3 günlük ütü çıktı, artık 3 günde ütü yaparımKolay gelsin.o kadar çamaşırın bir de ütü durumu var.ev işleri arasında en nefret ettiğim iş ütü işi
Yatarak ve yiyerek
Çok sevindim saracımkızlar diyetisyen geldim yine çok mutlu oldum yağdan gitmiş bu haftaki kilolarsadece biraz fazlaca ödemim var oda kilo verdikçe gidecek dedi haftanın bir günü istediğin birşeyi ye yoksa diyetin bittiğinde hızlı kilo alırsın dedi ve bu haftada kinoayı önerdi yulafın kabızlık yaptığını söylediğimde çok şaşırdı ama bana yaramadı dedim o zaman kinoayı dene dedi bu haftada kinoa yiyecem kahvaltıda
Çok sevindim saracım
Sarayca koçum benden haberler iyi sen nasılsın bugün ne yedin ne içtin suyunu içiyon dimi sporuda unutma
yasom7272 kuzucum sen neler yapıyon bol su iç haşimatoyu yenelimki ödem olmasın bu hafta birinci biz olmalıyız
gamze21 mortim sen neler yapıyorsun yine yiyormusun yoksa ye canım ye kekler börekler çörekler ye bu hafta ben birinciyim
Ayy canım supersin çok sevindim adına fazlasıyla hak ettin bu sevinciteşekkür ederim canım
aha aha aha aylin süpersin 23 üçüz demiMinicik yazinca hatirladim daha once soruldu sana.Zaten yakini net goremiyom ben.23 yasinda daha cok gencmissin
kızlar diyetisyen geldim yine çok mutlu oldum yağdan gitmiş bu haftaki kilolarsadece biraz fazlaca ödemim var oda kilo verdikçe gidecek dedi haftanın bir günü istediğin birşeyi ye yoksa diyetin bittiğinde hızlı kilo alırsın dedi ve bu haftada kinoayı önerdi yulafın kabızlık yaptığını söylediğimde çok şaşırdı ama bana yaramadı dedim o zaman kinoayı dene dedi bu haftada kinoa yiyecem kahvaltıda
aha aha aha aylin süpersin 23 üçüz demi@gamze21 anca küçültsün yaşını ay ne güldüm bide küçük yazmış görmeyelim diye
Yok yurtta kalmıyorum.Tek başıma yaşıyorum.Cornflakes çok pratik diye seviyorumTavsiyeler için çok teşekkürler Ancak ben pek meyveci değilim
Yawrucum o benim minnak kuzumpamuş sen benim mortime taktik mi veriyosun?? Kalbim çok kırık şu an pamuş
Kendimi tanıtayım
Yaş 33
Boy 1.70
Kilo 88.3 ( 107 lerden indim :))
Evliyim 2 çocuk annesiyim
Böyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?