insallah canım..Ikisinide birden yapınca sosyal medyada bi kadın var 100 kilodan 60 a düşmüş onu takip ediyorum onda gördüm bende başladım çokta spor yapiyo diyetindende ödün vermiyo her yemeğin tadını biliyoruz nasıl olsa bi sene yemesek ne olucakki zayiflayincada azar azar yedin mi olay bitiyo yani kadın öyle tarif ediyo haklida aynı tat aynı yemek yemedik diye tadı da değişmiyo bundan sonra böyle kuzum çok güzel ara gazida verilir cuma günü gelsin eksiler
Kolay gelsin.o kadar çamaşırın bir de ütü durumu var.ev işleri arasında en nefret ettiğim iş ütü işiTünaydın kızlar, bugün inşallah dışarı işim yok, dağ gibi çamaşırım var onları bitiririm, birde şöyle bizimkilerin dişine göre yemek yapiyimda bayram etsinler
İnsallah Allah'ım ginline göre versin sara ve sana hayırlı güzel evlatlar versinAblam duydum bunuda yapicam bu sefer INŞAALLAH bide çiğ kabak çekirdeği yeniyormuş bende hergün bir dilim ananas yiyordum çokta iyi geliyodu bu sefer herşeyi denicem 3 tane embiryom var ablam ikisi 5.gün biri sadece 3. Gün genetiğe göndermedim ablam sadece 1 tane embiryo için 350$ diyolar bizi biraz aşıyo yaptırmayı düşünmüyoruz havuz yapmadık ablam zaten benden bi toplamada 22 yumurta çıktı gerek duymadı doktor8 tane doldurmuştuk işte son 3 tane kaldı sor ablam istediğini bu arada herkesin tavsiyesine açığım
pamuş sen benim mortime taktik mi veriyosun?? Kalbim çok kırık şu an pamuş@Aylin42Konya bitanemm çok ödem var tartı gülmüyor yazmışsın halbuki güzel menüler kötü değil . Acaba vücuda değişik biseyler mi sunsan basit ama etkili mesela hergun ara öğün yeşil çay elma yap elma kabuğunu kaynar iç Perşembe günü müthiş ödem atıyor hadi ama yapabiliriz odaklanalim
Gozum ustunde kuzucukkSüper olur kaptanım yaaahayali bile güzel INŞAALLAH bu sefer gaza geldik ve 10. Takım uyandı 1.lık bizim
Aminnn bitanem ALLAH razı olsunİnsallah Allah'ım ginline göre versin sara ve sana hayırlı güzel evlatlar versin
Ayyyy yaaa rabbiiii, o sudan bende yapmistim hatirlarsan kaptanicem. Kokusu burnuma geldi suan, o neydi yaaaa. Neyi yanlis yapmistiysam tadini asla unutamamsevgili koçum
şu anki ödemimin sebebi kötü beslenme,uyku dengesizliği ve evde kalmaya bağlı hareketsizlik
bu hafta süper bi sonuç hayalancak ödem atıp artı temizlerim ama inşallah bundan sonraki haftalar güzel geçecek.
ödem atıcı tarif yıllardır yaptığım çok güzel bi tarif. teşekkür ederim paylaştığın için kızlarda faydalansınlar. bugün hazırlayıp içiyim içine taze zencefilde ekliyorum ben.
kahveyi dengelicem
evet yaaa takımda neredeyse kimse beni tanımıyorbi ara kendimden bahsedeyim
su konusunu hiç sorma1,5 yıldır yaz kış her gün 3 litre su içtim. her şey silsile hayatımda, diyet kaçıyorsa, hareketsizsem suda azalıyor son birkaç aydır.
Evet kuzum bizde malesef böyle çok dikkat etmemiz lazım 6 aydır bende çok dikkat ediyorum arada kaçamak olmadimi oldu tabiki ama devam ettim bırakmadım 100 gr verdim 500 gr verdim olmuyo demedim devam ettim takım arkadaşlarimdanda ALLAH razı olsun buraya geldikçe motive oldum sopaları gördükçe iştahım kaçtı şaka bi yana ama insan sorumluluk aliyo üstüne yiyemiyosuninsallah canım..
