Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tabiki
Aidin Salih 'in gerçek tıp, yitik şifanın izinde.

tüm isteyenlere, tüm kızçelerime inşallahhh.
aminnnnn

evet canımcım bi ara takımda uygulamıştım ve patenti çoktan alındı:)
güzel olur yaparız bundan sonra

Tekli yarışma başlatmıştık canım, ben evde tadilata başlayınca kayıt tuttuğum defteri koyduğum yeri bulamadım, halada nerde bilmiyorum.
Mobilyalarımın gelmesine 7 hafta kaldı . Sonra kurduracaz, yerleştirme derken buyur 8 haftaya çıktı.
Ama defteri bulur bulmaz bi karşılaştırma yapacam.

Hangisi? Sirke mi?
Ikisinide birden yapınca sosyal medyada bi kadın var 100 kilodan 60 a düşmüş onu takip ediyorum onda gördüm bende başladım çokta spor yapiyo diyetindende ödün vermiyo her yemeğin tadını biliyoruz nasıl olsa bi sene yemesek ne olucakki zayiflayincada azar azar yedin mi olay bitiyo yani kadın öyle tarif ediyo haklida aynı tat aynı yemek yemedik diye tadı da değişmiyo bundan sonra böyle kuzum çok güzel ara gazida verilir cuma günü gelsin eksiler

menim minnak ejderyalayım

Etap sonuç listesi hazırlama sırası bizim takımda olduğu için, bu hafta sonuçları ben hazırlıcam.
Cuma tartısına daha vaktimiz var. Elimizden geleni yapalım, kaçamaksız bol su ve sporlu 3 gün geçirirsek bu hafta hem 1. oluruz hem tüm bireysellerde derece leri alabiliriz. Şanımıza yakıışr bi liste hazırlamış olurum, ne dersiniz çok güzel olmaz mı
ben bize güveniyorum

eceyi mi diyosun:)

Süper olur kaptanım yaaa hayali bile güzel INŞAALLAH bu sefer gaza geldik ve 10. Takım uyandı 1.lık bizim

LİSTENİN SON HALİDİR KAÇIRANLAR İÇİN TEKRAR HATIRLATIYORUM:

EŞLEŞMELER

22 EKİM PAZARTESİ BAŞLANGIÇ
BİTİŞ SONRA KARAR VERİLECEK:)

KOÇ&KUZU&MORTİ

1.moni: koçu>>yasom
kuzusu>>antep
mortisi>>ssy

2.zhre:koçu>>obez
kuzusu>>ssy
mortisi>>vorones

3.ssy:koçu>>zhre
kuzusu>>obezto
mortisi>>moni

4.evinizinmimarı:koçu>>gamze
kuzusu>>pamuk
mortisi>>yasom

5.sara:koçu>>sarayca
kuzusu>>yasom
mortisi>>gamze

6.gamze:koçu>>vorones
kuzusu>>mimar
mortisi>>sara

7.aylin:koçu>>pamuk
kuzsu>>özlem
mortisi>>obezto

8.antepia:koçu>>moni
kuzusu>>vorones
mortisi>>sarayca

9.sarayca:koçu>>özlem
kuzusu>>sara
mortisi>>antepia

10.vorones:
koçu>>antepia
kuzusu>>gamze
mortisi>>zhre

11.yasom:koçu>>sara
kuzusu>>moni
mortisi>>evinizinmimarı

12.pamukprncs:koçu>>evinizinmimar
kuzusu>>aylin
mortisi>>ozlem

13.özlem:koçu>>aylin
kuzusu>>sarayca
mortisi>>pamuk

14.obezto:koçu>>ssy
kuzusu>>zhre
mortisi>>aylin

Aylin42Konya bitanemm çok ödem var tartı gülmüyor yazmışsın halbuki güzel menüler kötü değil . Acaba vücuda değişik biseyler mi sunsan basit ama etkili mesela hergun ara öğün yeşil çay elma yap elma kabuğunu kaynar iç Perşembe günü müthiş ödem atıyor hadi ama yapabiliriz odaklanalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…