ay oruca mı başladın kaç gün sürecekobezzto
Kısaca ilk günümü anlatıyım
Sabah 7 de kalktım
1 bardak multivitaminle ilaçlarımı içtim.
Saat başı 1 bardak su içtim
Öğle 14:00
1 bardak sulandırılmış meyva suyu
Her saat başı su
Akşam 20:00
1 bardak sulandırılmış meyva suyu
Saat 23 e kadar saat başı su
Aralarda 2 kupa kahve
4 kupa siyah çay
1 kupa yeşil çay
1 kupa mısır püskülü ve portakal kabuğu çayı
Dün akşamdan bağırsak temizliği yapmak için ingiliz tuzu içecektim, tüm gün dışarda olacağım için içemedim. Bugün akşam içtim.
Cumaya kadar aynı bu sekil olacak.
Perşembe akşamı yine ingiliz tuzu içmem lazım
Sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin
Saat başı içtiğim suyu nasıl yapıyorum
Yarım salatalık, yarım limon(kabuklu)
Taze nane yada maydanoz
2,5 lt lik sürahiye yapıyorum, gidip gelip içiyorum.
Allah gönlüne göre versin canımAminnn ablacım RABBIM kimsenin emeğini boşa çıkarmasın artık rüyalarımda görüyorum yavrularımı sabah bi uyanıyorum ellerim bomboşINŞAALLAH RABBIM bu sefer ümmet-i muhammedle beraber içinde de bana ve sara ablamın kucağına almayı nasip etsin yavrularımızı sağlıklı sıhhatli INŞAALLAH
kankim, koçlar kuzular geldi diye kankiliğimiz bittti sanma, hala kankayız,Ayy evimi toplamam lazım
12 de kizi okula goturcem
Daha mutfak duruyor
Kizlarr biliyorum cok erken ama ben bugunku menumu vermek zorundayim suan, cunku cocuklari anneme goturcem alisveris yapip ustumu degiscem sonrada ise gidecem yani yazmaya firsatim olmaz.
Oglen yemegine kadar yediklerim ondan sonrasi hazirlayip ise gotureceklerim.
Sarayca kocum senidr etiketliyorum, kocumsun sonucta , takip etmen lazim tabi :)
Sabah ac karnima bir bardak su.
Kahvalti:
2 dilim kepekli ekmek, 1 dilim peynirli digeri light cikolata parcacikli ( hollandada meshur bu ekmege dokmek)
1 buyuk kupa yesil cay
2 zeytin
1 kk peynir
Ara
1 filtre kahve
Oglen
Yogurtlu kozlenmis kapya biber (4 kaşik yogurt, 2 kapya biber kozlenmis, sarimsak, az tuz nane ve pul biberi vardi icinde)
Su
Ara
Ananas
1 filtre kahve
Aksam
1 kepce sulu kofte
Salata
Ara
Yesil cay
1 Activia
Su: 2 bucuga tamamlicam
Sporu eve gelince yazicam artik.
moni
Sarayca
aeben
Amin bitanem hepimizinAllah gönlüne göre versin canım
INŞAALLAH canimmmAminnn canim
Sağlıklı sıhhatli evlatlariniz olsun inşallah
bu senede katılacak mısın mortim? Bu sene seni geçmek için +10000 adım atıcam.finishe vardıktan sonra geri dönüp tekrar başlangıç noktasına dönücem :))MaratondaRekor adimim 21 bin.Manti yuzunden leslie mi yapamiyorum yaa.Menum de yogurtdan baska protein yok cok haklisin mortim.Ben senin icin booll booll karbon alayim olur mu mortim Severim seni hatirin var yani
bugün de berbatım.boğazlarım da acımaya başladı.ancak kahvaltı yaptım, birazdan bitki çayı içerim.sağolasın mortilerin en canıMortim gecmis olsun bi tanem.Fazla ask yasama artik tatlim,bak havalar sogudu artik.Simdi nasilsin cnm.Ihlamur,nane limon biseyler yap kendine.Bide bol limonlu tavuksuyulu corba cok iyi gelecektir
o nasıl oldu?anlamadım?Obezztoyla iki kere morti olmusuz.Sorun olmaz sanirim
soguk sıkım çörekotu yağım da var evde, kendi kurduğum geçen seneden kalma elma sirkemde.ikisi de aklıma gelmedi.yağ özellikle boğaza iyi geliyor.iyi ki hatırlattın koçum benimKendini iyi hissettiğin ilk anda spor bekliyorum senden kuzumbol bol c vitamini al ben çorbaya falanda limon sıkıyorum çok iyi oluyo sabah kalkınca aç karnına çörekotu yağı içsene ben öyle yapıyorum 1 çay kaşığı çörekotu yağı içiyorum ardından da 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı organik elma sirkesi koyup içiyorum ELHAMDÜLİLLAH şu ana kadar iyiyim
canım kaç yasındasın? Insallah transferin güzel bir şekilde sonuçlanır.her seferinde bir tane mi yum transfer ediliyor?Ablam duydum bunuda yapicam bu sefer INŞAALLAH bide çiğ kabak çekirdeği yeniyormuş bende hergün bir dilim ananas yiyordum çokta iyi geliyodu bu sefer herşeyi denicem 3 tane embiryom var ablam ikisi 5.gün biri sadece 3. Gün genetiğe göndermedim ablam sadece 1 tane embiryo için 350$ diyolar bizi biraz aşıyo yaptırmayı düşünmüyoruz havuz yapmadık ablam zaten benden bi toplamada 22 yumurta çıktı gerek duymadı doktor8 tane doldurmuştuk işte son 3 tane kaldı sor ablam istediğini bu arada herkesin tavsiyesine açığım
tamam kuzum.ben erkenden çıktım siteden görmemişimobezzto dunku menum cok erken yazmistim zamanim olmaz diye bu arada toplam adimlarimda 7676
annelik böyle bir sey iştegünaydın kızlar, bi geçmiş yaptım, hepinize geçmiş olsun mesajlarınıza teşekkür ederim, iş yerindeyim, salya sümük çalışıyorum, gece kızım ateşlendi, ona ilaç verdim, pek dinlenemedim doğrusu, ama geçecek inşallah.