Ece yi bende takip ediyorum, iradeli bir kadın.fakat en ufak bir kaçamakda o da + oluyor.devamlı bir diet olayı var
Hahahahabenim işim kolaykuzum sara_28 bir koçun isteyeceği en çalışkan öğrenci, valla yırttım ben ama @ozlemkartal sen benim koçumsun çekeceğin var benden tembel öğrenciyim, beni yola getirirsen benden iyisini bulmazsın ama söyleyeyim
zaten mortimAntepia27 çantada keklik havada karada yenerim muhahhahaha yaşasın kötülük
Tabiki koçum benimGozum ustunde kuzucukkboyle devam
Allah sana ve isteyen herkeze saglikli hayirlisiyla evlat nasip etsin canimAminnn ablacım RABBIM kimsenin emeğini boşa çıkarmasın artık rüyalarımda görüyorum yavrularımı sabah bi uyanıyorum ellerim bomboşINŞAALLAH RABBIM bu sefer ümmet-i muhammedle beraber içinde de bana ve sara ablamın kucağına almayı nasip etsin yavrularımızı sağlıklı sıhhatli INŞAALLAH
Ece dimii bende arada takip ediyorumIkisinide birden yapınca sosyal medyada bi kadın var 100 kilodan 60 a düşmüş onu takip ediyorum onda gördüm bende başladım çokta spor yapiyo diyetindende ödün vermiyo her yemeğin tadını biliyoruz nasıl olsa bi sene yemesek ne olucakki zayiflayincada azar azar yedin mi olay bitiyo yani kadın öyle tarif ediyo haklida aynı tat aynı yemek yemedik diye tadı da değişmiyo bundan sonra böyle kuzum çok güzel ara gazida verilir cuma günü gelsin eksiler
Aminnn koçum ❤Allah sana ve isteyen herkeze saglikli hayirlisiyla evlat nasip etsin canim
Ece dimii bende arada takip ediyorum
benim işim kolaykuzum sara_28 bir koçun isteyeceği en çalışkan öğrenci, valla yırttım ben ama @ozlemkartal sen benim koçumsun çekeceğin var benden tembel öğrenciyim, beni yola getirirsen benden iyisini bulmazsın ama söyleyeyim
zaten mortimAntepia27 çantada keklik havada karada yenerim muhahhahaha yaşasın kötülük
Yok yurtta kalmıyorum.Tek başıma yaşıyorum.Cornflakes çok pratik diye seviyorummortim mortim dün nikini etiketleyemedim o yüzden görememişsin kuzum sen yurttamı kalıyon? sanada kaçgündür confkles nedir onun adınıda yazamıyom onu yemesen tabi şartlarını bilmediğimden ne yazacağımıda bilmiyom onun yerine kepekli bir ekmekle sandiviç yapıp yesen mümkünmü?bide 2 öğün yiyorsun ve akşam çok erken oluyor mesela dün sadece karbon almışsın meyve yok sebze yok lahmacunun yanında ayran salata yeme şansın varmı?
Tişörtle mi?ahh canım yaa..bu kadar emeğin sonucu inşallah çok güzel olacak bu hafta.biz de seni seviyoruz
canım istanbul o kadar soğumadı, benim kızlar dışarda tşörtler geziyordu dün.acaba sen hasta falan olabilir misin? Ben de hasta olduğum için kat kat giyindim bugün
oo gezegencim unutmamışsınsagol canım , menülerini takip edicem.bir de bu konuyla ilgili önereceğin bir kitap falan var mı?
menim minnak ejderyalayım
Etap sonuç listesi hazırlama sırası bizim takımda olduğu için, bu hafta sonuçları ben hazırlıcam.
Cuma tartısına daha vaktimiz var.Elimizden geleni yapalım, kaçamaksız bol su ve sporlu 3 gün geçirirsek bu hafta hem 1. oluruz hem tüm bireysellerde derece leri alabiliriz. Şanımıza yakıışr bi liste hazırlamış olurum, ne dersiniz çok güzel olmaz mı
ben bize güveniyorum
İnsallah Allah'ım ginline göre versin sara ve sana hayırlı güzel evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?