Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

insallah canım..

Ece yi bende takip ediyorum, iradeli bir kadın.fakat en ufak bir kaçamakda o da + oluyor.devamlı bir diet olayı var

Tünaydın kızlar, bugün inşallah dışarı işim yok, dağ gibi çamaşırım var onları bitiririm, birde şöyle bizimkilerin dişine göre yemek yapiyimda bayram etsinler
Kolay gelsin.o kadar çamaşırın bir de ütü durumu var.ev işleri arasında en nefret ettiğim iş ütü işi

İnsallah Allah'ım ginline göre versin sara ve sana hayırlı güzel evlatlar versin

pamuş sen benim mortime taktik mi veriyosun?? Kalbim çok kırık şu an pamuş

Ayyyy yaaa rabbiiii, o sudan bende yapmistim hatirlarsan kaptanicem. Kokusu burnuma geldi suan, o neydi yaaaa. Neyi yanlis yapmistiysam tadini asla unutamam

insallah canım..

Ece yi bende takip ediyorum, iradeli bir kadın.fakat en ufak bir kaçamakda o da + oluyor.devamlı bir diet olayı var
Evet kuzum bizde malesef böyle çok dikkat etmemiz lazım 6 aydır bende çok dikkat ediyorum arada kaçamak olmadimi oldu tabiki ama devam ettim bırakmadım 100 gr verdim 500 gr verdim olmuyo demedim devam ettim takım arkadaşlarimdanda ALLAH razı olsun buraya geldikçe motive oldum sopaları gördükçe iştahım kaçtı şaka bi yana ama insan sorumluluk aliyo üstüne yiyemiyosun

Hahahaha Antepia27 ablaaa duydunmuuu

Allah sana ve isteyen herkeze saglikli hayirlisiyla evlat nasip etsin canim

Ece dimii bende arada takip ediyorum

Heee he sensin

Hahahaha Antepia27 ablaaa duydunmuuu

Bırakalım son üç gun sevinsin garip

Yok yurtta kalmıyorum.Tek başıma yaşıyorum.Cornflakes çok pratik diye seviyorum Tavsiyeler için çok teşekkürler Ancak ben pek meyveci değilim

Tişörtle mi? Sanırım diyarbakırdan kalma alışkanlık.Aşırı sıcakçıyım ben

valla kaptanım ben süper geliyorum onu söyleyeyim bugün diyetisyen kontrolüm vardı güzel kilo vermişim hemde yağdan vermişim

İnsallah Allah'ım ginline göre versin sara ve sana hayırlı güzel evlatlar versin

Amin canım çok sağol

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…