağlı ödemin bide nacizane fikrim tabi nekadar yapabilirsin bilemiyorum bu hafta en azından kahveyi azaltman suyu arttırmanı istiyorum senden her kahve içtiğinde 2 bardak su iç arkasınatamamdır koçum
1 ekim doğum günümdü o ara ipin ucu kaçtı,başım kalabalıktı, bi ara evden çıkamadım hareketsiz kaldım. spor ve yürüyüş ne zamandır yapamıyorum.
bu haftada aksilik ödemliyim, inşallah cumaya kadar ödemi atıp tartıda eksi görürüm.
uykumun, sporumun her şeyimin düzene girmesi gerek artık.
mortim mortim dün nikini etiketleyemedim o yüzden görememişsin kuzum sen yurttamı kalıyon? sanada kaçgündür confkles nedir onun adınıda yazamıyom onu yemesen tabi şartlarını bilmediğimden ne yazacağımıda bilmiyom onun yerine kepekli bir ekmekle sandiviç yapıp yesen mümkünmü?bide 2 öğün yiyorsun ve akşam çok erken oluyor mesela dün sadece karbon almışsın meyve yok sebze yok lahmacunun yanında ayran salata yeme şansın varmı?Çok soğukk az su içiyom
Sabahınız hayr gününüz bereketli olsun
günaydın canlarımGünaydın kızlar hepimize bol şanslı huzurlu ve istediğimiz şeylerin olduğu müjdesini alacağımız bir gün olsun
teşekkür ederim.insallahgeçmiş olsun arkadasim inşallah çabucak atlatirsin iyi olursun
açmadan da olmuyor özlemcim.benim karda bile camlar açılır.sağolasınGeçmiş olsun canım hava serinledi artık o kadar açma heryeri bir de o domestosu çok kullanma
sağol yasocan.bence de dikkat edelim, herkes etsin hatta.evdeki herkes bize bakıyor, anne yoksa hiçbir iş olmuyor.
sagolasın canım
maasallah ne güzel.ben seni daha küçük zannediyordum.hatta torunun olduğunu duyunca şasırdım.Allah bize de göstersin o günleriçok geçmiş olsun obezimrabbim şifa versin, çarçabuk iyileş inş
geçen sormuştun 48 yaşındayım canım.
çok uğraştın.hakkıni helal et kaptancımbende öyle düşünüyorum çünkü haftalık ya da aylık listeler değişecek her seferinde strese giremem. ömrümden ömür gitti bu ne
sağolSanada geçmiş olsun canım
değerli koçum değil ki spor kolumu kaldıracak halim yoktu.öğlene kadar iyiydim.ondan sonra cozuttum.bugünde dünden bir farkım yok ama yine de yapıcam inşallahMenün gayet güzel ve diyete uygun tebrik ederim ama hani spor niye yoksuyunda idare eder bu arada yarında spor yapmazsan karşında eli sopalı bi koç görüceksin bende eli sopalilardan oldum bu arada cancağazim beni menüme etiketle olur mu
sağolasın kaptanım.dün koçlarımın kuzularımın bile menülerine bakamadım.hemen kontrol edicemobezcim açıklıyım canım:
sen zhre_ nin koçu oldun.
koç ne yapar: kuzusunu motive edip kilo vermesini ve spor yapmasını sağlar.
senin koçun: ssy.
kuzu ne yapar: koçunun sözünü dinler, kilo vermesi, spor yapması su içmesi için teşvik eder.
senin mortin:aylin
morti nedir: hani orti vardır ya bu tam tersi morti. rakibin aranızda ezeli rekabet var.
sağol canımGeçmiş olsun canım
Mimarim 3 bilinmeyen li denklem i çözmüş sun
kuzuna sahip çık @Ssy8491 hasta oldu bak.besle biraz :)) ( koçundan yemek isteyen bir kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?