- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Tabikiahh canım yaa..bu kadar emeğin sonucu inşallah çok güzel olacak bu hafta.biz de seni seviyoruz
canım istanbul o kadar soğumadı, benim kızlar dışarda tşörtler geziyordu dün.acaba sen hasta falan olabilir misin? Ben de hasta olduğum için kat kat giyindim bugün
oo gezegencim unutmamışsınsagol canım , menülerini takip edicem.bir de bu konuyla ilgili önereceğin bir kitap falan var mı?
bu, aynı şekilde bir ay kadar bi devam etsin:)Alaah razi olsun canim,hakkini helal et.Ama haftaya daha kolay bisey bulalim bence.Yazik sana ama
evet koçun pamuk, pamuğun minnak kuzususun :)
yen beni ez geçSaol mortim benimbi süre sonra alıştim böyle yemeğe mide küçülüyo herhalde 24 kilo verdim toplamda soyavrum için son 3 kilo mortim kork benden
tüm isteyenlere, tüm kızçelerime inşallahhh.Aminnn ablacım RABBIM kimsenin emeğini boşa çıkarmasın artık rüyalarımda görüyorum yavrularımı sabah bi uyanıyorum ellerim bomboşINŞAALLAH RABBIM bu sefer ümmet-i muhammedle beraber içinde de bana ve sara ablamın kucağına almayı nasip etsin yavrularımızı sağlıklı sıhhatli INŞAALLAH
AminHayy Massallah 22 yumurta.Aman herkese soyleme nazar degmesin.Insallah bu sefer olur canim benim.Genetigin maalesef cok pahali oldugunu biliyorum.Ispanyaya gonderiyorlar ve 1 ayda geliyor sonuclari.Rabbim tum isteyenlerin kucagini bos birakmasin.
Inşallah canım sana, saraya ve tüm isteyenlereHakkini helal et kaptaniçem emeğine sağlık ama gerçekten katılım zirvede oldu sanırım güzel bi uygulama INŞAALLAH bu hafta meyvesini verir
Cuma öğleden sonra nikah yemeğiyle son bulacak inşallahay oruca mı başladın kaç gün sürecek
evet canımcım bi ara takımda uygulamıştım ve patenti çoktan alındı:)moni kaptanim halihazırda yaptığımız koçluk-kuzuluk uygulamasından sonra baska bir uygulama daha geldi aklıma şimdiki uygulamamız ne zaman biterse atıyorum bir hafta bir ay vs. Ondan sonra takımı kendi aramızda ikiye bölüp yarışabilirizde..pratikte kişisel birebir yarışma tabii ki daha etkili gözüküyor fakat bir zaman sonra onun da etkinliği azalacaktır.o vakit bunu da düşünmeni nacizane öneriyorum
Hatta takım koçları @aeben vegezegenfeza olur, değmeyin o zaman rekabetin keyfine
Yalnız fikrimin patenti bende, lutfen başka takımlar izinsiz kullanmasın please :))
Tekli yarışma başlatmıştık canım, ben evde tadilata başlayınca kayıt tuttuğum defteri koyduğum yeri bulamadım, halada nerde bilmiyorum.moni kaptanim halihazırda yaptığımız koçluk-kuzuluk uygulamasından sonra baska bir uygulama daha geldi aklıma şimdiki uygulamamız ne zaman biterse atıyorum bir hafta bir ay vs. Ondan sonra takımı kendi aramızda ikiye bölüp yarışabilirizde..pratikte kişisel birebir yarışma tabii ki daha etkili gözüküyor fakat bir zaman sonra onun da etkinliği azalacaktır.o vakit bunu da düşünmeni nacizane öneriyorum
Hatta takım koçları @aeben vegezegenfeza olur, değmeyin o zaman rekabetin keyfine
Yalnız fikrimin patenti bende, lutfen başka takımlar izinsiz kullanmasın please :))
Aminnn INŞAALLAH monim benimyen beni ez geçyeğenimiz gelsinde hayırlısıyla
Ikisinide birden yapınca sosyal medyada bi kadın var 100 kilodan 60 a düşmüş onu takip ediyorum onda gördüm bende başladım çokta spor yapiyo diyetindende ödün vermiyo her yemeğin tadını biliyoruz nasıl olsa bi sene yemesek ne olucakki zayiflayincada azar azar yedin mi olay bitiyo yani kadın öyle tarif ediyo haklida aynı tat aynı yemek yemedik diye tadı da değişmiyo bundan sonra böyle kuzum çok güzel ara gazida verilir cuma günü gelsin eksilerHangisi? Sirke mi?
eceyi mi diyosun:)Ikisinide birden yapınca sosyal medyada bi kadın var 100 kilodan 60 a düşmüş onu takip ediyorum onda gördüm bende başladım çokta spor yapiyo diyetindende ödün vermiyo her yemeğin tadını biliyoruz nasıl olsa bi sene yemesek ne olucakki zayiflayincada azar azar yedin mi olay bitiyo yani kadın öyle tarif ediyo haklida aynı tat aynı yemek yemedik diye tadı da değişmiyo bundan sonra böyle kuzum çok güzel ara gazida verilir cuma günü gelsin eksiler
Süper olur kaptanım yaaamenim minnak ejderyalayım
Etap sonuç listesi hazırlama sırası bizim takımda olduğu için, bu hafta sonuçları ben hazırlıcam.
Cuma tartısına daha vaktimiz var.Elimizden geleni yapalım, kaçamaksız bol su ve sporlu 3 gün geçirirsek bu hafta hem 1. oluruz hem tüm bireysellerde derece leri alabiliriz. Şanımıza yakıışr bi liste hazırlamış olurum, ne dersiniz çok güzel olmaz mı
ben bize güveniyorum
Evet mortimeceyi mi diyosun:)
kolay gelsin gülümTünaydın kızlar, bugün inşallah dışarı işim yok, dağ gibi çamaşırım var onları bitiririm, birde şöyle bizimkilerin dişine göre yemek yapiyimda bayram etsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?