Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ay oruca mı başladın kaç gün sürecek

Allah gönlüne göre versin canım

obezzto dunku menum cok erken yazmistim zamanim olmaz diye bu arada toplam adimlarimda 7676

Maratonda Rekor adimim 21 bin.Manti yuzunden leslie mi yapamiyorum yaa.Menum de yogurtdan baska protein yok cok haklisin mortim.Ben senin icin booll booll karbon alayim olur mu mortim Severim seni hatirin var yani
bu senede katılacak mısın mortim? Bu sene seni geçmek için +10000 adım atıcam.finishe vardıktan sonra geri dönüp tekrar başlangıç noktasına dönücem :))

Mortim gecmis olsun bi tanem.Fazla ask yasama artik tatlim,bak havalar sogudu artik.Simdi nasilsin cnm.Ihlamur,nane limon biseyler yap kendine.Bide bol limonlu tavuksuyulu corba cok iyi gelecektir
bugün de berbatım.boğazlarım da acımaya başladı.ancak kahvaltı yaptım, birazdan bitki çayı içerim.sağolasın mortilerin en canı

Obezztoyla iki kere morti olmusuz.Sorun olmaz sanirim
o nasıl oldu?anlamadım?

soguk sıkım çörekotu yağım da var evde, kendi kurduğum geçen seneden kalma elma sirkemde.ikisi de aklıma gelmedi.yağ özellikle boğaza iyi geliyor.iyi ki hatırlattın koçum benim

canım kaç yasındasın? Insallah transferin güzel bir şekilde sonuçlanır.her seferinde bir tane mi yum transfer ediliyor?

obezzto dunku menum cok erken yazmistim zamanim olmaz diye bu arada toplam adimlarimda 7676
tamam kuzum.ben erkenden çıktım siteden görmemişim

annelik böyle bir sey işte hasta da olsan önce çocuklar, hasta olup da yatan anne görmedim.Allah şifa versin canım

23 gün yaptığımda dr. Tek tek hangisine ıyi geldiğini söylemedi, hepsinde düzelme var sadece kansızlığa bişey yapmaz demişti. Onun içinde 2 sefer meyva suyu hakkım varya, bende kırmızı üzüm suyu içiyorum.

Bu sefer 4 gün olacağı için çok gözle görülür fayda beklemiyorum. Temmuzdan beri çoğunluk kötü beslendim. Vücudumu toksinlerden arındırmak niyetindeyim. Nasip olursa haftaya 3 gün yine yapabilirim

Multivitamini dr önerdi. Belli bir marka deyil, ucuz bişey. Herhangi bir marketten aliyorum. Az sonra resim çeker atarım

Aç karninada güzel kilo verdirici formumu ona borçluyum

sevgili koçum
şu anki ödemimin sebebi kötü beslenme,uyku dengesizliği ve evde kalmaya bağlı hareketsizlik
bu hafta süper bi sonuç hayal ancak ödem atıp artı temizlerim ama inşallah bundan sonraki haftalar güzel geçecek.

ödem atıcı tarif yıllardır yaptığım çok güzel bi tarif. teşekkür ederim paylaştığın için kızlarda faydalansınlar. bugün hazırlayıp içiyim içine taze zencefilde ekliyorum ben.
kahveyi dengelicem

evet yaaa takımda neredeyse kimse beni tanımıyorbi ara kendimden bahsedeyim

su konusunu hiç sorma 1,5 yıldır yaz kış her gün 3 litre su içtim. her şey silsile hayatımda, diyet kaçıyorsa, hareketsizsem suda azalıyor son birkaç aydır.

aylinim 6 kişi gibi yazdın ama öyle değil:)

bir kuzun var: özlem, onunla ilgileneceksin.(menü,suyu sporu gibi)
bir koçun var: pamuk, ona itaat edeceksin.
bir mortin var: obezto ,oda rakiben, onu geçmeye çalışacaksın.
bu kadar

Son düzenleme:
moni kaptanim halihazırda yaptığımız koçluk-kuzuluk uygulamasından sonra baska bir uygulama daha geldi aklımaşimdiki uygulamamız ne zaman biterse atıyorum bir hafta bir ay vs. Ondan sonra takımı kendi aramızda ikiye bölüp yarışabilirizde..pratikte kişisel birebir yarışma tabii ki daha etkili gözüküyor fakat bir zaman sonra onun da etkinliği azalacaktır.o vakit bunu da düşünmeni nacizane öneriyorum

Hatta takım koçları aeben ve gezegenfeza olur, değmeyin o zaman rekabetin keyfine

Yalnız fikrimin patenti bende, lutfen başka takımlar izinsiz kullanmasın please :))

tamamdır fatmam, salı çarşamba perşembe dikkat edersin mutlaka eksi görürsün. bol suyunu iç. 1 bardak yeşil çayını mutlaka iç. yürüyüş yap 45 dakika her gün.
o eksi bu hafta mutlaka gelecek kuzum. bende aynı durumdayım şu an artıdayım bol ödem eşliğinde, ama vaktim var cumaya kadar inş gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…