23 gün yaptığımda dr. Tek tek hangisine ıyi geldiğini söylemedi, hepsinde düzelme var sadece kansızlığa bişey yapmaz demişti. Onun içinde 2 sefer meyva suyu hakkım varya, bende kırmızı üzüm suyu içiyorum.hayırlı olsun gezegenim keşke başlamadan önce bir kan tahlili yaptırsaydında gerçi vaktin yoktu ama nelerin düzene girecek canlı canlı izleseydik çok merak ediyorum .bide bişey merak ediyom multivatimin dr.mu veriyor yoksa bir markanın multivataminini alıyorsun bana özelden yaz
Aç karninada güzel kilo verdirici formumu ona borçluyumbu senede katılacak mısın mortim? Bu sene seni geçmek için +10000 adım atıcam.finishe vardıktan sonra geri dönüp tekrar başlangıç noktasına dönücem :))
bugün de berbatım.boğazlarım da acımaya başladı.ancak kahvaltı yaptım, birazdan bitki çayı içerim.sağolasın mortilerin en canı
o nasıl oldu?anlamadım?
soguk sıkım çörekotu yağım da var evde, kendi kurduğum geçen seneden kalma elma sirkemde.ikisi de aklıma gelmedi.yağ özellikle boğaza iyi geliyor.iyi ki hatırlattın koçum benim
canım kaç yasındasın? Insallah transferin güzel bir şekilde sonuçlanır.her seferinde bir tane mi yum transfer ediliyor?
tamam kuzum.ben erkenden çıktım siteden görmemişim
annelik böyle bir sey iştehasta da olsan önce çocuklar, hasta olup da yatan anne görmedim.Allah şifa versin canım
Nice mutlu , huzurlu, sağlıklı yıllar dilerim
sevgili koçummonicim ben sana inanıyorum yapacağına ama seni okadar az tanıyorumki bu ödeminin sebebi ne rahatsızlıklmı yoksa yiyip içtiklerinemi bağlı ödemin bide nacizane fikrim tabi nekadar yapabilirsin bilemiyorum bu hafta en azından kahveyi azaltman suyu arttırmanı istiyorum senden her kahve içtiğinde 2 bardak su iç arkasına
bide bu ödem atıcı çayı içmeni istiyom yapabilirsen
1yeşilelma
3 4 top karabiber
2 3 tane karanfil
1 limon
1çubuk tarçın
1lt su
5dakka kaynatacaksın sürahiye koyup akşama kadar iç ve kahvaltında maydonoz yemeni tavsiye ediyomcuma günü senden süper bir eksi bekliyorum
Hangisi? Sirke mi?Aç karninada güzel kilo verdirici formumu ona borçluyum
aylinim 6 kişi gibi yazdın ama öyle değil:)Aman sakın haa biz Aysemsiz ne yapariz.
Monicim sadece koc ve mortimiz olsa.Eskisinden daha fszla paylasim yapmak zorundayiz.Hem kocum hem kuzu,hemde baskasinin kocu ve kuzusuyum.Hangisine yazacagimi,takip edecegimi sasirdim.Esim aksam soylendi durdu,surekli elinde tel.Bizimle ilgilenmiyon diye.Nasil etsek danisayim dedim cnm.
tamamdır fatmam, salı çarşamba perşembe dikkat edersin mutlaka eksi görürsün. bol suyunu iç. 1 bardak yeşil çayını mutlaka iç. yürüyüş yap 45 dakika her gün.Hakkını helal et kaptanim çok gördük seni
Rabbim oglusunun yolunu açık etsin inşallah
Canım çok erken kalkınca acikmisim peynir ekmek le gecistirdim asıl kahvaltı mi öğle n yaptım
Canım eşim farklı bir yerden almış ekmeği ince dilimli ölçüyü tutturamadı Rum
Ama yarından sonra 2gun kesicem karbonu baskül gülmüyor çünkü
Patlıcan doğrama yöresel bir yemektir canım fırsatın olunca bir bak
Et nohut patlıcan soğan sarımsak y.biber domates yapılan sulu bir yemektir kızartma değil canim
kuşum birbirinizin rakibisiniz. o yüzden senin mortin o, onun mortisi sensinObezztoyla iki kere morti olmusuz.Sorun olmaz sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?